Med bræk ned af nakken og ryggen... Man ved man er mor når:

KH den egoistiske mor!

Tænker jeg nok – endnu – engang lige må råbe til genmæle for min egen og lille Tuts skyld. Ikke at jeg tænker jeg som sådan “skylder” jer at forklare mit valg som mor, men nu alligevel gør jeg det fordi jeg bliver lidt berørt af jeres kommentarer fra igår og inden kommentarfeltet går helt i selvsving 🙂 Så jeg svarer lige de fleste af jer her i dette indlæg i stedet for at gentage mig selv…

For dævlen tror I selv på at jeg ville hive et sygt barn op af hendes seng for at tage til et arrangement?? Eller hive hende med til Sverige hvis ikke det var fordi jeg konkluderede at hun var frisk nok til det?

Selvfølgelig ikke!

 photo EF59C95D-6CFC-450C-B729-36D81037E664_zpsbmcynxmd.jpg

Men jeg er et menneske – og et menneske der selv er vokset op med at man ikke er syg før man er rigtig SYG med høj feber und alles. At man ikke ligger i sengen særlig mange dage og da kun bliver væk fra ting med mindre at man virkelig ikke kan andet – og har feber! Så undskyld mig, hvis jeg nogen gange har svært ved at være blød (nok) og bedømme situationen korrekt. Nogen gange fortryder jeg mine valg – i går fortryder jeg at hun drak kakaomælk.

Formentlig er jeg egoistisk i mine valg sommetider – eller nej det er jeg faktisk ikke, jeg er helt sikkert ALT for pligtopfyldende! For jeg kunne aldrig drømme om at melde afbud eller blive væk fra noget jeg er inviteret til – ej heller af sygdom med mindre jeg ikke fysisk kan. Det er normalt godt at være pligtopfyldende og loyal, men i mit tilfælde er det i den helt ekstreme grad, så det bliver et minus – I know – for det var helt sikkert med til at jeg røg ned med begge mine depressioner! Og NEJ, jeg agter ikke at føre dette videre til Lilletut, men jeg forsøger virkelig mit bedste at vælge det bedste for hende. Og lige igår havde hun været ok hele dagen – træt -men ikke mavedårlig eller syg. Så “JAAAH” tænkte jeg; det er væk igen og det bliver godt at komme lidt ud og få lidt god (maverigtig) mad. Så et lille intimt arrangement (med to andre voksne, hvis I vil vide det) i et værelse med sofa (og medbragt ipad) kunne ikke gå helt galt tænkte jeg.

Men det gjorde det så alligevel, da hun (uden jeg ved hvor meget) fik drukket en god sjat cocio og ellers bare susede rundt og legede i værelset. For nej, hun havde ikke feber eller noget! Hun var sød og hyggede sig – og ja til sidst blev hun træt, hvorfor vi også var på vej hjem da “episoden” skete.

Så min måde lige at få gennembearbejdet sådan en hændelse på, er ved at skrive om det – og igår var jeg simpelthen nød til at lave lidt grin med det, fordi det bare var så forfærdeligt – og lidt komisk! Typisk mig at tro jeg gør det så gooooodt, og så alligevel ender det modsat. For helvede det må I sgu da også have prøvet?? En hel dag uden opkast og hvor maven ellers både havde fået mælk, brød og diverse andet – og hvor jeg havde tænkt at hun skulle i vuggestue i dag – og så ender det alligevel sådan. Og med hug til den dårlige egoistiske mor!

Det var sgu ikke meningen – noget af det!

