Lilletut hjemme - og i seng

Me-time med tøsehygge, massage, koncert og lebbebar!

…og altså ikke skrevet omvendt; Lebbebar med koncert, massage og tøsehygge…selvom det sikkert da også kunne have været festligt!?!

Oven på shit-stormen fra sidste uge vovede jeg mig alligevel ud på lidt me-time her de sidste par dage. Jeg stod lidt med tanken om at være en überlortemor uden grund eller at forsøge at finde en grund til at være det! Så selvom jeg havde Lilletut i weekenden afleverede jeg hende alligevel til min søde veninde for selv at tage til koncert og i byen med min søster. Og yep, jeg følte mig som en lort da jeg kørte alene derfra lige før Tutti og Charlie skulle puttes. Lilletut vinkede ivrigt “Farvel Mor” og glædede sig meget til at skulle sove sammen med Charlie og hans to mødre. Særligt elsker hun bare min veninde, så tror nærmest ikke hun bemærkede jeg ikke var der.

 photo DB4654B5-0836-408B-B91E-331F67A6F43A_zps2bz2oe5c.jpg

En lørdag aften uden Lilletut – i min weekend – er ret surrealistisk! Faktisk har jeg vist ikke prøvet det før! Jeg er altid hjemme sammen med hende, når jeg har hende (og i en meget lang periode (til nu…) har jeg også været hjemme når jeg ikke har haft hende!), så at skulle ud uden hende var sgu lidt angstprovokerende. For TÆNK NU HVIS det gav hende varige ar på sjælen sådan at blive efterladt af sin moar!! Tænk nu hvis det ville fucke det hele op og ødelægge hendes rytme med skiftevis mama og jeg. Tænk hvis hun holdt mine to yndlings piger vågne hele natten og skreg sin hjerte ud i savnet på mig!!

Men det gjorde hun ikke. Hun faldt i seng med det samme efter godnatlæsningen, sov hele natten som den eneste af de to unger, vågnede senest (05.45), spiste morgenmad, legede med modellervoks og nød at være på legepladsen med Charlie – og være sammen med hendes Ditte!

Lilletut kunne ikke have været i rarere og tryggere hænder! Og så blev jeg mødt af “Hej mor…jeg har savnet dig. Jeg elsker dig, mor” sagt af den gladeste pige, der nærmest ikke ville med hjem. Succes; I tell you!

Jeg selv havde taget min kære søster med til koncert med lækkermåsen Ankerstjerne i lille Vega (hehe…you see the fun?!). Han fyrede den af! Og så er han da SÅ lækker! Jeg var liiiiige ved at købe en t-shirt blot for at få den signeret ved et personligt møde, som de to t-shirt-piger reklamerede med! Men jeg gjorde det ikke, og må nu nøjes med slørede billeder på min telefon og en video hvor jeg selv overdøver hans hit “Se mit navn i lys”! Jeg forstår virkelig ikke alle dem, der praktisk talt ser koncerten gennem deres telefon, ser de virkelig alle videoerne og billederne bagefter?? Efter koncerten mødtes vi med en kollega og to af hendes veninder på Vela, der er en lebbebar på Vesterbro. Stedet er ikke just min søsters yndlings, men hun tog med for at drikke en øl og lige sidde lidt ned efter koncerten. Og jeg ved snart ikke om jeg skal græde eller grine…det var seriøst som om jeg lige blev rykket de 3-4 år tilbage i tiden, som er gået siden jeg var der sidst før jeg blev gravid!

 photo A3553A96-7361-4099-A4E8-4CFC2340BBFF_zpshqvb3cyp.jpg

Samme frisurer med undercut, masser af tatoveringer (ikke nødvendigvis pæne), samme typer, samme tøj, samme drinks, samme musik men med en dankort maskine der virkede!! Og alt for lidt mennesker! Man kunne sidde ned og snakke hele aftenen! Og det er altså ikke kendetegnet fra dengang! Dér var der crazy-fest med alt hvad det indebærer og man kunne bestemt ikke sidde og holde lange samtaler i gang – eller cykle ædru hjem og slet ikke før klokken 5!!! Så da jeg var kommet vel hjem på cyklen kl 02.45 var det sgu næsten lidt skuffende, selvom jeg skulle op og hente Tutti kl 11. Man kunne godt lige have brugt at blive taget tilbage til “dengang” bare lige når nu man var i gang!

