En tur hos Familierådgivningen og en stor beslutning

En Alenemors bekendelser – Når Netto bladet er ugens højdepunkt.

Living on the Edge – I know! Og hvem sagde at ens liv blev kedeligt når man fik børn?! Og alene?!

I dag er det jo dag 1 i min uge, hvor jeg skal tage mig sammen. Jeg har jo lavet en pagt med jer dejlige damer – og Mikkel hvis han stadig læser med?! En pagt hvor jeg ikke laver deprimerede tudeindlæg i en hel uge! Aftalen kom i hus med jer HER hvis du missede det igår. Og status her på dag 1: det går da meget godt! Og Lilletut er endda syg og går mig en kende på nerverne, da hun da overhovedet ikke vil sove selvom hun er træt – og jeg er træt! Men jeg kan mærke at mine tanker mest kredset omkring positive ting – eller forsøger, for jeg får da “lyst” til at tænke på sørgelige ting såsom hvor kikset jeg må være siden mama ikke gider mig (HOV – var jeg ved at falde i fælden der???). Punktum. Videre. Sørgelige ting forsøger at komme ind i knolden på mig, men jeg tvinger dem væk og forsøger at tænke rare ting i stedet for. Og tænker altså i stedet over hvad jeg kan dele med jer som er rart i stedet for “ikke så rart”.

Som sagt er Lilletut syg i dag med 39 i feber og mellemøresbetændelse, hun vil egentlig gerne lege og ud at gå tur. Det startede allerede i morges kl 7, men det synes jeg altså var for tidligt og koldt på en sygedag, så jeg fik hende underholdt det meste af formiddagen indenfor med frugt på sofaen, nybagte koldhævede boller som jeg havde haft i køleskabet hele natten (så legede vi lige at jeg havde overskud!! Og ja, det var en “Shake and Bake” blanding, men jeg er sgu da ret stolt alligevel) og ipad. Vi har set tegnefilm sammen og puttet tæt, det ER altså hyggeligt.

Og så har vi været i Netto. Jeg havde benhårdt satset på at vi ville være de første til at lede mellem deres kommende spot-varer, så vi kunne gøre det ene nice fund efter det andet for så at komme hjem og flashe dem på instagram. Men typisk. De var ikke kommet frem endnu! Siden hvornår overholder de nu reglerne med først at sætte dem frem lørdag – selvfølgelig lige den formiddag hvor jeg er hjemme!

 photo cd3aec09-6baa-47bd-abc3-9e5828f28d9c_zps8d798324.jpg

Jeg havde ellers forsøgt at læse deres tilbudsavis i deres app men den var ikke udkommet endnu – ihh, Netto work with me here!! MEN så var det at jeg fik at vide at de er begyndt at lave et NYHEDSBREV! Mega smart! Et nyhedsbrev med deres fede tilbud som man får direkte i sin egen indbakke. Smart – så misser man ikke et blad eller nogle gode tilbud. Og altså hermed flere bogkasser, kobber ting, lamper og fedt julepynt. Jeg har meldt mig til for det er da bare om at få flere af sådanne ugens højdepunkter! Du kan gøre det samme HER! Når du melder dig til deltager du samtidig i en konkurrence om 5000 kr (5000 af de helt stærke til Netto) – de trækker lod blandt mail-adresserne.

Så hvis du lige som mig elsker at kigge i Netto bladet så er du NØD TIL at melde dig til det gratis NYHEDSBREV HER så du (forhåbentlig) ikke går glip af flere fede tilbud – og måske nu kan være den første til at smide cool’e ting på instagram og få lidt credit for det! #winwin

Og være med i lodtrækningen om 5000 kr til Netto. #somuchwinwin

 photo DC4B02B1-B24A-45EA-BA91-BE21DB79F00A_zpsophv20wh.jpg

Så ja, min første dag med positive ting går da meget godt! Altså så langt så godt – og så med sygt barn og ingen nattesøvn (og Lilletut sovende oven på mig). Og at handle billige ting i Netto er sgu da okay – og helt ærligt den der frysepizza fra Urtekram i ser i min kurv er altså mega herrer WINWIN. Den smager SÅ godt; 30 kr, gode råvarer og god crunchy lidt grov bund – se det er “sund” nem og hurtig alenemor mad når det er bedst!

Og nu skal vi til ørelægen og have tjekket dræn og det der flyder ud af ørerne. Med JA-hatten og mascarra på. Ham ørelægen er nemlig temmelig lækker. Nice!

 

// Det er reklame for Nettos nyhedsbrev 🙂

6 kommentarer

 • Haha, det er sgu bare total rockstar-life at score et godt spot-tilbud!

  . Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Elsker også netto, især når spotvarerne bliver sat yderligere ned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Elsker sgu at du lige husker at smække lidt mascara på til ære for den lækre læge. Se dét er at komme videre. Babysteps, men de skal jo til først. God weekend fra frublumensaadt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Du er ikke alene – jeg nyder, i en alder af 23, når Netto avisen, den nye, bliver lagt ud på app’en torsdag eftermiddag ;o)
  Jeg må vist lige til at abonnere på det nyhedsbrev der.. Sig mig engang, er det Netto på Peter Bangs Vej du handler i? Billederne ligner til forveksling “min” Netto :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hej Katja, jaaaaa dejligt at jeg ikke er alene!!! Og tak for info mht torsdag 😉 Og naaaj, “min” netto er den på Ndr. Frihavnsgade…ikke at den er vildt god…men den er der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kat 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur hos Familierådgivningen og en stor beslutning