Me-time med tøsehygge, massage, koncert og lebbebar!

Ægløsning! Og spild af samme…

Og vel egentlig “heldigvis” – for tror sgu ikke lige tiden er moden til at jeg skal til at drible rundt med to unger alene! Men min krop er efter graviditeten begyndt at gå amok under hver ægløsning! Jeg får bumser, oppustet mave, sidestik og en sindssyg appetit! Og helst til chokolade og kage selvfølgelig! Så jeg kan aldrig undgå at lægge mærke til tidspunktet på måneden og så kommer tanken om “spild” altså altid lige snigende. For ved ægløsning kan man jo blive gravid – og få en lillesøskend’ til Lilletut! Som jeg jo gerne vil have – på sigt!! For når nu man hverken har en mandlig eller kvindlig kæreste, så kan det jo være lige meget med ægløsningen og man må bare bide smerten, ædelysten og bumserne i sig for ingen verdens nytte.

Så det gør jeg i disse dage, samtidig med jeg falder i søvn sammen med Lilletut kl 19 næsten hver aften! Det er både dejligt og forfærdeligt at gå i seng så tidligt! Dejligt; fordi jeg er så pisse træt og min krop bare længes efter søvn, men samtidig frygteligt fordi det virkelig minder mig om jeg ikke har et liv! Altså et alene voksen liv hvor jeg får snakket med veninder, søster, skrevet blog, været på IG, ryddet op, vasket op og den slags spændende ting. Og jeg kan altså godt lidt mærke, når jeg ikke har snakket med nogen voksne mennesker efter jeg har fået fri og har hentet Lilletut. Jeg snakker alt for meget på arbejde – og er lidt upassende engang i mellem! Som om jeg mangler lidt social normal adfærd! Kan man godt miste den ved at være alene sammen med sit barn dag ud og dag ind? Og ikke negativt ment i forhold til Lilletut, må jeg vel hellere skynde mig at sige!

Og med hensyn til at vide hvornår man har ægløsning, så er jeg nok også lidt farvet af at have været i fertilitetsbehandling. For det har jeg jo, selvom det ikke tog lang tid og selvom jeg ikke umiddelbart havde noget problem med at blive gravid (7,9,13!). Fordi jeg jo fik Lilletut med min ex-kone var vi selvfølgelig henvist til behandlersystemet og til en undfangelse i følge skema og regnskab i forhold til menstruation og ægløsning. Et liv der bliver levet hver 14.dag og i 14.dages intervaller ved hver ægløsning/insemination og testdag/menstruation. Jeg nåede og blive nærmest hjernevasket i den lille periode vi var stemplet som “syge” – og jeg blev sgu endda gravid ved første insemination på spontan (naturlig) cyklus. Tænker at folk der har været i den verden i lange tider må være fuldstændig hjernevaskede!

Og jeg skal jo ikke klage når jeg ikke var der i længere tid – og fik dejlige Lilletut ud af det. Så det gør jeg hermed ikke, og piller lidt i min bums på hagen mens jeg har tæppe over maven – og en pepsi max ved min side!

I morgen skal Lilletut hen til sin mama og have et par hyggelige dage inden jeg skal have hende igen på søndag, hvor vi skal til et hyggeligt arrangement med Anders Kofoed fra Den Blå Planet og Lille Nørd (gad vide om det er ham der er virkelig pæn???!) og til fødselsdag hos min søde veninde. Og ja, så håber Lilletut ikke kaster op.

IMG_2556

4 kommentarer

 • Haha… Har faktisk et ægløsningsindlæg liggende i kladder 😉 Kan kun sige den bliver endnu mere heftig efter to børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, man kan vel godt sige at vi, der er i fertilitetsbehandling i lang tid bliver hjernevasket. Jeg har i hvertfald lært at fungere med fertilitetsbehandling som en del af mit liv en gang eller to om året. Jeg tror at man kan sammenligne lang tids behandling med at være handicappet. Man lærer at arbejde med det eller også knækker det ryggen på én. Det er nok en meget fremmede “verden” sammenlignet med den de fleste lever i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hi hi ja det er måske Kristian? Men synes altså klart at han er pænest i sit ramasjang udstyr med hatten kækt på top;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Efter min graviditet kan jeg også mærke, når jeg har ægløsning. Får så ikke trang til nogle ting, men får helvedes ondt 🙁
  Og må indrømme at jeg også hver gang tænker, at der går et æg til spilde som kunne blive til en lækker lillesøster eller lillebror. 🙁 Ikke særlig behageligt at tænke på faktisk. :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me-time med tøsehygge, massage, koncert og lebbebar!