Vi klarer alting SAMMEN - altså Viaplay, Supertrioen og mig

4.søndag i advent – A Beautiful Mess og min afsløring nr 2!

Puha en turbulent uge er lige ved at være slut! Vi har bare været så meget plaget af sydom, Lilletut og jeg, og så har jeg lidt under noget som jeg vil afsløre for jer her idag! Ikke noget jeg er stolt af må lige understreges og nævnes som det første, for det skaffer mig ret tit bøvl i livet og samværet med andre!

 photo 683FACE1-9A0C-4A49-B917-0FF529CCF004_zps8pqu3qxs.png

Jeg kan lige så godt sige det med det samme:

Jeg er en bølle og en gadedreng inderst inde!

Forstået på den måde at jeg kan blive så mega gal, udadreagerende og bare pisse provokerende til tider. Jeg tænker mig tit ikke om og synes at folk skal have min yderst uforbeholdne mening med sig omkring dem, det de siger, det de gør osv osv! Det har gjort mig upopulær til tider og jeg har fået virkelig mange mennesker til at græde i min tid.

I folkeskolen var jeg bandlyst fra geografi timerne fordi jeg havde fået vores ellers store mandlige lærer til at græde midt i timen. Han var på nippet til at pande mig sådan en, men smed mig i stedet ud på røv og albuer! Og hvad gjorde jeg…nød fritimerne – og var sammen med hans søn!!

I skolen (og i gymnasiet) var jeg en møgunge. Jeg provokerede lærerne og nogen af de andre børn, og blev tit smidt udenfor døren. Jeg kom op at slås med både store og små, og har engang sammen med en veninde taget en cykel fra en dreng og smidt den væk!!! Bølle!! Jeg snakkede tit ret grimt (til alle) og min mor har altid sagt at jeg ville ende op med at få så mange bank engang (altså ikke af hende!!), hvis jeg mødte de forkerte mennesker. Det har jeg heldigvis aldrig fået – sådan alvorligt – men jeg har engang givet min daværende kæreste en på tuden så han blødte og måtte bilde hans mor ind at han var gået ind i en lygtepæl! Han fortjente det; da han virkelig kørte psykisk terror på mig og en aften blev det altså nok med alle de grimme ord. Jeg sagde at han skulle tie stille ellers ville jeg slå ham. Han blev ved med at kalde mig de grimmeste ting og så holdt jeg mit ord!

Road-rage er endnu en af mine bølle-ting! Jeg er SÅ lidt tålmodig i en bil, og synes at de fleste andre kører alt for usikkert og dårligt inde i byen! Jeg dytter, bander og laver fagter inde fra bilen. Jeg har både fløjet ud af bilen for at fortælle en mand hvor dårligt han kørte på cykel – sådan helt tæt face to face. Jeg glemmer tit at jeg er en pige og at store rocker/indvandremænd ikke altid er til at råbe fornuft med!

Den bølle egenskab der har gjort min uge til noget lort, er den med at jeg altid vil ramme folk tifoldigt i forhold til hvad de har udsat mig for!!! Hvis jeg blir ked af det eller såret, så er min allerførste tanke; HÆVN! Jeg kan sige så mange grimme ting at folk bryder grædende sammen og først der føler jeg det er nok. Og som I nok læste HER og HER bevægede jeg mig lige lovlig tæt på mama og hendes privatliv i denne uge. Og shit jeg har fået røven på komedie! Anmeldelse af mig og bloggen til politi, Bloggers Delight og jeg ved ikke hvilke andre myndigheder har fået mig gjort tavs et stykke tid. Og så har jeg tænkt! Tænkt på at det nok er min indre gadedreng der allerhelst ville klappe mama et par, men da det ikke helt er muligt, har jeg nok et par gange eller fem forsøgt at ramme hende værstmuligt på anden vis! Gennem bloggen og gennem Lilletur! Fuck. Ja, jeg er sgu nok sunket lidt for dybt. Og fuck ja, jeg har måske været en lort der bare har smidt ekstra brænde på bålet?! Men shit det er svært for mig ikke at ville såre og skade mama mest muligt, hun skal bare rammes hvor det gør mest ondt – hun fortjener ikke Lilletut!! Synes lille tarvelig bølle-mig!

