Første fødselsdag alene - med Lilletut

Kaffe – min bedste kammerat!! Og måske også din?!? Vind en røvfuld her i al fald…

Det her indlæg bliver sponsoreret af det fantastiske Nescafe – eller præmien som I kan vinde til sidst (yep, altid til sidst så du skal læse det heeeele igennem først) er det. Min tekst er som altid min, og jeg skriver – som altid – en masse andet også! For jeg kan jo ikke lade være…skrive skrive/snakke snakke thats me!

Men du skal læse med og være med i konkurrencen også, for jeg kan lige love dig for at det er en gave du simpelthen ikke endnu ved at du har brug for! Den er ikke bare “nice to have” – den er “need to have”!! Og så er der ellers lagt i kakkeloven til noget stort…

Apropos “lagt i kakkelovnen til noget stort” til de grundige læser af min blog her (I låååååve you) fik I læst den kommentar til et af mine indlæg, hvor noget nær Verdens bedste ordsprog blev skrevet til mig??? Jeg ville sindsyg gerne linke til det, men jeg kan sgu ikke huske hvilket indlæg det var og hvem der skrev det!?! Men det var en af mine søde faste læsere hvis mor altid havde sagt det til hende. Det satte sig fast i min hjerne med det samme, og jeg har virkelig tænkt meget over det de sidste dage, for SHIT jeg håber det er sandt:

“If it’s not happy – it’s not the end”!

Ergo den her tilstand i mit liv er IKKE endeligt og IKKE blivende, for den er sgu ikke særlig happy! Og ergo må der virkelig være lagt i kakkelovnen til at noget stort – og lykkeligt – skal ske!! Og når det er sagt, så kan jeg da ikke lade være og glæde mig lidt. Og altså virkelig håbe på at den mor der har ret. For selvom jeg er kørende på mit “Project Happy – the Future” så kan de grå skyer altså godt trække sig sammen om mit lille (kønne) hoved engang i mellem! Og tårerne har da også trillet ned af mine kinder et par gange eller flere de sidste par dage startende med fødselsdagen i mandags! For selvom jeg mener alt i DET INDLÆG DER, så er det bare noget skelsættende at være alene på ens fødselsdag, og shit der kan løbe mange tanker og følelser igennem ens krop og hovedet på sådan en dag – og altså også mange tårer selvom man forsøger at være så positiv som overhovedet (u)muligt!

En anden ting der i går satte mine positive tanker og følelser på endnu en hård prøve, var udsendelsen om det danske sundhedssystem – Danmark Live – hvor en række patienter der var i kontakt med netop sundhedssystemet på en bestemt dag i september 2014 blev fulgt! Åhh sygdom og fødsler sætter bare gang i tårekanalerne hos mig! Især historien om ham den alzheimers ramte Leo fik mine følelser i højeste gear. Jeg synes bare det var så rørende, at høre hans kone gennem så mange år fortælle om deres kamp mod sygdommen og hvordan hun stille og roligt mistede ham mere og mere! Åhr hvor jeg græd! “In Sickness and in Health” – det dér var da den ultimative prøve på netop det ægteskabelige løfte! Og de klarede det sammen på trods af den næsten fuldstændige umulighed i det! Kæmpe cadeau til Leos seje kone! Og så sidder man selv her i en skilsmisse, der blev en realitet efter langt mindre grunde! Dét gør mig fandme bange for fremtiden! Skal jeg blive syg og dø alene? Og hvad nu hvis Lilletut alene skal stå med ansvaret for mig, når jeg bliver gammel? Hvad nu hvis hun aldrig får nogen søskende at dele ansvaret med, aldrig får nogen at spare med i familiemæssige hensegender? Som ansat i det danske sundhedsvæsen ved jeg nemlig selv, hvor svært og tidskrævende sygdom og alderdom i familien kan være for de pårørende, og vi er flere på mit arbejde, der aldrig ville sætte enebørn i Verden alene af den grund! Sad but True!

Og nej, ingen gave eller opringning af “fisken” – crap!

