En Alenemors bekendelser - Når Netto bladet er ugens højdepunkt.

3. søndag i A Beautiful Mess – nu med Happy (ikke ending) Project!

Happy Ending..havde I håbet det var det der have stået?! Eller er det kun mig der har sådan en tankegang?! Hehe – nå men god søndag til jer alle – med eller uden Happy Ending!

Forhåbentlig kan jeg give jer en god start i al fald…så fik man ikke en “HAPPY” start af andre så læs med her… (jeg fik jo altså heller ingen HAPPY Start – og formentlig heller ingen Happy Ending – FYI (For Your Information))

Først status på “Project Happy” og så har jeg en valgfri gave til jer til sidst i indlægget, men læs nu lige med først.

For mit “Project Happy” (som jeg har døbt det) går egentlig meget godt. Synes jeg selv – og der ER jo mig der skriver her, så jeg kan jo bare rose mig selv! Men alt i alt føles det som om jeg er på rette vej. Selvfølgelig kommer der UPS’ere og selvfølgelig banker de triste tanker på mange gange i løbet af dagen, men jeg åbner ikke døren på vid gab længere! Jeg har den på klem – forsøger at bearbejde det triste baglæns ud gennem sprækken så DET ikke kommer ind og overtager hele mig! Jeg sørger stadig inderst inde, og bliver mindet om mit tab hver gang der kommer noget happy jul i tv, på de sociale medier og ude i samfundet. Puha jule højtiden får da sat en på prøve ca HELE TIDEN! Men jeg har stadig et spirrende håb indvendigt. Og jeg vil ikke længere sidde og græde for mig selv fordi det er SÅ synd for mig! Jeg vil IKKE!

I har måske set det på instagram – jeg har haft MIGTID! Først sammen med dejlige Rikke (@ondemor) hvor der blev lavet mad, drukket rødvin, hørt musik fra både 90erne, Suspekt, Kesi, danset, lagt planer for sommeren med festivaler og gået på bodega! Det var en fantastisk aften hvor følelsen af at være skilsmisse-mor blev glemt fuldstændigt. AHH! I går aftes var jeg så hos en anden dejlige veninde, Ditte, hvor alt blev vendt. Vi slappede af, spiste god Thai takeaway, drak cola og hyggede uden børn – og koner. Project Happy blev selvfølgelig gennemanalyseret. Ditte kender mig rigtig godt – som i rigtig meget godt – og hun er en af de eneste, hvis ikke DEN eneste, der tit siger mig imod på de rigtige tidspunkter. Den der tør sige at jeg skal tage mig sammen når jeg skal. Den der tør kalde mig skinger og lidt psykotisk når det passer. Og det har jeg sgu brug for!

Så ja Project Happy skrider stille og roligt fremad og har MAX opbakning fra alle fronter! Måske det skal forlænges??

Og så til gaven…

I dag er det en indirekte voksengave forstået på den måde, at du kan give den her gave til et barn og så bruge de penge, du ellers skulle have brugt på gaven til barnet, på dig selv! #winwin right?? En dejlig LEGO gave til et barn og så mange penge til dig selv! #nice!

Jeg tænker konkurrencen skal være hurtig så du (forhåbentlig) kan nå at give den valgfrie LEGO pakke i julegave… Jeg trækker vinderen på onsdag d. 17.12.14 kl 21.00

PicMonkey Collage2

Derfor: 

– Skriv en kommentar under indlægget her – og vælg en pakke LEGO på billedet

– Følg bloggen på Bloglovin

– Få et ekstra lod i puljen ved at:

1)  Dele et billede på instagram med hashtagget #abeautifulmesslego                                              Du vælger selv om du poster det billedet jeg ligger op eller et af                                                    dine egne.