Skærmbillede 2015-01-31 kl. 20.57.40

34 kommentarer

 • Christine

  Jeg har lige læst kommentarerne til indlægget igår, og tænkte ej ro på. Det kunne jo være at der havde været bedring i løbet af dagen! Folk kan hurtigt være fordømmende og folk hvis børn ikke er syge 117 gange hver måned har måske svært ved at forstå at man glædeligt rækker ud efter de små forbedringer i tilstand i håbet om at den bette får det bedre i en fart, og man derfor tager en chance – og selvfølgelig som du skriver tager hjem hvis man kan se man har fejlbedømt situationen!
  Dejligt at du tager lidt til genmæle og jeg håber lilletut har det bedre idag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   PRÆCIS!!!!! Hun var det friskeste hun havde været i mange uger…og jo, vi må lidt ud også…! Og jeg er glad for at du kunne forstå indlægget og det i dag også….
   Tak – møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde søde Katrine <3 Du må ikke tag de kommentar for hårdt ! Jeg ved om nogen det er svært når du også har det som du har det lige nu !
  Men du er ingen dårlig mor ! Overhovedet !
  Ærligt ?!? Jeg tænkte også : okay sygt barn med til event var måske ikke lig så smart, men samtidig tænkte jeg at du jo nok havde styr på det og udfra ting vi ikke er oplyste om træf dit valg. Jeg skal på ingen måde gøre mig til dømmer overfor andre mødre og deres børn. Alle er forskellige også børn. Det skam man huske <3
  Syntes dog mange af kommentaren er okay sobre heldigvis, det kunne have set meget værre ud 😉
  Du er en fantastisk dejlig og god mor for lilletut ! Lad aldrig nogen tage det fra dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK ! Men min pointe var at hun selvom træthed ikke var syg… men tak søde!!! Og puha man skal stå model til meget! Kan man mon slette mennesker også???

   MØS

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ud til højre med dem Katrine ! Håber virkelig ikke at dette kommer til at præge dig for meget, ville være så Ærgeligt ! Du er sej og stræk og en god mor <3 Ryst de dumme kommetare af dig, og ret ryggen <3 Du kan altid skrive hvis det er <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er 300% på din side her.
  Man vil det bedste og rigtigste for sit barn, sin lille elskede engel, og alligevel får man bare en gang imellem truffet et dårligt valg, eller får fejlbedømt situationen.
  Mega øv!!
  Men vi bliver ikke bedre mødre af, at slå os selv oven i hovedet med de dårlige valg. Vi bliver bedre mødre af at forholde os til situationen, blive klogere og forsøge at undgå gentagelser.
  Op med hovedet min ven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK…for SÅ SANDT!!! Og det var jo det jeg prøvede at være… en god udadvendt mor!
   MØS – og jeg vil prøve selvom det er svært!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Prøv lige at læse dit forrige indlæg igen – du modsiger dig selv…. Big time….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Okay det er din tolkning! Jeg prøvede bare at være vittigt – point not taken!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Når du vælger at skrive dette: “Lilletut var allerede træt der. Tutti er stadig syg med mavevirus og hun laver lige en god gang diarré i bleen..”
  Så må man jo som læse automatisk konkludere at du godt ved hun er syg og træt inden I tager afsted. Det er jo ligesom dét du skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   “stadig” var fordi der kom tynd mave i bleen…det kunne jeg jo ikke vide før #goddammit!
   Og det er ulvetime, så ja hun er træt….men derfor kan man jo godt lave rolige ting ude! I følge mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg mener ikke at du skal undskylde noget som helst Katrine.
  Helt ærligt at nogen beskylder dig for at være egoistisk. Hav lidt tiltro til vores medmødre.
  De små størrelser kan bare tage en 180 graders vending på to sekunder og tage røven på en.
  Det lyder som en helt i orden aften og at tut hyggede sig.
  Og jeg synes personligt at forrige indlæg var sjovt. Kan SÅ meget sætte mig i dit sted. Har selv stået med barn og bræk über alles hvor eneste løsning var ind under bruser med mor og barn og skylle alt væk. Kl 3 om natten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK!!! For det var jo lige præcis sådan det var……. Hun var frisk nok – træt je, det var ulvetime…men vi laver altså ting i ulvetimen og spiser ude også! Ville ALDRIG gøre noget der skadede Lilletut <3
   MØS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MortilAV

  Jeg sidder og bliver så harm over folks respons på dit seneste indlæg. Du skylder ingen forklaringer eller undskyldninger. Selvfølgelig gør du det, der er bedst for Lilletut!! Det siger sig selv! Det gør vi alle for vores børn! Du har lysten og modet til at være åben og dele din hverdag, og jeg tror, at hvis vi andre åbnede op på den måde, sSå ønsker rigtig god bedring til Lilletut og rigtig god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MortilAV

   Hov, det er hvad der sker, når man prøver at skrive en kommentar, se x-Factor og putte festlig 2-årig samtidig! Min fulde kommentar er jeg forhåbentlig lykkedes med nedenfor!:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MortilAV

  Jeg sidder og bliver så harm over folks respons på dit seneste indlæg. Du skylder ingen forklaringer eller undskyldninger. Selvfølgelig gør du det, der er bedst for Lilletut!! Det siger sig selv! Det gør vi alle for vores børn! Du har lysten og modet til at være åben og dele din hverdag, og jeg tror, at hvis vi andre åbnede op på den måde, så ville man udefra uden indsigt og viden om vores bevæggrunde, kunne finde masser af situationer, der ville kunne mistolkes/misforstås, hvis det var det, man ønskede! Rigtig god weekend og god bedring med Lilletut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Katrine…
  Du skal ikke lytte på en masse negative kommentarer, vi gør det bedste for vores børn- og de bliver jo altså syge og raske nærmest fra time til time. Selvfølgelig har du ikke gjort lilletut ondt! Og sku da slet ikke med vilje! (Ups jeg bandede vist lige…) du er fuld af kærlighed og omsorg for lilletut, og hvad mere ønsker er barn sig? INGEN af os er perfekte- ingen! Og de fleste af os gør vores ypperste og bedste for vores børn- de er jo det dyrebareste vi har. DU GØR DET GODT!! Tanker og opmuntring til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Noget af den værste sygdom jeg kender til er opkast og diarré – omgangssyge er så hårdt!! Det er i omløb nu og mange er ramt. Jeg bliver frustreret over folk ikke bliver hjemme til de er hundred pct raske for det smitter så voldsomt meget. At gå en tur og få frisk luft – fint, men at tage på cafe, restaurant mm når man er ramt af omgangssyge er uansvarligt. At møde ind på arbejde inden man er helt rask fra omgangssyge er uansvarligt, at sende børn i vuggestue uden de er helt raske er uansvarligt!! desuden er det synd for den stakkels barnemave at den går fra mavevirus til at skulle spise alm mad i vuggestue den efterfølgende dag. Neutral mad er klart at foretrække for maven.

  Jeg bliver ramt hver gang der er omgangssyge i omløb og jeg skulle absolut ikk hives med rundt fordi min mor havde nogle aftaler hun ikk brød sig om at melde afbud fra. Jeg skal være i trygge omgivelser med et toilet i nærheden og en Cultura i hånden!

  Synes det er skørt at sige at det handlede om at du er pligtopfyldende for som mor er ens første pligt vel overfor ens (syge) barn.

  Jeg læser normalt ikk blogs og kommentere aldrig, og det virker enormt upassende at sige noget dømmende til en fremmede men synes virkelig omgangssyge er det værste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du har ret – det er bestemt ikke rart! Tuttis smitter nu ikke…det er en virus fra hendes tidligere pencillin behnadling. Men mega træls er det – eller var det…for nu er det SLUT! Håber jeg – for mama!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Sandorff Nordentoft

  Folk er så umådeligt hurtige til at dømme hinanden, desværre.
  Jeg er ikke et sekund i tvivl om at du gjorde det du synes var rigtigt, og er heller ikke et sekund i tvivl om at du ikke havde slæbt Tutti med hvis hun havde raketskidt og brækket sig hele formiddag.
  Kærlighed til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Ad, raketskidt!!! hehe, nej vel!? Åhh hug kan man altid give! Bagklog er nemt at være!
   Tak for kærlighed og søde ord! Det betyder en stor del!
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Ej, nu må du sgu undskylde, men der er da på ingen måde pligtopfyldende at tage til arrangementer hvis man er syg, og kan risikere at smitte andren det er da bare ren og skær egoisme! Og forstår hellere ikke kommentaren om at du har brug for at komme ud, men ingen til at passe, så derfor kommer dit behov for at blive socialiseret før hendes for at blive HELT rask? Og tænk lige på, hvor fatale konsekvenser det kan have for folk med lavt immunforsvar eller små børn at DU har brug for lidt underholdning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Forhelvede folkens! Nu bliver jeg sgu gal… Hvor mange gange skal hun forsvare sig selv???
   1. Lilletut smitter IKKE!!! Det er ikke omgangssyge som normalt, men på grund af penicillin = hun har ikke udsat en eneste for smittefare. I udsætter til gengæld os alle sammen for jeres arrogante bedrevidenhed!
   2. Lilletut var rask inden de tog afsted! Hun hyggede sig – indtil der var mylderbæ og bræk over det hele… Hvor lang tid skal hun isolere ungen??? Kat kender nu engang Lilletut bedre end nogen af os gør og ved, hvad der er bedst for hende! Ja, man kunne misforstå hende ud fra første indlæg, men hun har jo nu engang forklaret misforståelsen.
   Find jer et andet mobbeoffer. Kat har fået nok.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   NEMMERLIG Amalie – du er sgu da en sød pige!!! TAK! For det forholder sig sådan som du skriver….It really does!
   MØS på dig
   <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   For dævlen da, saa læs hvad hun skriver, inden i bliver ved med det ‘smittepis’ og ‘hun var stadig syg’.. I guder det er trættende med folk der ikke lige læser det hele, og saa bare maa komme med deres upassende og dumme bemærkninger..

