MORFAAAAAAAR...

A Beautiful Mess – part 1

Jeg lever SÅ meget op til overskriften og altså navnet på Jelena (aka Iværksættermor) og min adventskalender – A Beautiful Mess! Dette første afsnit skrives nemlig for min del med mascarra langt ned ad kinderne, ømme røde øjne efter at have tørt dem i billig køkkenrulle og med et marcipan brød ved min side (og jeg kan ikke engang specielt godt li marcipanbrød)!

 photo 305c2d17-6bcc-48ec-9552-2e063e2c6675_zps8abe7bc1.jpg

Jelena har afsløret noget for jer over på hendes blog, og beskriver også SÅ godt hvad det er vi har gang i – og hvorfor. Læs hendes første del af adventskalenderen A Beautiful Mess HER.

Og så tilbage til mig og hvorfor jeg i dag (også) er indbegrebet af A Beautiful Mess! En hyggelig weekend i familiens skød blev sluttet af med en mavepuster og en opvågning til den fremtid som jeg sgu ikke tror særlig meget på. Jeg forstår vitterlig ikke HVORFOR det hele skal være sådan her? Hvordan er nogen mennesker overhovedet kommet over en skilsmisse?? Seriøst jeg fatter det ikke!? Jo jeg elsker mit barn – men hold kæft hvor minder hun mig også hver dag, hvert sekund om min mission i livet der mislykkedes! At jeg havde et ægteskab, som jeg troede på, startede en familie, som jeg troede på, me ikke lykkedes med noget af det! Ikke var god nok til at konen blev.Fuck den svier altså hver gang – og nogen gange hårdere end andre. Som i aften hvor jeg efter at have klaret rejsen hjem fra Bornholm med Lilletut alene, blot omgivet af masser af andre familier (med mor og far og børn), blev hentet af mama (fordi hun havde lånt bilen til hendes forhåbentlig sidste flytning) og fik sandheden endnu en gang blæst op i hovedet! At hun har det godt, er glad, er fortrøstningsfuld og glæder sig til alting. Og har en anden. Ikke at det er problemet i sig selv, jeg ved jo godt hun har været sammen med et par stykker siden vi gik fra hinanden, men tanken om at hun har lyst til hende og ikke til mig gør så ondt! Lyst, følelser, sex og kærlighed alt det jeg savnede og ville gøre alt for, men ikke fik siden jeg blev gravid – fuck altså! Just shoot me!!

Så JA… A BEAUTIFUL MESS det er fandme mig – eller formentlig bare et MESS for jeg er jo øjensynlig ikke så beautiful!!

Anyways damer jeg ville have fortalt om vores tur hjem, men det kan jeg ikke når alle de ovennævnte følelser presser sig på. Jeg er så impulsiv og følelsesladet på min blog at jeg ikke altid kan skrive om det jeg først havde tænkt! Så jeg holder her. Eller nej, jeg fortæller jo lige først om den GIVEAWAY jeg jo skal skyde i gang i dag til JER fra os (Jelena og jeg)!

Jelena kom jo med hendes første afsløring – HER PÅ HENDES BLOG – og jeg kommer så med det I kan vinde. Og det er til JER. Det er en VOKSENGAVE #weeeee

 photo 597453FA-AA5E-4905-94C0-1AF6F47230B7_zpsuf73wga6.jpg

Pakken består af

– Gavekort på 200kr til Frisør Zenz

– Gavekort til billede + ramme på 100kr til Wonderhagen.dk

– 6 dages gratis træning i FitnessDK

– Gavekort til Pure Shop på 100 kr

– MarMar Keyhanger

For at vinde skriver du en kommentar (og efterlader din mail) her under dette indlæg, og så trækker jeg vinderen på lørdag kl22 inden den næste konkurrence skydes i gang om søndagen hos Iværksættermor – og jeg kommer med en crazy afsløring 🙂

#winwin og #staytuned

Det er noget I ikke vil gå glip af 😉

30 kommentarer

 • Katrine B

  Jeg kan sgu godt forstå at det gør ondt. Rigtig ondt! Men du må ikke se på det som, at din livsmission er mislykkes. Du fik Lilletut – og hun fik dig og mama. Det var bare første step af missionen. Nu skal du videre (nemmere sagt end gjort, men det kommer… DU kommer VIDERE) og ud på anden del af missionen: Familien. Ja, med stort F dammit. Ikke den, du troede det skulle være (med mama), men den du får sammen med Lilletut og en anden voksen – og hvem ved, måske flere børn…

  Nå ja, og så gider jeg rigtig gerne vinde voksenpræmien bare fordi det er fedt, at alt ikke er til ungerne 😉

