Mismatch: Mor og karriere ??

Inviteret eller ikke-inviteret i voksenhøjde… – Og om at elske sine med-mommys på den “rigtige” måde. Og så være skide misundelig engang imellem…

Jeg indrømmer – her i min influenza-med-noget-på-balancenerven-døs – at jeg til tider er et nederen menneske! Jeg VED at livet ikke er en stor konkurrence. Og jeg VED at der er plads til mangfoldighed og alle. Og jeg VED at jeg kan unde andre mennesker succes – og jeg VED at jeg bør. Men nogen gange er jeg bare så pisse misundelig alligevel. Ja og jaloux for lige at få den hest barberet også! Og så bruger jeg stadig her i år 2015 ordet “nederen”!

Yep, nederen!

Jeg VED godt at “at blogge” ikke er at redde liv og kurere cancer (sån direkte), og at mange gør det for deres egen skyld. Og at hvor mange læsere man har og at antallet af sidehenvisnger og unikke læsere ikke definere om ens blog er god eller ej! Men for helvede sådan har jeg det sgu engang i mellem alligevel! Nederen. Jeg skriver (også) for mig selv; skriver for at komme videre i mit liv, skriver for at bearbejde en sorg og et tab, skriver for ikke at brænde inde med 5 millioner tanke når jeg skal sove. Nogen gange skriver jeg fordi jeg er pisse sur på min ex-kone, fordi jeg har set og læst noget jeg ikke burde eller fordi jeg er ked af noget. Så ja, det må jo i høj grad siges at være for mig selv – og ikke noget der i al fald sælger babytøj, legetøj eller andet guf i mommy-blogger kategorien – eller det sku da lige være lykkepiller og baldrian for at sove bedre (ps, jeg har masser af baldrian hvis nogen er interesseret?! Jeg er ærlig og temmelig over-sharing, så jeg om nogen må jo vide og acceptere at det ikke nødvendigvis er alle brands, der vil finde min blog som god reklame for deres søde og bløde tøj. Fuck og shit passer ikke altid så godt til laksefarvet og glimmer!

Det kan jeg jo ikke modsige dem med mit intellekt. Men – avs – min lille bløde sjæl der gerne vil være med alle steder; Inviteres og komme med – ikke gå glip af noget, får lidt smerte påført når jeg bliver valgt fra. For blogger verdnen er et eller andet sted et stort “Du må ikke komme med til min fødselsdag” i voksenhøjden! Og her bliver tingene sgu ikke skjult for de IKKE-inviterede, og her bliver ikke opført et “Trivselsudvalg” for lige som at få de IKKE-inviterede hørt og nurset lidt! Næ nej, her bliver man tværet in face med tonsvis af billeder på både Instagram og facebook med alle de events man ikke lige var hot nok til at komme med til. Ikke at jeg vil nedvurdere nogen brands eller noget for SELVFØLGELIG er det deres levebrød og de MÅ og SKAL selvfølgelig vælge hvem de selv mener er de bedste ambassadører for netop deres hjertebarn – helt lige som vi mommys selv bestemmer hvilke brands VORES lille hjertebarn skal iføres.

 photo 9afc787e-2e56-4998-aeba-1920e72371c0_zpsllhtxlys.jpg

Læs om min oplevelse på CIFF sidste gang (Sommer 2014) HER

Men derfor kan jeg godt få følelsen og stikket i hjertet af “ikke at være inviteret med til de andres pigers fødselsdag” når jeg bladrer igennem min instagram feed sådan en søndag i børnemodemessens CIFF Kids’ tegn. Jeg ER inviteret med til messen – weeeeee – må lige nævnes; jeg ligger bare syg (“bare” det er en manflu det her!!). Og jeg ER også inviteret til “fødselsdag” hos nogen dejlige brands (som jeg selvfølgelig glæder mig meget til at være med til i morgen eller tirsdag)! Men der er også steder hvor jeg kan se andre hygger sig gevaldigt og hvor jeg ikke er inviteret hen. Nederen! Også steder jeg har været inviteret hen før. Dobbelt nederen! Og ja det indrømmer jeg altså gerne at jeg syntes – også selvom det måske gør mig til et lidt småligt menneske! Og JA selvfølgelig skal de søde mommys hygge sig, men jeg kommer (måske her i min døs) til at kæde det en smule sammen med et indlæg min – i øvrigt super seje og velartikulerede – nye mommyblogger-kollega LILLEMOR postede for et par dage siden om netop det IKKE at være inviteret med til højbords! Læs hendes indlæg om “Sofie” HER – og følg hende, hun er da (også) for cool! Jeg ved godt, at jeg ikke er alene om at tænke sådan (heldigvis) – altid godt ikke at være helt nederen alene. Den søde (også) nye mommyblogger Camilla fra Blondetoner kender det nemlig også – se selv HER.

For jeg kommer altså nogen gange til at sammenligne mig med mine fellow-blogger-mommys! Når de bliver inviteret med til flere ting end jeg KAN jeg godt nogen gange føle mig mindre værd, og det samme når de kan præsentere trafik meget højere end mig og når de går “viralt” og bliver spredt over alt! Jeg bliver sgu lidt jaloux eller misundelig – også selvom det er en grim ting! Yep – nederen mig! Måske har jeg været konkurrence-fodboldspiller for længe (trods alt i ca 27 år) og har fået konkurrence-genet pacet frem i så mange år, at den her “det er bare for mig selv”-bloggersfære nogen gange er svær at holde for mig! Og så bliver jeg altså lidt jaloux og misundelig og føler mig IKKE-inviteret! Indrømmet! Og er det ikke første step – erkendelsen???

#projecthappythefuture

 photo 81704DDD-D15E-4B28-B8A6-CFE9B080FA69_zpslrdvtk6g.jpg

15 kommentarer

 • Christine

  Uh kan så meget følge dig! Var ikke inviteret til noget som helst :/ men fik alligevel en hyggelig dag i forum idag… Men nøøøj hvor jeg var ærgerlig da jeg så de spændende ting de andre lavede. Sidste gang var jeg inviteret til flere ting men intet denne gang. men så havde jeg ekstra god tid til bare at nyde produkterne 😉
  Btw – jeg synes det er fedt at du er så åben og ikke pakker tingene ind! Og jeg bruger også ordet nederen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Dejligt du også siger nederen – så er vi da to 🙂 Og tak mht min ærlighed…det glæder mig du kan li det! Og mht ciff så var det måske deres stil nu her…og så laver de det da forhåbentlig om til sommer 🙂
   Måske vi ses..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A’hmen altså jeg bliver jo helt rørt! TAK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja dette indlæg minder jo en smule om mit indlæg i går omkring ikke at være inviteret.. Og ja misundelse er en grim ting, men jeg har den også.. Man vil selvfølgelig gerne være med der hvor det sker.. Ike så mærkeligt i min optik..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Det kan du i høj grad have ret i, og jeg overvejede også at nævne dig men så tænkte jeg at jeg mere ville have den i Tinas retning, og gjorde det derfor ikke! Men tænker jeg retter i det og gør det, for eftersom jeg selv tænkte det OG du tænkte det, så har det måske ikke lykkes mig helt! Sorry hvis du følte dig overset og ikke-krediteret, sådan noget er aldrig min mening! Men ja, for os – og andre – er det sådan…men i mommykredse skal man helst ikke konkurrere…det kommer jeg bare til. Derfor min erkendelse!
   Håber snart vi ses til noget <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, Katrine -skal vi starte en klub?! -en klub for alle os, der skildrer livet som det er, uden pastel og glimmer?
  Jeg lukkede min gamle blog ned, og mistede dermed mit høje trafiktal og mine følgere på bloglovin. Jeg blev sat tilbage til nulpunktet og i skrivende stund har jeg 7(!) følgere på bloglovin og har stadig ikke fattet at få installeret Google analytics så jeg kan følge med i om folk rent faktisk overhovedet gider følge med i mit livs lorte og lagkager… -ikke just grobund for fine og fancy invitationer 😉 MEN! Jeg har det godt med min nye blog, og JEG fortryder IKKE mit valg om at starte på en frisk. Jeg er ikke blevet inviteret til CIFF, og det er sgu okay, jeg har tilbragt søndagen med yndlingsmenneskerne i mit liv og med min sofa på ryggen. Og ærlig talt, lige idag kunne jeg alligevel heller ikke have magtet at dulle mig op så ingen bemærkede de sorte rander under øjnene… Men jo, gu’ ville jeg da gerne have haft en invitation -sådan en helt personlig invitation, der blev sendt til min hjemadresse fremfor en standard i min mailbox… Måske vi kan følges næste gang? -måske et af de fancy firmaer for øjnene op for os og ser at de bare IKKE kan lade være med at lade os deltage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hej Louise, jeg er vild med klubber – så jeg er på 🙂 Uhh det var så modigt af dig….kunne du ikke havde taget dine BL følgere med dig?? Jeg skal da ind og finde din nye blog – det har jeg nemlig ikke gjort endnu, sorry!!! GA e du nød til at have dig – googl det!!! Skal man have deals og invi så skal man have sine tal på plads…. Vi tar CIFF til sommer – med/uden bunkevis af invites 🙂
   EJ, det ku være hyggeligt….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså K – som jeg læser det så er du da rent faktisk inviteret med til en del. Og jeg tror altså det er de færreste der er inviteret til alt – selvom det ville være dejligt.

  Men en måde og gøre lidt mere opmærksom på sig selv er at skrive til forskellige PR-bureauer og mærker og sige man gerne vil på deres mailing liste og så kan man jo lige give en introduktion til sig selv.
  Det har jeg i hvert fald oplevet virker. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jamen jeg var også inviteret med Christina – også med diverse personelig invites….jeg fik bare følelsen alligevel. Også fordi jeg lå syg derhjemme! Og det med pr-bureauerne har jeg allerede gjort for lææænge siden, så det er ikke nær det der er problemet 🙂 Men tak søde – det var faktisk også dit råd der fik mig til det helt i starten. Og ja, det virker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kan rigtig godt lide at følge din blog! Jeg er ret ny i blogverdenen, og jeg følger ikke så mange. Men jeg kan rigtig godt lide, at du tør være så ærlig! Det er måske ikke læsning, hvor man griner og bliver opmuntret, men man kan mærke, det er dig, og man bliver virkelig taget med ind under huden. Det synes jeg er fedt 🙂
  Din blog er en af grundene til, jeg selv lige har lavet en blog, den handler nemlig også om nogen af de hårde ting i livet! Og den har slet ikke samme læsertal, som din;-)
  Jeg er fan – så bliv endelig ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det indlæg er så godt og også meget rammende lige for tiden, da jeg syntes der er meget oppe at vende lige nu med events.
  Jeg er heller ikke kendt og bliver heller ikke inviteret med til noget. Jeg ville enormt gerne prøve og blive inviteret med til noget og møde andre bloggere, helt sikkert !
  Men jeg tænker også lidt. Det skal da ikke være det der er drivkraften for en? Og det skriver du jo også egentlig 🙂 Men jeg tænker lidt at man skal se det fra den positive side af. Fx jeg fik lov at tilbringe dagen i går med mine børn og hygge og nusse om dem istedet for at skulle “være på” sammen med andre.
  Og så tænker jeg lidt, at man ikke skal græde over spildt mælk og så selv lave noget. Altså istedet for at være misundelig på de andre bloggere, så kunne man måske stable noget på benene selv eller sammen med andre ( mig 😉 ) og så inviteret ALLE med til fødselsdagen 🙂 ?
  For jeg ville bestemt gerne møde alle mine “kollegaer”, til hygge men måske også til udveksling af forskellige ting:-)
  Nu bor jeg også i provinsen og ville nok ikke komme til halvdelen af de events jeg blev inviteret til hvis jeg var “kendt”, men tror også jeg priotere anderledes herefter min depression har lagt sig lidt. Jeg håber det bare giver lidt mening søde Katrine 🙂 Og så må du ha rigtig god bedring !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, men i det mindste bliver du inviteret til noget 😉 det er mere end hvad jeg gør… og jeg har helt samme følelse, af at være holdt udenfor. Suk…
  På den anden side, så ligger jeg ikke under for, at skulle svinge mig op til de store reklame-fotos til IG og FB. Og kan nyde dagen med lige hvad jeg vil (ikke helt det samme, I know – det er noget jeg siger til mig selv, fordi jeg ikke kan rumme følelsen at være misundelig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af mine dejlige med-bloggere herindefra, Lilletutogmor og Blondetoner, har hver skrevet deres indlæg, om ikke at være inviteret med. Og jeg kan godt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser først dit indlæg, efter jeg har læst et par andre om emnet, og jeg kan godt genkende de følelser, som du beskriver. Det er da det mest naturlige at blive misundelig eller ked, når man ikke kommer med til noget, som man gerne vil med til. Det gør vi alle 🙂

  Hver gang jeg har det sådan, overvejer jeg lige, hvor meget jeg gerne vil med. Og er det noget, jeg rigtig, rigtig gerne vil, så skriver jeg altså og siger pænt hej til dem, der inviterer. Så er det op til dem at vurdere, om jeg kan bruges eller ej!

  Kan jeg ikke, er der som regel en god grund til det, og det kan jeg bedre leve med end ikke at kende grunden og tænke ‘hvorfor kan de ikke lide mig?’ 🙂
  Det skader aldrig at spørge, og der er ingen, der bliver sure, så længe man spørger pænt 🙂

  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror bare du skal være glad for at du ikke bliver inviteret til det der noget….
  Jeg forstår det sådan, at det betyder, at du ikke KONSTANT har sponsoreret indlæg og giver positiv mening om ALT du får gaver fra…..
  Jeg er personlig så træt af den vej blogs er gået i. Det er snart svært, at finde en ÆRLIG blog efterhånden. Hermed mener jeg en blog som fortæller om noget de har på hjertet og ikke om noget de har fået tilsendt.
  Mit budskab til “jer” er
  – FIND TILBAGE TIL JERES UDGANGSPUNKT IGEN, DER HVOR I HAVDE NOGET AT FORTÆLLE OM JER SELV”

  Kh Camille MILK

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mismatch: Mor og karriere ??