UDEN BARN - What to do...

Alle mine ven’inder, alle mine ven’inder, alle min’ ven’inder…

 photo fff4590d-b62a-4605-b108-bd61c82a318c_zps9d5fc60e.jpg
For helvede! Så sidder man her midt i sin crazy nye navle-pillende hverdag, og tænker så meget over sig selv, ens egne tanker, sig selv og lige lidt mere ens egne tanker. Og PLOB så har ens veninde lige født en lækker-smækker ny lille datter. Ser man på instagram!!! What the…siden hvornår har jeg glemt hele Verden omkring mig?! Dumme-mig. Lorte-veninde-mig!

Til min undskyldning skal så siges at det er hendes andet barn og der altså burde være 1½ uges tid til termin. Men stadig; jeg har været en veninde-lort i det her skilsmisse-show! Og jeg er ikke stolt af det! Ihh hvor ville jeg bare gerne have tid – og overskud – til at se dem alle sammen meget mere. Men seriously når numsen rammer sofaen efter at have puttet Lilletut kl 20 ish, så er jeg bare så træt at jeg kunne brække mig og sove på stedet! Og så er det at man ikke føler sig så pisse selskabelig?!

Men jeg savner vores venindetider. Savner at hænge ud og se ligegyldige programmer i tv samtidig med vi sms’er med diverse drenge og analyserer helt tåbeligt (og meget tøset) på deres svar, manglende svar, for mange smileyer eller for få smileyer. Savner at drikke sodavand efter hver træning og hygge og snakke om alt. Savner at drikke øl efter hver kamp og snakke om endnu mere og værre ting. Savner festerne og byturene med de obligatoriske billeder (egentlig var det jo selfies men det hed det ikke dengang), shots, makeup og tøj valg i forum, dansen til “Lækker” i rundkreds inden man skulle videre og turen i taxi ind til byen/festen/fredagsbaren…

Ikke at det hele gik op i alkohol – eller jo i en periode gjorde det og det var sjaaw. Det er egentlig mærkeligt at tænke tilbage på alle de timer og fortrolige stunder man har haft med sine veninder, for nu at være lettere spredt for alle vinde med hver sin familie der optager al ens tid. Man er jo stadig fortrolig, der går bare længere mellem at man bliver fyldt op og opdateret på hinanden. Tingene og emnerne er i virkeligheden måske lidt større nu, og fortroligheden lidt dybere, så måske er man i virkeligheden stadig de samme gode veninder, kvaliteten er bare større og kvantiteten mindre på ens venindestunder?!

Anyways så savner jeg mine veninder og ville ønske vi hver især havde mere tid og overskud. Whats up med at det er så mega nemt for damerne i Sex and the City? De går jo bare lige ned på gaden, møder hinanden og går på cafe -minimum 1 gang OM DAGEN! Hvis vi andre kan få samlet flokken (med/uden børne påhæng) 1 gang OM ÅRET så er vi jo nærmest lucky-lucky!

Hvad siger I? Er I gode til at få prioriteret jeres veninder; til hverdag, i weekenden, til fest, årligt eller hvordan gør I det???

“Hey Verden i dag blir’ en faboules dag, for jeg ved hvad jeg vil ha’ det er lidt af det hele der er nok at tage af. … Hvem gir en gin og tonic, når du har overtræk? Hvem er de eneste der ved du har flyskræk? Hvem har holdt dig i hånden mer’ end din kæreste har? Hvem synger med når du sir’ Nananananana? Det gør alle dine ven’inder, alle dine ven’inder, alle dine ven’inder…”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDEN BARN - What to do...