  Alt det bedste
  /frublumensaadt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du sød! Tak!!!!
   Og ja, en anden vil jeg have familie med en anden 🙂
   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger ja tak.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes fandme, du har fortjent at hapse præmien selv ovenpå sådan en dag! Øv altså:(
  Men hvis du har nok i dit marcipanbrød, så tager jeg gerne pakken her. Jeg kan heller ikke li’ marcipanbrød….
  Kram til dig – jeg synes altså, at du er ret så pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Og det var DIG Elisabeth der vandt…. Marcipanbrødet er væk…so no worries!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Kæmpe knus din retning! <3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Krydser ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville da være lækkert<3 trinesoppskrifter@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lin

  Imorgen er en ny dag og 1. december, positive tanker herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie aka mor_til_sebastian

  Søde dejligt Katrine, du er indbegrebet af “A BEAUTIFUL MESS” du fortjener så meget at finde lykken og kærligheden… <3 det må gøre SÅ ondt det du går igennem lige nu, og hold nu op, jeg tænker tit på dig og lilletut (min kommede svigerdatter) du er den sejeste kvinde med den lækreste og dejligste lille pige, det mest perfekte du kommer til at opleve i denne verden den lille pige du har skabt… resten skal der nok komme styr på hen af vejen søde… du er bare nød til at give dig selv lov, du hagler altid dig selv ned helt uden grund !! det er dine følelser der spiller dig et puds og får dig til at føle dig som alt fra verdens dårligste mor til et ubetydeligt menneske. som det er du langt fra !!! du er verdenes sejeste mor der giver din datter en masse sunde værdier med på vejen, du står bare midt i dit livs kriser og kæmper med næb og klør for at holde dig over vandoverfladen… men ved du hvad jeg ved, at du kommer igennem og kommer endnu stærkere ud på den anden side og du skal nok finde kvinden i dit liv.. 🙂 og hun vil elske både dig og Lilletut for dem i er.. 🙂 <3 kæmpe krammer her fra søde…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak sødeste dig!!! Dejlige opmundrende ord…dem tager jeg med mig!!

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj // Provinsmor

  Mon det er for sent til at være med jeres i lille leg ;-)? Synes nemlig mega godt om 🙂
  Katrine et brud tager tid især når man står med lige netop de følelser du gør. Og hvor er det også bar pisse uretfærdigt at du skal se på at mama faktisk har det meget godt, når du nu stadig sorger over det der ikke gik.
  Men prøv istedet ( og ved det er nemmere sagt end gjort) at fokusere på det der rent faktisk gik og hvadder kommer til at gå godt i fremtiden med dig og lilletut alene og forhåbenlig en M/k på et tidspunkt. For vent du ska nok få din familie og en at dele dine oplevelser med igen <3 Og når det sker vil din tillid også være der <3
  maj_inuit@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Åh katrine. Har læst med længe nu og Du er sej og skal nok komme på toppen af alt igen. Men lige nu er det også ok at du synes verden er dum og grimm.
  God vind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  singleforældre = supermennesker, i ka da bare gøre umenneskelige ting… Hver dag… Jeg er fuld af beundring…. Og fedt koncept med gaver til forældrene i stedet for børn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil da gerne være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det er altid ekstra svært her ved juletiden. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke en dejlig præmie 🙂

  Men husk nu, at du har Vega! Hun er der stadig og i to skal nu skabe en ny fremtid! Sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det lyder hårdt, men du er sej – jeg læser ofte med, og jeg er imponeret over hvordan du formår at få tingene til at køre.
  Glædelig 1. december til dig og Vega

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Olesen

  Sender de sødeste tanker til dig. Tak fordi du deler dine tanker og følelser med os!

  Selvom du måske har allermest brug for forkælelse vil jeg da gerne vinde:) min mail: olesen597@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Cheer up søde du! Der er mange derude som elsker dig og endnu flere som ville elske at blive elsket af dig! I know it! Vil dig og lilletut med mig og mine unger på legeplads en dag?
  Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du er søøøøøøød! <3 TAK!
   Og ja, det vil vi da gerne 🙂 Skriv lige en mail til mig, så kan vi aftale noge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Trankjær

  Du skal nok få det bedre. Ting tager tid! (Irriterende, men sandt!) Jeg krydser fingre for at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg deltager gerne, og håber snart du kommer lidt til overfladen igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil gerne deltage i konkurrencen! 🙂
  Sender en masse positiv energi jeres vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Lækker konkurrence, jeg lægger hermed mit lod 😉
  Sender god karma jeres vej og ønsker en glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • By_ric

  Du er simpelthen så skøn og ærlig. Elsker at læse med herinde.
  Ja gu er det hårdt og det har du også lov til at føle. Det gør da pisse ondt først at blive taget i røven for fulde gardiner. For dernæst at vide at den person man regnede med er ret så tilfreds med tingene som de er. Men du gør det godt DU er et beautyful mess og ikke kun et mess. Sagt med kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du er sød <3
   Og ja, det gør ondt – men ihhh jeg er glad for at du sys at beautiful skal med 🙂
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Jürgensen

  Øv hvor træls!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Uh lækker giveaway! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORFAAAAAAAR...