VIND 3.000 kr til PLUS.Downtown.dk

Snappy comebacks

Hvad syv-søren siger man da også til sin nye fling, når sådan et billede her popper op på ens computer som pauseskærm – og man helt seriøst lige har påbegyndt sætningen “…øhm… jeg har egentlig haft lidt panik den sidste uge…fordi øhhh mit “lort” var forsinket…”???

 photo d03b6890-9f1e-4062-99b4-d84a435f0c4d_zpspnqlattc.jpg

SURPRISE – hvad med at kickstarte forholdet (som vi IKKE har) med at være far til dit eget barn – og ikke kun Lilletut ?!

… Pænt snappy!

Men dog blot for sjov, for nej jeg er ikke gravid – billedet er jo netop et pauseskærmsbillede fra Liletuts test. Mit lort var allerede kommet – jeg nåede bare aldrig så langt i sætningen, da billedet kom!

Og findes der et snappy comeback efter man her for 3. dag i træk har ringet til sin chef for at sige at man STADIG er syg og altså ALLIGEVEL ikke kommer i morgen som man ellers havde lovet i går. Og fremvisker et lille undskyld fordi de så ENDNU engang skal aflyse og rykke patienter?! Men trods alt får sagt at man da VIRKELIG håber at man kommer fredag – måske!

Jeg har ikke fundet comebacket – goddammit – så er vist bare den trælse kollega der har ligget syg i snart en uge!

Jeg kunne selvfølgelig love dem kage – men det ved de nok ligeså godt som jeg aldrig vil komme til at blive båret ud i praksis!!

 photo 8CA69F27-D411-46A5-A348-8C11965F6379_zpsvyqwgcwz.png

Til gengæld har jeg en metode, hvorved jeg prøver at komme ovenpå min giga man-flu og altså på den måde skabe et snappy comeback. Jeg drikker innocent smoothies! Jeg føler mig helt sund når jeg drikker dem, og tænker at det skal I da også prøve. Så jeg udlodder sgu da lige en røvfuld i et andet indlæg… Stay tuned!

 photo 9D6BF760-1673-4DDB-A228-6F431A35A9CD_zpsouyibnax.jpg

Og har man mon et behov for et snappy comeback efter den seneste røre i mommy-blogger-andedammen?!? Har jeg helt konkret brug for et, synes I??

Jeg skrev jo DETTE INDLÆG fordi jeg havde læst søde Lillemors “Sofie” indlæg og synes der var et sjovt link. En del andre mommy-bloggers postede efterfølgende indlæg om det ikke at være inviteret til events omkring børneversionen af modeugen (CIFF kids), og så kom min faktisk rigtig søde blogger-kollega – og store forbillede fordi hun er så pisse ligetil og kalder en spade for en spade (som mig) – LORTEMOR med et indlæg, som nogen gik kolde på. Først tænkte jeg…SHIT er det MIG hun mener den kære Trine…som så mange andre nok også gjorde. Og jeg blev sgu lige lidt ked af det, for det der med at stikke snuden frem – og så få et slag over den – er nu aldrig særlig fedt. Og slet ikke som skilsmisse-skrøbelig!! Men så tog jeg mig lige lidt sammen og spurgte hende om det var MIG, som indlægget var møntet på, og det var det så ikke! Snuden gik altså fri denne gang – tænker jeg. Tænker I også det?? Eller kan I sammenligne MIG (lille flinke MIIIIIG) med det LORTEMOR skriver om mommy-bloggers?!?

LORTEMORS indlæg er HER hvis du missede det.

3 kommentarer

 • Amalie

  Nu er du sådan set den eneste mommyblogger – udover “far uden filter” som næsten går ind under kategorien – jeg følger, så jeg blev nødt til at lave noget researcharbejde inden denne kommentar :0)
  NEJ! Jeg kan på ingen måde sammenligne dig med det, hun skriver. Dit indlæg er markant anderledes end dem, hun taler om. Dit er (som altid) hudløst ærligt og handler – efter min mening – mere om dine følelser om det ikke at være inviteret, end det handler om, at du burde være… Så jeg ser ikke sammenhængen. Desuden synes jeg heller ikke sponsorerede indlæg/konkurrencer osv. fylder for meget på din blog. Jeg springer let og elegant over, når de kommer, da jeg ikke er mor :0)

  Tusind knus og kram og god bedring fra en trofast følger!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Uhh research og alt – du er sej Amalie og skøn som altid 🙂 TAK!!!! Håber dit svar er gældende for de fleste, for det var da lige i øjet og lige præcis sådan mit indlæg var tænkt! Yeah!
   Og du kan jo vinde den næste med smoothies fra innocent, de smager godt – og er ikke nødvendigvis til børn 🙂
   Kram og tak for godt svar – og research 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har ikke rigtig fulgt med i “andedammen” som i SLET ikk! Jeg så dit indlæg og idag lortemors, og kan følge jer begge, dog har jeg slet ikke læst andre steder om “at være med” “at forvente” osv. Men jeg er også håbløst bagud på læsning ag blogs 🙂
  Tænker det sgu er ok at føle sig “udenfor” og have lyst til at være en del af selskabet uden at man er “krævende” tænker også at misundelse muligvis er en grim ting men at er færreste kan sige sig helt fri.

  Jeg gad da også godt være hip og blandt de inviterede, jeg har været inviteret et par gange og været til et enkelt event i børnehøjde, og ja byder lejligheden sig og passer der ind nupper jeg gerne flere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 3.000 kr til PLUS.Downtown.dk