FRYGTEN ! Om at miste sit barn!

AFSLØRING: Hvordan kvinder vil have det ! Og en vinder

Der har været stille herinde, ikke med min gode vilje men fordi jeg har været syg. Som i rigtig syg med 40.2 i feber i knapt 4 dage (FIRE DAGE!!) og en hals så fyldt med betændelse at ikke vaskemiddel til et halvt år kunne fjerne det! Ikke engang Bio-tex! I kid you not – jeg har ikke kunnet synke mit eget spyt og måtte spytte det ud i en pose!

Ad! Ja. Heldigt det ikke er det det skal handle om. Mere. I promise. Håber I stille og roligt finder herind igen i takt med at min krop vågner op af sygdomsdøsen og jeg (måske) får tid fra noget af det andet der fylder mine dage for tiden. Det sidste er noget godt – og I skal nooook høre mere derom, når altså jeg lige har outet en vinder her og fortalt hvad vi kvinder gerne vil ha.

For jeg kan sige at I er enige: I vil sku selv! Kan selv, vil selv – og ikke kun om onsdagen! Og så vil I have jeres morgenbrød fladt om lørdagen – så han kan smide det ind igennem brevsprækken, når han har hentet det ved bageren. Uden selv at komme med ind.

Nice, sådan har jeg det jo også med mit vasketøj. Kan selv bedst, vil selv bedst. Vinderen af det halve års forbrug af vaskemidlet fra Bio-tex blev MARIANNE LYKKE, der dog gerne ville have hjælp af hendes 1.5 årige datter 🙂 Marianne blev udtrykket med hjælp fra en sød hjælper og vi var tilfældige, præcise og blindede under scrollingen med efterfølgende udpegning! I kan være helt sikre 🙂

biotex

// Gaven til vinderen er sponsoreret af Bio-Tex

5 kommentarer

 • Ig

  Kære Kathrine. Din blog er virkelig ved af miste pusten når flere indlæg lovpriser bio-tex. Det er ikke denne her blog værdig, der tidligere ellers har været fornøjelig at følge med i. En anbefaling:drop alt det her reklame, så er vi nok flere der vender tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • En ven af Kat

   Åårrrhhh, så hold dog mund hvis du ikke har noget pænt at sige 🙂 Du kan vel bare hoppe videre, tænker jeg? Lad dog Kat selv bestemme indholdet i sin blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Nåhr ja, det må man selvfølgelig gerne mene 🙂 Hemmeligheden er dog at jeg har haft lidt blog-nedtur og lige har haft brug for en pause med alt det personlige (som jeg har fået lidt hug over – jeg er kun et menneske!) og så har jeg været syg! Det personlige skal nok komme tilbage – men jeg elsker at kunne dele lidt gratis ting ud til jer når jeg har muligheden. Man behøver ikke deltage og heller ikke læse de pågældende indlæg! I går tænkte jeg lige at skrive et indlæg med en vinder, det gør jeg ellers aldrig – men nogen savner det – for på den måde lige at bryde min uges tavshed! Der er BESTEMT IKKE mange der er faldet væk, så jeg er ikke nervøs 😉
  Men tak for advarslen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  mig slipper du sku ikke for! Bio-tex eller ej! Og nu vælger man jo heldigvis selv om man vil springe sponsorede indlæg over! #watchoutforthemommypolice
  (Det sidste var en joke) høhø

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Hahaha, HEJ DORTE!!! Og jeg elsker #watchoutforthemommypolice 😉
   Og sys btw ikke at jeg lovpriste bio-tex…lovpriste bare det at vaske tøj!! Jeg elsker – uden pis – at vaske tøj! Halleluja 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRYGTEN ! Om at miste sit barn!