Ergo; KAFFE har været min sande og tro følgesvend de sidste tre dage! Kaffe svigter mig aldrig! Kaffe fejrede min fødselsdag – igen og igen og igen! Kaffe er god ved mig, kaffe gør mig glad – og til et bedre menneske! Kaffe er der når jeg står op om morgenen, og i princippet også når jeg går i seng om aftenen (jeg kan bare ikke drikke det inden jeg går i seng!). Kaffe er min “Happy” i en ellers lettere deprimerende hverdag!

 photo 7620ca56-c5c1-4fa9-b379-fca7c627afe9_zpsb3f65127.pngOg som det søde og meget delende menneske jeg er, så vil jeg faktisk gerne dele noget kaffe med dig. Altså ikke MIN kaffe!! Du må få din egen! Min – helt seriøst og helt ærligt – yndlings instantkaffe nemlig; Nescafe vil nemlig gerne udlodde noget til dig!!! Og det er ikke alt…udover 5 (FEM!!!) af de store – og mega gode – Nescafe Gold glas vil de nemlig også give dig (hvis du vinder) det helt nye…Nescafe Cover!!! Ja jeg sagde jo at det blev vildt! At det var et totalt MUSTHAVE – et totalt “NEED TO HAVE”!! En af de lækre Walter tvillinger har nemlig designet et cover til Nescafe glassene!! Selveste Anders Walter!! Så nu er det hermed slut med at skulle have et kedeligt Nescafe glas med ind på kaffebordet – eller stående i sit køkken – nu kan det blive pænt og eventyrligt at kigge på!! Fedt ikke?! Billederne af coveret er taget af fotograf Rasmus Heise, så hvis du synes billederne af coveret er pænere end dem jeg plejer at have på bloggen, så er dét altså forklaringen 🙂

Anders Walter still photo credit Rasmus Heise

nescafe2

DK design wrapping

Så 5 store glas Nescafe Gold OG et cover designet af Anders Walter kan altså blive dit!! Hvis bare du…

– Skriver en kommentar under indlægget her nedenunder

– Følger mig på Bloglovin HER

Jeg trækker vinderen om en uge…onsdag d. 14 januar kl 21.30.

#doit #winwin #musthave

83 kommentarer

 • rikke hansen

  Jaaaa tak elsker kaffe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dreyer

  Need to win this ❤️❤️☕️☕️☕️☕️ Elsker kaffe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fedt cover…. og er lige ved at løbe tør for Neskaffe derhjemme, så håber jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Yeah det er fint det cover. Jeg er total afhængig af kaffe, så vil virkelig gerne være med i din konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Yeah det er fint det cover. Jeg er total afhængig af kaffe, så vil virkelig gerne være med i din konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  DU og Kaffe er også min ven:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Lund Madsen

  Fisken…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Højgaard

  Det lyder lækkert.
  Jeg vil gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Sandorff Nordentoft

  Pyh :-/ Det der med at fejre sin fødselsdag alene.. 2013 var jeg gravid på min fødselsdag og meget syg som følge deraf og røg lidt frem og tilbage på sygehuset. Havde derfor ikke den store lyst til at fejre. 2014, godt 5 uger siden fyldte jeg 30 (wee) masser af gæster, masser af kage, masser af kaffe… Og var lige gået fra min kæreste 3 dage forinden… Uff hvor kan man føle sig alene i en stor forsamling.
  Men tillykke <3 Og det bliver bedre, for os begge, håber jeg 😉
  Og alene med 2 (skønne) unger, Kaffe er i sandhed min ven!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Yeah det er fint det cover. Jeg er total afhængig af kaffe, så vil virkelig gerne være med i din konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Ha! Nemmeste konkurrence ever – følger dig jo allerede. I tykt og tyndt, men dog på behørig ikke-stalker afstand ha ha 😉

  Skål i kaffe fra frublumensaadt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle T

  Mums! både til kaffen og Anders Walter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Kaffe, kaffe, kaffe ☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Kronborg Madsen

  Det ville da være fantastisk med noget god kaffe ☺️ Og så endda i en flot indpakning ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaffe kaffe kaffe!!! Ja tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kronborg

  Sødeste Kat! Savner dig – håber SÅ meget vi snart finder en dag at ses, ka sludre, tude/grine og drikke kaffe. “You’ll never walk alone”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Kaffe er sundt siges det 🙂

  Super god blog du har dig!!:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Synes nu du er ret sej til project happy! 🙂 & er sikker på st 2015 står i dit & Lilletuts tegn. Masser af gode ting venter forude!

