En skilsmissemors forbandelse: Nu er jeg hel igen!!

Vind dig til energi og antioxidanter – som smoothies

Nu skal det være jeres tur – igen  synes jeg! I har sgu været så flinke på det sidste; læst mine indlæg, kommenteret flittigt ved skanningsspørgsmålet HER, båret over med mig ved mit melt-down HER og skrevet søde beskeder pga kærlighedsindlægget til Lilletut HER.

I gør det hele en tand (eller to) mere værd – så meget win for mig!

Så derfor vil jeg med hjælp fra Innocent Drinks udlodde 2 måneders daglig forbrug af deres to nye (lækre – jeg har smagt dem) smoothies varianter; Energise og Antioxidant! 60 stk i alt – nice og forhåbentlig totalt win for en af jer!

 photo 98f9e6ed-8612-4864-a07f-1563920ba194_zpswf9ogq48.png

#winwin for os begge kan man sige!

Alt du skal gøre er:

Følg mig på Bloglovin HER (hvis ikke du allerede gør det)

Følg mig på Facebook HER (hvis ikke du allerede gør det)

OG

til sidst smide en kommentar under indlægget her, hvor du fortæller hvorfor DU har brug for at vinde dem…

Jeg trækker en vinder på SØNDAG d. 8/2-15 kl. 21.

 photo 9D6BF760-1673-4DDB-A228-6F431A35A9CD_zpsouyibnax.jpg

Lilletut smagte de lækre smoothies da hun var syg for halvanden uges tid siden – og hun kunne li dem også selvom det ikke ser sådan ud!

 photo IMG_1923_zpsewiqcpyj.jpg

 photo IMG_1924_zpsmhim1jqw.jpg

//Indlægget er sponsoreret af Innocent Drinks

55 kommentarer

 • Line

  Det ville være så lækkert at vinde sunde smoothies, som kan nydes herhjemme og når man er på farten. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger såmænd hele vejen rundt … og lidt til (IG).

  Jeg skal vinde dem her direkte til min søn, som desværre er universets største kræsen-skiderik. Han rører ikke frugt, grønt eller varmt mad for blot at nævne nogle få ting! 🙂

  Men han drikker innocent smoothies, og det er omtrent det eneste frugt/bær agtige jeg kan få i ham. Derfor er de ret vigtige herhjemme, men også lidt dyre i længden 😉 Så den gevinst vil uden tvivl falde på et tørt sted herhjemme.

  P.S Min ikke-kræsne datter vil også kunne nyde godt af dem btw 🙂

  God aften til dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Sandorff Nordentoft

  Åh Katrine. Det var dog en fantastisk præmie på denne årstid <3
  Jeg er en af dem som troligt læser med, men som ikke så ofte får kommenteret, selvom du tit sætter tanker igang hos mig. Smider dog jævnligt både hilsen, like og kommentar på IG.
  Jeg kunne p*sse godt tænke mig at vinde, jeg er alenemor til til skønne unger, søn på 4 år og datter 9 md, pt ligger de begge med lungebetændelse og jeg selv har virus på 5. uge og væske på ørerne som bare ikke går væk. Jeg kunne i den grad trænge til et boost og lidt (MEGET) energi.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Yaaaaaay!!! En konkurrence for en trofast ikke-mor-følger! 😀

  Som fuldtidsstuderende ville det være skide lækkert med et skud ekstra energi i ny og næ – især når man sidder med snuden begravet i et alt for langt pensum! Og så smager de altså ret godt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Fordi min søn virkelig elsker dem! Og fordi jeg elsker dem – og fordi de pifter min madpakke op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi jeg trænger til et energi-boost

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg er fornylig blevet alene med mine to drenge, og for at få hverdagen til at spille er jeg oppe ca. kl.05.15, så lidt energi på flaske vil være skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har brug for disse antioxidanr-bomber i mit liv, da jeg er nærmest konstant syg pga mit arbejde i en vuggestue. jeg er desuden gravid, og bebse og jeg trænger altså til lidt energi, synes vi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   SOFIIIIIE!!!!! TILLYKKE med både bebs i maven OG alle de lækre smoothies du har vundet :))))))))))
   Vinderkommentaren blev nr 8 – og det var DIG 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg har brug for at vinde fordi jeg er mor til en dreng på 8 uger, som ikke vil sove. Derudover er jeg mor til en pige på 2½ som siden lillebrors ankomst ikke sover igennem samt er ved at få to tænder.

  Jeg kunne godt bruge et energiboost

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Bang

  Jeg skal vinde dem fordi de smager virkelig godt, og hvem kan ikke bruge et ekstra boost-sundhed i en travl hverdag med en baby på tre måneder? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Ovenpå alt det møg jeg har været igennem de sidste par år er jeg oven i lige blevet forladt. Reagerede sjovt nok med at skrive til dig jeg ikke så godt kender( havde altså drukket rødvin og var trist så lidt fra den):-)
  Energi på flaske lyder vidunderligt
  Kys på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O. Petersen

  Åh. Jamen, K L A R T har jeg brug for at vinde dem til min ulideligt lange bilture to gange ugentligt. Eller andre synes måske ikke det er så slemt, men JEG synes edderbrølme det er tough shit at køre to gange to timer to gange om ugen. NØJ, hvor er jeg træt, når jeg skal hjem, og NØJ, hvor er jeg også træt, når jeg skal op kl. 4.30. Altså, joJO, det er jo mit HELT eget valg, men når nu man bare VIRKELIG er hooked på ét bestemt studie i én bestemt by OG man gerne vil have sine børn på græs i fri luft nær mormor og morfar og med høns gokkende, katte mjavende, SÅ må man jo tage straffen.

  Min svada ender her. Jeg ville fanme blive glad for et energiskud på motorvejen hver tirsdag og torsdag 🙂

  Hej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  fordi jeg er så forbandet dårlig til at få spist noget frugt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Sikke en vidunderlig konkurrence! Og lige hvad jeg oftest trænger til i løbet af eftermiddagen, hvor mit energiniveau er stødt dalende. På det tidspunkt har jeg dog oftest mange ting, som endnu skal laves, herunder studielæsning og aftensmad. Så det ville ikke være tosset med innocent smoothies, så jeg kan få overskud til alle mine gøremål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Fordi jeg har en lille tumling der står op mellem kl. 4.30-5.00 hver dag og det trækker tænder ud i længden. Jeg har brugt energidrikke, men har lige opdaget at de er totalt proppede med sukker, så jeg vil gerne have et sundere alternativ, så jeg kan få et lille energikick og samtidigt få noget sundt, så jeg kan begynde at få smidt alle de graviditetskilo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke hansen

  Jeg vil gerne vinde da jeg ikke har råd til en juicer men virkelig godt kunne bruge en kickstart detox fuld med vitaminer for at få krop og hoved helt i gear til jobbet igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  …fordi jeg ELSKER innocent, men desværre rækker SU’en ikke helt til det i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej det ville være skønt, at vinde!!
  Det ville være fantastisk, at starte et nyt år og et nyt kapitel med et skud sundhed! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Følger trofast med på bloggen, og elsker den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Rink

  Jeg vil gerne vinde. Fordi det ville gøre vinteren mere eksotisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Vinde skal jeg fordi jeg trænger til energi nu søvn jeg ikke får om natten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Jeg har brug for energi!! Til at klare nyt job med alt det nye der skal læses og lære, forberede phd forsvar ved siden af plus at manden+to krudtugler oogså skal plejes 🙂
  Så send gerne de smoothies i min retning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg har job, studie, barn, mand og hus – så jeg trænger et energiboost 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Neustrup

  Er lige startet på arbejde igen eftet lang barsel og kunne da godt bruge et skud energi om morgen på vej i bilen og til om aften så jeg er vågen til mere end kl 20 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Warming

  Ej det ville være så skønt, krydser fingre 😀

  Bg052(a)msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Så pigerne såvel som Per kan få et skud vitaminer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hader konkurrencer hvor det skal begrundes!;o Men en travel hverdag, so ny-enlig (dog ikke så dramatisk som dit brud!) + praktik i vuggestue, kan man godt trænge til lidt energi;o

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Fordi min søn på 15 måneder sover elendigt.. på 15.måned.. Det er flere opvågninger hver eneste nat, og op kl. 04.45… Så jeg har virkelig brug for lidt ekstra energi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig over det hele, sguda:)
  Og jeg er jo for fa’en syg hele tiden!!! Derfor skal jeg vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Larsen

  PICK ME!! 🙂 Hvorfor, spørger du… Tja, lad mig se: 3 børn på hhv. 2, 4 og 5 3/4 år. Dvs. gravid i 27 mdr (ja, det er så lidt over 2 år!!), 3 x fødsel og konstant malkemaskine i sammenlagt 25 mdr. indenfor de sidste 6 1/2 år. Det har været det hele værd, men er sgu stadig lidt træt.. Så et energiboost; JA TAK!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Deltager 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Janner

