#enskilsmisseregnbuefamiliesdagbog - Fanget i eget liv !!

Black Friday – go eller no-go?!? Anyways her er en samling af rabatter…

Jeg fortsætter lige min lille public service serie for det er da egentlig meget hyggeligt – og så elsker jeg overblik, oversigter og samling af ting. Og rabatter selvfølgelig.

Jeg bliver nemlig altid sindssygt meget inspireret af de andre bloggere og instagrammer, når de flasher koder til rabatter eller bare lækre ting, så nu gør jeg lige lidt for jer også. Hvis Ikke du gider det, så scroller du bare forbi – og læser alle mine andre indlæg (igen) of course 🙂

Og glem ikke det måske lidt depri-prægede indlæg jeg skrev i går. Det om AT VÆRE FANGET I EGET LIV !!! HER HER HER

Og lad os lige tage den inden listen med rabatter kommer: Er Black Friday for åndssvagt i Danmark???? Altså det er jo ENDNU en amerikansk tradition som vi har adopteret i Danmark uden egentlig selv at have nogen dybere mening med det. Andet end mersalg før jul måske?? Er det for amerikaniseret??? Er det hot eller not??

Jeg er splittet – elsker som sagt rabat men er ikke alt for meget for alle de amerikanske ting som Halloween, Valentines Day og hvad der ellers måtte være. Og når det er sagt så vil jeg da selv købe lidt julegaver med rabat, for hvem gider ikke: 1: spare penge på kendte mærkevarer 2: spare penge på ting du alligevel skulle købe som en gave lige om lidt 3: undgå de overfyldte jule-shopping-centre??? #WINWIN

Nu til det med rabatterne:

// Magasin holder Goodie-dage med 20% på langt de fleste ting. Du kan nemt oprette et Goodiekort og shoppe løs. Tjek Shoppen ud HER

// Zalando laver lidt sjaw og giver 10% uden mindstekøb ved koden RABAT45EN Så er der 15% rabat ved mindstekøb for 750kr med koden RABAT452 Og så 25% rabat ved mindstekøb på 3000 kr med koden RABAT45TRE SE HER

// ASOS giver 20% med koden CYBERWKND20 (koden gælder indtil tirsdag kl.10.00 og kan kun benyttes en gang pr kunde) HER

// NELLY gir 10% med koden BLACKFRIDAY (visse mærker er undtaget) SE HER

// ELLOS gir 20% på diverse produkter bla. LEGO og Disney HER

// Mini A Ture har 50-70% på deres outlet kategori HER

// Stylepit har en Black Friday kategori med 50% HER

// Boozt har ligeledes sådan en kategori men med op til 70% SE HER

// Danefæ har ligeledes gode tilbud på deres lækre sager SE HER

// Nicehair har tilbud på diverse hårprodukter som glattejern, hørtørrere osv. HER

// Og så vil jeg simpelthen lige kaste en anbefaling til webshoppen BONAPARTE! Ikke nok med at de også har et gevaldigt udsalg med mange procenter at spare – 50 % på ALT så har de også Verdens måske bedste kundeservice!!! Og DET er noget vi kan li!!!

 photo 1ac42052-1df4-4eb4-8553-0e48eb09aee3_zps1cbdb183.png

Jeg købte jo den lækre Rosa jakke, som jeg skrev om HER. Jeg fik bestilt den et nummer for stor – tror jeg – og vupti så får man et nummer mindre man kan prøve SAMTIDIG med man har den anden også…bare for at man kan være helt sikker. Og de betaler selvfølgelig ALT fragt frem og tilbage! Jeg er kæmpe fan!!! #tommelfingerop

 

// Indlægget kan indeholde affiliste links – men disse har ingen betydning for jer 🙂

4 kommentarer

 • Kathrissen

  Tilbudene er jo desværre ikke noget at råbe hurra for! Når butikkerne beslutter sig for at holde Black Friday, så skal de jo for hulan da lave et ordentligt udsalg (50% eller mere) på deres ting sådan som de gøres i det hersens USA 🙂 Mange af tingene er alligevel sat ned med 10-20% i løbet af året, så der er da ingen speciel grund til at købe dem nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du har da ret…vi vil have nedsættelser med minimum 50% har de virkelig det i USA?!?!? I wanna go there!!!!
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lin

  Jeg vil bare sige at jeg virkelig godt kunne bruge det indlæg. Havde allerede bestilt fra boozt, men du fik mig lige ind på bonaparte, så nu gløder dankortet.
  Jeg synes også bare det er fedt med lidt mere rabat og netop kunne klare julegaver osv med lidt mere ro, helt enig i at vi ikke skal adoptere alle de amerikanske traditioner, men en dag med udsalg kan jeg ikke se problemet i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Juhu, jeg er glad for at du kunne bruge det 🙂 Og fedt det med bonaparte…jeg ærgre mig kun en liiiiiiille smule over at jeg ku have fået min elskede jakke endnu billigere 😉
   Og jaaah rabat er vel aldrig helt ved siden af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#enskilsmisseregnbuefamiliesdagbog - Fanget i eget liv !!