  Krydser fingre for kaffe. Med en lille mand der har været syg med feber og hoste (=ingen søvn) den sidste uge ja så findes der pt ikke nok kaffe til at dække mit behov 😉 Lærer aldrig at forstå hvordan mødre som ikke drikker kaffe klarer sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  elsker bare din blog – du er så hudløs ærlig ❤️❤️vinder aldrig noget, men prøver alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vi har et kæææmpe forbrug af kaffe her hjemme, så dette ville være et hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Skøn skøn præmie.. Og skøn kaffe! Vil nyde at stå og kigge på det smykke cover imens jeg utålmodig venter på elkedlen får kogt færdig.. ☕️☕️☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker kaffe 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åååhhh min mor vil elske at få denne kaffe så jeg forsøger at vind på hendes vejne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Aagaard

  Kaffe?! Ja tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lanng

  Åh, det ville da være toppen at vinde! Det er nemlig min yndlingskaffe 😀
  Jeg krydser fingre 🙂

  Mvh. Pernille Lanng
  pillelanng@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ørum

  Er lige faldet over din blog og vil rigtig gerne vinde et drop med kaffe og et hylster til at trylle den væk i, men er egentlig allermest ærgelig over at jeg først finder dig nu, glæder mig til at følge dig.
  Knus fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blæret cover!
  Jeg elsker neskaffe, og kunne hurtigt kvæle de glas der;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Efter at have fået 2 skønne, men meget morgenfriske børn, må jeg konstatere at jeg til tider nærmest har et forhold til min elkedel.. Kaffetid er den perfekte pause i hverdagen, duften, smagen, virkningen, I LIKE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Weeeeeee…….Iben du var den heldige nr 26 der vandt 🙂 Tillykke!! Send mig en mail så du kan få din kaffe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine H

  Pick me! Pick me! Pick me! Du kender jo min kærlighed til kaffe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er det et fint og cool design!
  Jeg er selv en stor kaffedrikker, så det ville være lækkert at vinde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være fantastisk^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Dalby

  Ville jeg gerne vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hauris

  Der er ikke noget bedre end at ligge på sofaen med et tæppe, se noget godt i fjernsynet og varme sig med en lækker kop kaffe. Jeg elsker kaffe, så det er virkelig en konkurrence lige efter min smag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Åh den dejligste gave. Jeg elsker nescafé ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jubii, den kaffe må gerne havne hjemme hos mig☕️☕️☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hoff

  Dem ville min kæreste blive ypper lykkelig for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H. Faurholt

  Håber og ved af erfaring at du nok snart skal få det bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Kaffe er min ven – både i hårde og gode tider! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa, vi elsker kaffe herhjemme 😀

  //Leslie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Det ville være fantastisk at vinde det lækre kaffe ☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Oh, effing yes. Hvor tit har kaffen ikke reddet ens røv. Jeg er v i l d med det. Det er sådan set den bedte last at have. Min yndlingskaffe for tiden, er den kop kaffe, jeg får liiiige efter frokosten. Den er simpelthen så FANTASTISK. “Zum Verdauern”, tænker jeg altid og indsniffer den kaffekærlige yndlingsaroma med et suk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Med to små børn er dette en tiltrængt præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Kaffe er et must.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie – jeg er med.
  Husk – ovenover skyerne er himlen altid blå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er pænt afhængig af kaffe, så SELVFØLGELIG deltager jeg! Med krydsede fingre og tæer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Som gravid er der jo 100000 ting man ikke må eller i hvert fald kun må en lille smule – en af de ting er indtagelsen af kaffe!! Så når jeg drikker kaffe, så skal det være ordentligt! Og jeg kunne ikke være mere enig, Gold er den bedste.. Så hermed krydser jeg fingre for at kunne være den heldige, så jeg ikke skal bevæge min tykke mave ud for at købe kaffe i tide og utide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Porsborg

  Krydser fingre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Maria Nielsen Bernberg

  Elsker, elsker, elsker kaffe!! min dag er ikke fuldendt uden.
  Har været til et foredrag med Anders Walter og han er bare en super cool fyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Kaffe er min ven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Olsen

  Jeg hylede også noget så grusomt, da der blev vist det med Käthe og Leo. Hold op, hvor var hun bare en sej kvinde! Jeg håber selv hun ved, hvor godt hun gør det. Hun er et stort menneske. Tænk at skulle, flere gange dagligt, fortælle din elskede, hvem du er, hvem I er, hvad i har udrettet sammen?! Det må ikke være til at bære.