   Du er en god mor, Kat.. Og en sjov blogger.. En af de faa, jeg gider bruge min tid paa..

   Mh Pia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  HOLD NU KÆFT hvor det latterligt at du skal tromles sådan ned, det er sgu ikke rimeligt, jeg så dit indlæg i går, og når man normalt (som jeg) læser din blog ved man også at du har en fantastik humor, og må sige at jeg kunne se det hele for mig, og trak gevaldigt på smilebåndet, ikke over at Lilletut var syg, men over beskrivelse med bræk og bæ. Og hvad fanden bilder folk sig egentlig ind og stille spørgemålstegn ved hvilken mor du er, JESUS, du er da absolut en af de bedste, så skid hul i alt det negative lort Kat, op med hovedet og frem med brystet :-). Du kan sgu være stolt af dig selv og din ærlighed, det er der mange der IKKE har!!!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   PRÆCIS!!!!!! Når man læser med, så forstår man det hele! Jeg tager det ikke så tungt, jeg VED at jeg gør det godt <3 Men tak for at forsøger at råbe folk OP!!!! Møs på dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • puha jeg har ikke engang læst en brøkdel af de kommentarer men for pokker hvor synes jeg der bliver kastet med mudder. Det kan være svært for os voksne at vide man pludselig bliver dårlig. Hvordan pokker skal man så vide et barn bliver dårlig fra det ene øjeblik til det andet. Jeg havde sgu nok gjort det samme I håbet om at nu gik det endelig den rigtige vej og i begge trængte til lidt luft forandring. Har endda stået med et barn der har overskidt en kravlegård i svømmehallen fordi maven pludselig ikke kunne mere. Det kan vi som forældre jo ikke vide. Så må man tage det fra en ende af og få ryddet op efter sig og så hjem i seng. Vi var endda en til at tage barnet og en til at få ryddet op. du tog en beslutning og bagefter var det nok ikke helt den rigtige men det er det der med bagefter. Vi ved det jo for pokker først bagefter. Argh. Håber der snart er ro på og i kan komme helt af med det der sygdom. Kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Katrine.
   Jeg følger ikke engang din blog, men følger dig på IG, så du skrev om de kedelige kommentarer der var kommet her, jeg er ikke særligt meget i denne blog-verden, men jeg må da sige jeg i hvert fald har fået set hvad bagsiden kan udrette..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Og en grim én af slagsen ikke!!?

   Og HEY følg da lige min blog også 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Uhhh…lort i svømmehallen…mmm – men heldigvis ikke nede i vandet, så havde du nok først været upopulær 😉 Men det er nemlig svært…hun var RASK men havde (åbenbart) stadig en svag mave, så nej det kunne man ikke have forudset!
   Tak for støtten…jeg forsøger at dukke mig for mudderet 🙂
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du skal ikke forklare dig, TVÆRDIGMOD! Fortsæt som du hele tiden har gjort. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jeg vil også fortsætte – men måske veje mine ord lidt mere!!! Shit en omgang!
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med bræk ned af nakken og ryggen... Man ved man er mor når: