Lilletut og jeg skrider - Secret Escape (ja tak!)

Rabatkoder anyone???

Hej de damer – og herrer hvis de findes herinde – er I til noget? Altså rabatkoder???

Jeg har tænkt en del på om I alle sammen ville pille af, hvis jeg begyndte at være alt for “salgs-agtig”…og altså lad os slå det fast nu (så I ikke allerede smutter nu); Det bliver jeg aldrig! Jeg vil aldrig kunne lukke ned for min tanke- og talestrøm (bare spørg mine kollegaer!!) og jeg ER bare nød til at skrive det ned – og trykke send! Jeg elsker min blog og den terapi den giver mig.

MEN

Jeg VED jo godt at nogen af jer synes at det er “ein beisschen (stavet rigtig mon??) over sharing”! Nogen krymper tæer og får formentlig lidt flash til “Klovn” når de læser med. Og SHIT det synes jeg faktisk ikke er så rart. Jeg har den irriterende egenskab at jeg også gerne helst vil please folk. Ikke hele tiden for jeg kan sgu også være en kælling der bare er Sisse-modsat.

Så derfor har jeg tænkt om jeg kunne bløde det lidt op ved at skrive lidt om diverse materielle goder engang i mellem. Lyder det helt off eller kunne det være interessant nok for jer at vide lidt om modetendenser, rabatter til diverse shops, fede ting man kan lave med ens børn osv osv?

Jeg har jo en mummy-blog og synes jo det er fedt – og naturligt – at få fortalt alt rundt om barnet…det har bare været meget overskygget af ego-selvmedlidenhed på det sidste! Er I ved at brække jer over mine tude-indlæg eller hvad???

Hvis I er til rabat og shopping (og seriously; who isn’t??) så har jeg fået nys om en rabatkode til fede ASOS, hvor de har alt fra nike sko til fede kjoler til leopard og masser af mode til manden også. Der er i massevis af mærker; også de danske Vero Moda og Vila. Koden fra mig til jer er: ASOSPAYPALDK og giver jer 20% på alle ikke nedsatte ting ugen her ud!!! #whatsnottolike Og så er der gratis fragt!!

Desuden vil Yves Rocher også være med. På deres side får du 15% på hele din ordre også ugen ud med koden: YR5530  Igen #whatsnottolike

Og så får I forresten 20% på alle varer inden på den fine webshop “Den lille modedille” indtil imorgen – onsdag – midnat ved brug af koden: Lilletut. De har de der fine kanin dukker fra Miniroom, som instagram flyder med, Okker Gokker, Freds World, Moi, Ej sikke lej, pom pom og en masser andre fine ting. Tjek det ud…HER
 photo ab0cb4cf-f9cb-4f08-944e-2928e8a08175_zpsf244e527.jpg

Er I til det????

Og så er glasset i denne uge halv fyldt 🙂 Dette efter alle jeres dejlige, opmuntrende og “tag dig sammen” kommentarer. I har jo ret! Alle sammen – så tak for jer! Dog må jeg indrømme at jeg var lidt gnaven og opgivende på livet i dag på job. Men lidt kram fra mine søde kollegaer og weeee så er jeg positiv igen! 123…starter i morgen 🙂

12 kommentarer

 • Sara

  Rabatkoden til Asos virker ikke mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ah hvad…den skulle virke hele ugen?!?!?! Har du ikke nedsatte varer i kurven??????
   Hmmmm….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nice and interesting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Altså når nu du spøger, så svarer jeg. Jeg er personligt ligeglad med rabatkoder, links til webshops, “reklame” osv. Jeg “kom med” da du var IG-takeover hos nemlig.com og top-elsker hverdagsopdateringerne. Især hashtag’et “sandhedenomatfåbørn”. Det er det, jeg som nybagt mor læser med for. Når det så er sagt, så kan jeg jo bare scrolle forbi de indlæg, der omhandler “salg”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine B

   Der var altså en smiley efter min kommentar, men den er ikke kommet med, såååå smil, smil, smil og god weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg holder med Katrine B her 😉
  Er også selv nogenlunde nybagt mor og eeeelsker at jeg ikke er den eneste, som synes at det er lettere kaotisk at blive mor 🙂
  Elsker din ærlighed Katrine og synes at du er så skidegod en blogger.
  Håber du vil fortsætte stilen som vi ‘kender dig’.
  Rigtig god weekend til jer!
  Stort kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  PS. Jeg læser, at du får lidt kritik for at have meget fokus på ‘dårligdom’, men når det hele er kaos og lidt træls, så er det meget svært at have fokus på andet. Sådan har jeg det i hver fald selv. Og med henblik på kaos, så sender jeg dig lige en kæmpe krammer og håber, at det hele ender lykkelig for jer alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Lemming

  Det kunne være super fedt med shopping rabatkoder og tilbud mv. Specielt hvis du kan få fat i andre rabatkoder end hvad der tilbydes på diverse sider som fx. http://din-rabatkode.dk og rabatkoder.com som alle virker meget ens

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hej Tilde,
   DEt var da en god “oldie but goodie” du fandt frem 🙂 Men ja, det vil jeg da gerne forsøge mig lidt med…jeg er sgu bare så dårlig til at huske det – men vil gerne prøve! TAK fordi du kommer med lidt input (tommelfinger op!)
   High-five Kat

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lige børne tøj har selv 2 børn jeg elsker dem.men børne tøj koster mange penge.det ser meget smuk ud 🙂 er der tilbud på børne tøj..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk and interesting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilletut og jeg skrider - Secret Escape (ja tak!)