  Og i øvrigt vil jeg gerne bede om et lod i kaffekonkurrencen ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-Lotte

  Uuuh vil gerne vinde!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Clausen

  wow det ville være en super fed præmie drikker vildt meget af lige præcis den kaffe men det dyrt, så ville være skønt at mæske sig i ……… ville også give mine forældre der drikker den et par glas det ville de blive super glade for 🙂 krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Åh det ville jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg er jo så hende, der i dag skulle være tørstede fra kl 6 grundet operation. Altså blev vækkeuret sat til kl. 5, så jeg kunne få min morgenkaffe! Oh, lad mig vinde kaffe!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Det lige sagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaffe er min ven! Kunne ganske enkelt ikke fungere uden – så ja taaaak til et par glas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Ville dele denne præmie med min kære mor. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Åh! Det ville være super at vinde. Har en lille søn på snart 6 uger som liiige skal lære det der med at sove. Mon ikke dette kunne redde mine vågne timer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Henriksen

  Nescafé er bare den bedste-fedt cover. Der skal nok komme en Happy Ending til jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hey. Du burde også være med i den udfordring der “driller” de løbe udfordringer der er på facebook. 80 kopper kaffe på 31 dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Christiansen

  Først bliver jeg altså nødt til at komplementere nescafé for at tænke nyt om deres layout!
  MEGA fedt præmie, som jeg ville elske at vinde. Jeg er storforbruger af kaffe, alle former for kaffe. Nescafé er dog min ultimative favorit!
  Jeg har en dreng på 9 mdr som ikke sover særlig meget og så er kaffe ganske enkelt min redning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har stadig ikke lært at drikke kaffe, men Kammas far drikker masser! Og Kamma er liiiidt bagud på gavefronten til ham. Han havde fødselsdag i mandags :p
  Så det gad vi godt vinde – til ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kaffe kan man aldrig sige nej til!

  Held og lykke til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Rigtig god kaffe, den vil jeg meget gerne vinde til min mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • matilde

  Lækker konkurrence. Det ville en fattige, ekstremt kaffedrikkende studerende blive glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Åh hvor lækkert! Kaffe er så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, ja tak… Hvem har ikke brug for kaffe. Har en lille frøken, som ikke vil sove for tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kaffe, kaffe, kaffe! Det første jeg tænker på, når jeg vågner. Og det første jeg gør, når jeg vågner: Kaffe! Er selv helt nede med Neskaffe, og håber sørme jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Mothers little helper anno 2015 – nu hvor alting er så politisk korrekt og de har taget amfetaminen ud af slankepillerne.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg har fuldstændig det samme forhold til min Nescafe <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIANNE LYKKE NIELSEN

  x fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kaffe ja tak….!! Hvor er det et megaflot design, ville passe så godt til mit yndlingskaffekrus med Kaptajn Haddock. :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Ååååååh! Elskede kaffe! Nu i designer-outfit. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Stoldt

  Deltager! Lækker og pæn, så den må gerne stå fremme i køkkenet.

  //Christina Stoldt
  christinabstoldt@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Ja tak, er STOR forbruger af kaffe og så kaffen i den flotte udgave!!! Krydser ALT 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det må jeg vinde til min mand som elsker nescafe. Skader aldrig at holde manden i godt humør : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmmm kaffe! Flot cover – er vild med det steampunk look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Madsen

  Uhh – elsker nescafe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Elsker kaffe. Især nescafé da man så ikke skal vente på maskinen bliver færdig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hulya

  Ville være perfekt netop som jeg er løbrt tør for Nescafe samtidig med to unger som holder mig vågen 24 timer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første fødselsdag alene - med Lilletut