ELLER

2) Skrive en kommentar under mit billede (her fra indlægget) på                                             instagram hvor du #abeautifulmesslego og tagger 3 venner

 

God Søndag – med eller uden Happy Ending på den ene eller anden måde 😉

// Sponsoreret af Lego

63 kommentarer

 • janie

  Uh der bliver peget på den der StarWars æske… skøn præmie. Og så skal jeg ud og spise brunch med min veninde for de penge. Hun og jeg trænger vist til at catche up med café snak og hygge få ham ex’en ud af hovedet lidt. ⭐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Håber på LEGO- og god karma i din retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh S ønsker sig den “politi” som han siger… 😉 og så addet “mig ha den” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Lader til du har haft en skøn weekend og er begyndt at komme “lidt” ovenpå igen. Du er pisse sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Lader til du har haft en skøn weekend og er begyndt at komme “lidt” ovenpå igen. Du er pisse sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Politistationen ville blive er kæmpe hit her hjemme ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den LEGO friends vil være perfekt til min niece. Håber jeg er heldig og vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Vil så gerne vinde Duplo til min dejlige dreng 🙂 Glædelig 3. Søndag i dag i advent til dig og lilletut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville elske at vinde LEGO friends. Det kunne give lidt plusser på den dårlige samvittighed jeg har overfor min store pige. Den mindste er under udredning for blødninger i hjernen og det koster blod, sved og tårer fra min side. Jeg er ofte en “dårlig” mor, som ingen overskud har, bliver let sur og er alt for træt/bekymret til at være der 100%.
  Det ville være en total happy Day, hvis jeg vandt. Så kunne jeg stryge lidt minusser på dårlig samvittigheds siden. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhh nej det lyder da forfærdeligt med din lille :/ Ej, håber der kommer en udredning i stand og at det bliver godt igen. Andet er da ikke til at bære!!! Og NEJ du er ikke en dårlig mor af den grund…du prioriterer din store pige når du kan <3
   Kram og krydsede fingre for jer alle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh mine legodrenge ville blive glad for starwars pakken..

  Hepper på projekt happy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Mark

  mine børn ønsker sig politistationen.
  Med sådan en præmie er der leg i timevis og lidt ro til mor samtidigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dreyer

  Elsker at læse projekt happy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow

  Ej hvor ville det være lækkert at vinde en pakke duplo LEGO :kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er ny følger (og selv regnbuemor). Tænker det bør fejres med Lego til min lille fyr herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jamen velkommen til 🙂
   Håber jeres regnbuefamilie kommer lidt bedre for start 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil gerne vinde Lego Duplo til min lille bandit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte nielsen

  Min dreng er vild med LEGO City , så politi stationen ville han elske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Lego Friends kassen vil vi gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig LEGO Friends.

  Og så stor ros til dig, for dit project HAPPY! Selvmedlidenhed kan godt avle selvmedlidenhed… Og omvendt kan glæde avle glæde. Jeg siger ikke, at du skal glemme, hvad der er sket, men det er flot, hvis du kan lukke døren lidt i, så den ikke længere står vidt åben 🙂

  God proces!
  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender en lille pige (tilfældigvis min egen), der vil elske den LEGO Duplo æske 🙂

  Rigtig meget held og lykke med Projekt Happy, jeg følger spændt med. Dejligt med ‘mig-tid’ til dig. Det er sgu fortjent.

  Jeg har pudsigt nok selv skrevet et indlæg om vigtigheden af det på et indlæg i dag.

  http://www.villa-villekulla.dk/?p=560

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Manner, det lyder som en dejlig weekend med lidt balsam for sjælen i form af MIG-tid. Har jo fulgt weekenden lidt på IG og sad og ønskede flere billeder, flere opdateringer indtil det gik op for mig, at sad og prøvede at leve lidt gennem dig fordi jeg selv ville rødvin og bodega. Ynkeligt? Stalker in spe? Ha ha 😀

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Lego Duplo. Kender en pige, hvor det ville falde i god jord 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   haha, Stalker-in-spe…du skal da bare med næste gang så!!!! Faktum er desværre også at den bodega vi sku have været på var lukket for renovering?!?!?!? Og den vi fandt var rimelig nederen 😉 Vi var der kun en øl’s tid…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine B

   Bodegaer skal da ikke renoveres – de skal bare blive mere og mere faldefærdige og snuskede og dermed charmerende. Lige som os kvinder! Eller øhh…?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  nr. 4 ville bringe lykke, fred og ro en times tid, og økonomi til sushi og ansigtsmaske..
  Og hvor er I seje med jeres afsløringer – elsker modighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Katrine Prang Christensen

  Skøn skøn præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jørgensen

  Min datter ønsker sig alt legofriends, så den vil jeg rigtig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor fint! Det skulle være Lego Friends til min datter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Henriksen

  Skøn præmie, jeg ville gerne vinde lego politi station, min søn har skrevet til julemanden at den ønsker han sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, Duplo til min dyreelskende søn – det ville være for sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  City eller bilen…begge ville vaere et stort hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Det lyder bare så godt med projekt happy! Og mht happy ending, skal du lige høre hvad min svigerinde altid siger: it always turns out right in the end – if it hasn’t turned out right yet, it simply isn’t the end.