Så nej det var ikke på Vela at der var massage…det var nemlig på Skodsborg Kurhotel og Spa som jeg var inviteret til i torsdags af Netflix i anledning af lanceringen af deres nye komedieserie Kimmy Schmidt og fejringen af “unbreakable mums”! Og det er sgu mig – eller jeg håber det er; unbreakable mum – selvom nogen bestemt prøver! Vi var 12 tøse-mødre der mødtes på Skodsborg og blev delt op i to grupper for at modtage en massage- eller ansigtsbehandling og gå en tur i deres Spa. Behøver jeg skrive “MMMMMM” det var godt nok noget af det lækreste jeg har prøvet længe! Og noget nær den mest fysiske kontakt jeg har haft længe! “AHHHHHH” Sådan at blive mast, trykket og æltet igennem af så kyndige hænder som min egen massøse (i 30 min) Dia havde, det kan jeg bestemt KUN anbefale! Og jeg skal igen. Snart. For jeg har sgu nok myoser, infiltrationer og bekymringer at tage fat på. Og hun var sgu god og hård på den gode måde! Og så fik man serveret et ingefærshot og vand bagefter, og det er jeg altså fan af; ingefær og shots og servering!

 photo CE761EE4-ADDF-41D9-B024-D6B09420993B_zpsacdiwz8d.jpg

Deres Spa er lækkert og med en pæn del forskellige bade, damp, saunaer og bobler. Vi måtte i bedste mor-stil løbe det hele lidt hurtigt igennem, da vi pludselig havde lidt kort med tid. Og så er man jo NØD til at komme tilbage og prøve igen. Og liiige besøge Dia og hendes hårde hænder igen. Tror de penge ville være givet SÅ godt ud! Ergo på “To do” listen næste mdr. Efter massagen og spa var der lækker tapas, drinks, dessert og drikke til det første afsnit af Kimmy serien. Tilpas dårlig “nem” humor til en serie man sagtens kan sluge en søndag på sofaen – uden barn! Jeg grinede i al fald. Og det gjorde de andre også. Også på samme tid som mig.

 photo 2E382A7E-8F6A-4764-8728-F9474503DC70_zpsrn0ksttq.jpg

Så jo jeg har faktisk nydt de sidste dage, også selvom to af aktiviteterne har været uden Lilletut. OG yderligere har det givet mig ideer og planer: Jeg har nemlig planer om at være endnu bedre til at forkæle mig selv lidt engang i mellem, og ikke kun bruge penge på Lilletut – og ting fra Søstrene Grene og Nettos spots! Og så besluttede jeg i lørdags efter X antal øl og jordbærshots at min hjerte tatovering også skal have et nyt look, så det ikke kun er mama der har skilt sig af med hendes! Jeg gider dog ikke smide penge efter at få den fjernet, jeg ændrer udtrykket i den tænker jeg. Tror faktisk jeg skriver til min tatovør med det samme, nu hvor jeg lige rider på ideen…(I kender mig)

4 kommentarer

 • Gitte

  Hvor lyder det som en skøn weekend både for dig og tutti.
  Man blir stolt helt ind i sjælen når de glædes ved sådan noget. Så blir de så store.
  Lav da tatoveringen om til tut. Den kærlighed forsvinder jo aldrig. Jeg har en mor tatovering bag på anklen med hjerter og min datters navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Årh Vela! For år tilbage (dengang jeg stadig gik i byen aka inden projekt gravid hø hø) serverede de nogle af Kbh’s bedste cocktails. Og ja, altid massere af mennesker og god stemning. Nu er det lørdag aften. Lillefisen ligger og sover, jeg har foldet vasketøj og her kl kvart i ti, er jeg ved at gnide makeuppen af øjnene af træthed. Livet ændrer sig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • massage hos Skodsborg Kurhotel og Spa er noget af det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilletut hjemme - og i seng