#winwin-der af LEGO pakken fundet...

Project Happy slut-prut

For altså “Project Happy” skulle jo vare en uge fra og med sidste onsdag…og det er onsdag i dag jo, så det er jo egentlig slut-prut idag jo!! Og egentlig har jeg vel klaret det ret godt her på bloggen?! Altså hvis jeg selv skal sige det…og det er det jo lige nu! Tillykke Katrine du klarede det SÅ FINT!

Men det har sgu været lidt svært! Indrømmet! I går hvor jeg skrev DET HER var jeg egentlig lidt i tvivl om hvorledes jeg holdt mig til aftalen. Men tanken var ikke et tude-indlæg (og det må tælle). Jeg ville egentlig bare være lidt sjov og helt sarkastisk prøve at fortælle om hvordan jeg havde læst noget, jeg ikke havde ret til (…noget tekst fjernet…) Fuck. Shit. Den var jeg virkelig selv udenom!

Så jo, jeg synes jeg har holdt mig fra at søbe rundt i elendigheden over at mama ikke ønsker en familie. At vores drømme trods alt var for forskellige og at vi derved voksede fra hinanden. Jeg mod at ønske en familie højere end noget andet, hun mod at ønske sig fri fra en traditionel (regnbue) familie højere end noget andet. Og nej, de to ønsker kan ikke forenes i en familie! Det siger næsten sig selv. Og egentlig kan ego-Katrine rigtig godt leve med det. Faktisk gjorde det mig lettet da mama fortalte om hendes tanker og konklusioner efter vores brud: hun vil ikke have en familie som sådan – og ikke flere børn i al fald. Og hvis det forholder sig sådan og forbliver sådan, jamen så er det jo det helt rigtige, det vi har gang i her med skilsmissen (hotmail sendt eller ej)! For det vil jeg! SO MUCH! Jeg vil så gerne kunne nyde et familieliv – og vigtigst; søskend(e) til Lilletut! Og hvis mama ikke ønsker det – jamen så FARVELLER POLLE!

Men HVAD NU HVIS!?!? Hvad nu hvis hun ændrer mening…så har jeg jo tabt helt og holdent – tænker crazy-mig – og DET ville ikke være til at bære (IGEN)! Det er SÅ trist men sandt! Pisse-irriterende-konkurrence-mig kan bare ikke holde ud at tabe! Om det så er en fodboldkamp, et væddemål eller et ægteskab (som i øvrigt ikke gjorde noget som helst godt for mig), ja så er det ovenud frygteligt for mig at tabe! Og jo, det føler jeg at jeg gør. Og jo, jeg ved godt at jeg kæmpede med hele min sjæl. Og jo, jeg ved godt at jeg kæmpede for mama også. Og jo, jeg ved godt at jeg selv ikke kunne mere og trak mig ud. Men shit, jeg føler det alligevel. Et slag er tabt. Og jeg tabte noget af det som føltes af være det vigtigste i livet, noget jeg ikke troede jeg kunne leve uden. MEN heldigvis er det nu noget som jeg er ved at redefinere og se i et andet lys.

 photo F98F804C-59B7-4EC8-AE35-A05283FB5E5A_zps1k1ufrv5.png

Og her skal “Project Happy vol.2 – the future” komme ind i billedet. For jeg vil fortsætte – vil jeg – fucking nej det her tab skal ikke definere mig. Jeg vil selv definere det jeg skal bruge for at nå min drøm alligevel. For min drøm kan nås – jeg vil tro på det. Selvfølgelig kan Lilletut og jeg danne en familie med en anden M/K – og have mama med på sidelinien også selvfølgelig. Det ER muligt at finde én med samme ønske om at stifte og elske sin familie lige så højt som jeg – det må være muligt!! I al fald siger “Project Happy vol.2 – the future” at det er.

#whatsnottolike

 photo 59C46800-AA8C-4012-B273-733E98A304C7_zpsprreidio.jpg

5 kommentarer

 • Sofie/Syllemin

  Åh søde K, det lyder godt du er ved at finde ud af at skulle definere din egen lykke uden din eks. Men kan så godt forstå det må være svært. Er du frisk og rask igen? Skal I snart på juleferie? Jeg tænker at lave småkager imorgen og kommer gerne med et portion til dig hvis du stadig er lidt sløj og trænger til omso.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie/Syllemin

   Åh søde K, det lyder godt du er ved at finde ud af at skulle definere din egen lykke uden din eks. Men kan så godt forstå det må være svært. Er du frisk og rask igen? Skal I snart på juleferie? Jeg tænker at lave småkager imorgen og kommer gerne med et portion til dig hvis du stadig er lidt sløj og trænger til omsorg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For filan Katrine . Jeg kan mærke din smerte helt ind i mig ! Du kæmper en så brav kamp og du gør det helt fantastisk ! Brug bloggen alt det du vil, for du kommer virkelig ud med dine følelser og det er der bare brug for i en situation som denne . Og igen nej den familie I havde var bare ikke ment to be. En familie skal ikke bygges på mistillid men på gensidig respekt til hinanden. Og jeg VED at der er en derude for dig og lilletut <3 For god sack hvis jeg var til kvinder var jeg hoppet på 🙂 Du har en virkelig tiltrækkende personlighed og M/k skam nok komme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS

  Ja sådan én findes! Min bror! Ham kunne du godt tage at finde sammen med! Han er også lidt fanden i voldsk som dig (kærligt ment søde), og ihh ville godt være i familie med diiiig <3 (og Vega, hihi)

  Ej, joke aside så er det rart at læse, at det har været et godt projekt for dig! Jeg håber sådan, at det kan fortsætte for dig ind i det nye år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Uhh, din bror siger du 🙂 Spændende…. jeg er frisk 🙂

   Lilletutogmordating.dk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#winwin-der af LEGO pakken fundet...