   Deltager 😀 Fordi jeg virkelig er træt hele tiden.. 🙁 det er virkelig træls

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lanng

  Jeg har brug for at vinde dem, fordi jeg altid går sukkerkold hen på eftermiddagen – og disse vil være perfekte, så jeg ikke hopper i chokolade fælden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Så hvis vi følger dig 10 steder så vil du smide sponsoreret indlæg i nakken på os. Een af os, altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Øh….er vi sjove eller sure her?! Hvis du følger mig ti steder, så er du hvert fald sød! Og hvis du følger mig de nævnte to steder så kan du vinde nogen smoothies – skal nok la vær med at smide dem i nakken på dig! Med mindre du er strid 🙂 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  For at kunne holde mig vågen længere end kl.21 hver aften.:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Fordi de vil være den perfekte sunde snack i mine pigers, min mands og min madpakke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Det ville lækkert at have sådan nogle stående klar til at snuppe på farten og bare når man nu for lyst til et lille boost!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Fordi det ville være lækkert at starte morgenerne på efterskolen, ud med en lækker smoothie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, fordi jeg elsker smoothies, men ikke altid har tid til at lave dem selv. Og så har jeg helt bestemt brug for energi! Jeg er ikke altid heeeelt god til det der med otte timers søvn, og det er altså ikke altid helt smart når man så skal i skole til kl. 16 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Mor til 3 skønne piger ville være skønt med lidt godt til deres madpakker og energi til moren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  fordi nu har vores alma på 1,5 hostet, spruttet og kastet op i en periode på 2 uger så jeg føler jeg går rundt i en virus-boble, så nogle antioxidanter vil være kærkomment

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Har tit brug for hurtig energi og skal selvfølgelig være sundt 😀 Ville passe perfekt, når jeg er på farten og den lille sult skal stilles.

  charlottehansen83(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Det ville give mig 2 mdrs. god samvittighed på mor-kontoen, OG gøre underværker for tonen herhjemme. Min 12-årige dreng anerkender ikke frugt og grønt som madvarer, og langsomt, men sikkert taber jeg kampen. Med de her i køleren, kan vi se frem til i hvert fald 2 måneders våbenhvile.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Nygaard

  Skal vinde fordi jeg har sygt barn og de sidste nætter har måtte sidde oppe ned ham og er helt flad for energi så sådan en boost af vitaminer og lækkerhed på flaske kunne lige være sagen ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev mor for første gang d. 15/1, behøver jeg flere grunde.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  Fordi jeg elsker smoothies men en ordenligt travlt morgen og en eftermiddag hvor jeg kommer hjem klokken halv fem hver dag, så kunne jeg godt bruge noget friskt og energirigt, som jeg samtidig kan drikke med god samvittighed i tasken. Derudover er min søvnrytme heller ikke altid helt god, selvom jeg prøver at holde mig indenfor max. 8 timer. Men alt i alt behøver jeg mere energi i min hverdag og at vinde to måneders forbrug ville da være et spark i den rigtige retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nataschachr

  Jeg er gået hen og blevet afhængig af dem da jeg kan mærke hvor meget godt de gør for ens krop – og så er de bare super lækre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg trænger så meget til energi og overskud i øjeblikket, det kræver åbenbart sit at være single mamma (but I love it), så en hjælpende hånd ville være skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Tschammer

  Det ville da være super lækkert at vinde 🙂 Jeg er gravid med hang til søde sager og en to-årig tumling som er ekstrem morsyg. Det kunne være skønt at slukke sukkertrangen på denne måde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Seidenfaden

  Fordi jeg fortjener det og TRÆNGER til energi.
  Er blevet forladt af min kæreste, med to børn, vores hus er blevet solgt. Så nu skal jeg flytte og skifte institution med begge børn. Oven i hatten har exen valgt, at tage 9 dage alene til Thailand, fordi han trænger til, at finde sig selv……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline S

  Fordi jeg mangler energi! Jeg har været hos lægen et par gange, for at få tjekket om jeg kunne gøre noget, og det virker bare som om at når jeg sørger for at få masser frugt, grønt og væske går det altså bedre. Så ja, jeg synes da at jeg er den der skal vinde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Fordi de er perfekte i løbet af en travl arbejdsdag, hvor jeg ikke når at spise min madpakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg elsker de smoothies. Jeg vil også lige foreslå dig kosttilskuddet Rosenrod, hvis du er plaget af træthed i hverdagen. Jeg tager det altid over vinteren fordi jeg bliver så sløv og træt. Bare et tip:-) http://www.naturoghelse.dk/shop/arctic-root-rosenrod-754p.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En skilsmissemors forbandelse: Nu er jeg hel igen!!