  Og så vil min søn på 2 1/2 virkelig gerne vinde duplo med dyrene. Wauw hvor ville det bare gøre lykke! Og de sparede penge skal gå til en frisør til mig, for mit hår falder af i lårtykke totter efter søn Nr 2’s fødsel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ej, det er sgu et godt Motto Mette….det vil jeg huske på!!!
   Hvor perfekt – ihh nu glæder jeg mig lidt mere 🙂
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn – gad godt.vinde lego friends til mine piger!
  Lyder fantastisk med projekt happy (og egentlig også med.happy ending).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Lego friends æsken vil helt sikkert give stor glæde her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Et ekstra lod via insta 🙂

  Jeg ønsker mig Friends

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Min søn ville elske star wars æsken;-) god bedring Tuttimor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  uh her vil ynglet<3 hel sikker blive mega glad for en gang lego city hvis jeg vinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  LEGO City 🙂 Glædelig søndag! Og tak for en skøøøøøn blog, der er hudløs ærlig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den politistation der ville være et kæmpe hit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Go! Go! God vind hele vejen til happy ending og forever and after

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Truc//petittruc1981

   Hmm noget af min kommentar forsvandt… 🙂 men skrev, at vi gerne vil vide Lego Friends sættet. Så fint og lyserødt.. Lige noget for mig… Jeg mener My… Hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Jensen

  Kære katrine. Din happy ending kommer trods alt – crappy har ingen fortjent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er helt ny i at følge din blog, men jeg synes du er en sej kvinde der kæmper i en kamp lige nu, du klare det flot, selvom ja det er skide hårdt, tager hatten af for dig og er sikker på du nok skal komme gennem det her, for du virker til at have en indre stædighed, der nægter bare at give op. Keep up the fight.
  uhh et svært valg, sønnen vil sige politistationen, men lillesøster er helt ny med små lego, så må nok sige lego friends pakken er den jeg ville vælge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Carl ville blive meget glad for politistationen 🙂 Han er totalt “Legoman” 😀

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma er irriterende glad for Lego Friends… så den må jeg vel hellere ønske mig til hende. Så bruger jeg de penge på en bytur til mig selv. Jeg er nemlig stadig megadårlig til at komme ud, selvom det er over et år siden at hendes far og jeg gik fra hinanden.

  Jeg synes du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   JAAAAA, I byen på druk med dig!! Og kys på en…det er altid lidt dejligt 😉
   Gode tanker til dig også…og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Sønnen siger Star Wars 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Duplo til min lille søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shopping Mall – det står pent højt på lillepigens ønskeliste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg krydser fingre og håber på LEGO Fwends – som min datter ville sige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Utermöhl

  Ville elske at vinde duplo til min pige ! Hun og specielt hendes mor elsker at lege med LEGO og bygge (læs smadre når det gælder min datter)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ville gerne vinde LEGO City.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Mangelsen

  Min store Amalie ville ææææælske at få LEGO Friends pakken.
  Kh Laila

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Stegger

  Lego city til min dejlige dreng :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vicki

  Ville elske at vinde en pakke til en af mine.skønne niecer eller nevøer- elsker at forkæle dem:) Tror jeg vil ønske mig den med politistationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min skønne Alba, vil da elske Duplo! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter ønsker sig politistationen så det ville være helt perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger på bloglovin samt IG ☺️ Jeg vinder ALDRIG noget så kunne være så fedt med en ekstra lego pakke under træet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  LEGO Duplo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-M

  Tror bestemt at S ville synes godt om at få LEGO City pakken.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Alenemors bekendelser - Når Netto bladet er ugens højdepunkt.