Og så har jeg også flere gange – i tidligere forhold – været en bølle overfor mine kærester! Det der med troskab og at få tingene kommunikeret ud, har ikke altid været mine stærke sider! Jeg har været noget så kold i røven i teenage årerne, og knust et par hjerter eller flere, uden at det (dengang) rørte mig synderligt. Hertil skal det dog siges at efter jeg er blevet voksen, og oplevede HVOR store smerter og ar det efterlod en tidligere kæreste med mine svigt, stoppede jeg! Og nu kan jeg jo så tilføje oplevelsen af at utroskaben og det massive svigt rammer en selv, og har nu på egen krop og sjæl mærket den koloenorme smerte det har givet. Shit det må intet menneske nogensinde opleve!

Så jo jeg har været en ret stor bølle! Og er det egentlig stadig på nogen af fronterne. Min vrede og tendens til at være udadreagerende er vokset i størrelse. Jeg har en klar fornemmelse af at disse hænger sammen med mine depressioner og den medicin jeg får derfra. Og det er virkelig vildt ubehageligt; ikke at føle at jeg har helt kontrol over mig selv!!! (I samråd med min læge er jeg nu lige startet op på nogen andre slags piller, så må vi se om det hjælper lidt på det).

 photo 4412CDA7-6718-4D0A-B30E-E31E1CF9E098_zpsfvqdbzhz.jpg

(Læs om min første afsløring – og de her piller – HER)

Så jo bag bloggen her sidder der en lille bly viol, der kan blive noget så vred, bølle- og gadedrengsaftig på nul komma fem! Jeg er ikke stolt, men jeg er mig! 🙂

(og håber I vil læse med alligevel) 🙂

// Og så er det jo i dag at sødeste Jelena – Iværksættermor sætter den næste præmie på høj kant. Se med HER om du ikke også godt kunne bruge den… #winwin

6 kommentarer

 • Lioba

  Det kan godt være du er en lort, en bølle, sur kælling, ond ex-kone og hvad fanden man ellers kan være.
  Men du er så ubeskrivelig ÆRLIG omkring de mest private og tabubelagte emner! Også endda på de sociale medie, hvor du ikke ved hvem der læser med!!
  Det er så modigt, fedt og fantastisk! Den skal du virkelig have! Du viser hvor okay det er at have fejl og problemer! Så stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, Katrine: du er et menneske 😉
  Vi har alle sammen et eller andet, vi slås med (høhø – fangede du den? 😉 ). Jeg skal selvfølgelig passe på med ikke at ***** dig af any time soon, men du får ikke noget ondt fra mig for den afsløring. Du.er.et.menneske. Og du fejler, som alle andre, og det er ok, så længe det ikke går ud over Lilletut. Så længe du ikke lærer hende, at vrede er vejen frem. Men det kan jeg læse, at du ikke mener, så jeg er ikke bekymret. Men jeg gad godt læse et indlæg, hvor du gør noget rigtig, rigtig godt for dig selv. Noget der gør dig glad – ud over Lilletut. Måske vi skulle holde en forsinket julefrokost i det nye år og hygge igennem en weekend, hvor vi ikke skal tidligt op? God jul, dejlige du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • And I love you 😉 Du er så ærlig ! Det er fedt og tror det er godt for dig, at få det ud ! Men føj en politianmeldelse ? Det lyder godt nok ikke særlig rart. Håber ikke at dit og mamas samarbejde er helt væk i alt det her. Håber at I finder ud af det og at hun kan acceptere, at det er DIT liv og DIN blog .
  Rigtig god jul søde Katrine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Hej Athen. Du er menneskelig som Jelena siger. Og jeg tror på at første skridt til at ændre på din vrede er at stå ved den og være ærlig omkring den. Og det må man sige du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Hej Athen. Du er menneskelig som Jelena siger. Og jeg tror på at første skridt til at ændre på din vrede er at stå ved den og være ærlig omkring den. Og det må man sige du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Athen?!? Forstår ikke altid den autocorrect

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi klarer alting SAMMEN - altså Viaplay, Supertrioen og mig