Angst!

Pretty in Pink…

Selvfølgelig er mit barn pænt! Altså jeg er jo hendes mor, så synes helt sikkert at hun er det smukkeste barn på denne jord (sorry other mommys!!).

Og tøj mangler hun jo altid!!

Og så elsker jeg rosa – det lød bare bedre med pink i overskriften – men det er altså den rosa og støvede rosa nuance jeg elsker. Mest til Lilletut og hjemmet – men også lidt til mig selv må jeg indrømme!

Og jo, jeg er en fodboldpige, der har været ret drenget hele mit liv (og endt op med at blive gift med en anden drengepige), så det er måske egentligt lidt off med rosa til mig…but what to do – I låååve it!

I går var jeg inde i byen med hende den søde Johanne (fra Nutidensmor you know) og i Zara. Johanne havde glædet sig som et lille barn hele vejen fra Aarhus (er det ikke sådan de selv gerne vil have det skrevet?!) og jeg havde da også glædet mig – men ikke på linie med Johanne! For JO, selvom jeg bor ca 10 min fra Strøgets Zara kan jeg SAGTENS styre mig og lade være med at gå derind!! Faktisk var det blot min anden gang – til Johannes store undren! Men hold nu op hvor har de bare skide meget super pænt baby/børnetøj – i alle de rigtige pastel nuancer!! Og leo! Jeg siger bare…leo går aldrig af (min) mode!!! Og så er det jo billigt…#whatsnottolike

Lilletut fik dette – kunne det fås i min størrelse så havde jeg også købt det til mig selv 🙂

 photo 2b798dd5-af41-420e-b61f-024e241e7598_zps4de6940b.jpg

Zaras størrelser er super små i det, så husk at køb tøjet 1-2 størrelser større end du normalt plejer, hvis du handler HER.

Er du mere til danske mærker og størrelser, så kan du få nogen super fede og lækre leo bukser fra Name it HER, rosa jogging bukser HER og lækker rosa strik HER

Og så har STYLEPIT alle de lækre mærker såsom MarMar, Wheat, Soft Gallery, Noa Noa minature, Hummel, Gro osv osv…med gratis fragt OG TILBUD… Se HER

3 kommentarer

 • Simone kilde

  Sikke fine ting du har fået købt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winni

  Vildt fine ting. Men snyder farverne helt vildt? Synes slet ikke det ser ligeså fint ud når jeg klikker ind på links? Og cardiganen din ser længere ud? Under alle omstændigheder kan lilleput velklædt gå efteråret i møde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winni

   Årh og så kan jeg lige lære og læse ordentligt her mandag morgen. Kan se det ikke er det fra name it du selv har købt. Hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst!