Sygdom, pencillin, opkast og børnelæge for 15.000'ende gang!

Med bræk ned af nakken og ryggen… Man ved man er mor når:

I aften har jeg lige været til et lækkert arrangement med tøj, søde damer og mega god mad – seriøst #whatsnottolike ?! Øh…det her…Jeg havde Lilletut med. Arrangementet startede kl 17 på Islands Brygge. Vi bor på Indre Østerbro – altså nærmest bare på den anden side af broen. Jeg kørte forkert. I bil. I myldretiden. Indover Kongens Nytorv, Børsen og Tivoli. Lilletut var allerede træt der. Tutti er stadig syg med mavevirus og hun laver lige en god gang diarré i bleen, da vi sidder og spiser god mad fra Meyers og hyggesnakker. Mor spiser lige færdig! Jeg får trods Tutti set på en masse lækkert tøj, snakket lidt med pigerne og da vi skal til at gå hjemad, sker det ultimative! Jeg har lige taget Tutti op, bærer hende over skulderen da hun kaster op. Nej ikke bare kaster op; ørler, spuler i lårtykke stråler udover mit hår, min nakke, min ryg, min mave og mine støvler. Jeg har to lag trøjer på, begge er gennem brækkede!

Man ved man er mor når…

– man finder sig selv på et fancy hotel værelse først stå og tørrer diarré af barnet og balancerer bleen med det flydende guf mens man forsøger at finde en ekstra plastikpose i toiletspanden.

– og siden komme retur på selv samme toilet for nu at tørre ungen fri for bræk – ret hurtig gjort egentlig – og derefter nærmest skovle bræk af sig selv. Håret, nakken, begge lag trøjer, bh, maven og nakken… Og så lige vaske brækket af tøjet og igen lede efter en pose.

Og så ved man at man er mor når…

– man trods alt liiiige spørg om man ikke må tage chokolade-mousse desserten med hjem, for selvom man nærmest ikke har lavet andet end at tørre lort og bræk, så kan man da godt spise sådan en dessert derhjemme, når bræklugten lige er vasket lidt væk!

…Og så blir moderskabet endegyldigt konkluderet når…

– man vel hjemme – en time over barnets sengetid – bare tager det yderste lag tøj af ungen og putter hende i resten til natten. Bræklugt eller ej. Så må vi sgu bade i morgen. Og vaske sengetøj. Og nåhr ja, så fik hun også lov til at sove i hendes nye paillet nederdel – hun fik ret, jeg fik fred.

IMG_2429

91 kommentarer

 • sabrina

  Jeg vil kalde det karma…. karma for at tage sit syge barn med ud for at dække sine egne behov i stedet for at lade hende blive hjemme i fred og ro – virklig dårlig stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, slap dog af, dig Sabrine. Der er bedre og god-karmaagtige måder at kommunikere på end det du lige har præsteret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK – Møs og krammer til dig….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • stefanie

   Jeg vil give dig ret i at hun ikke burde tage sit syge barn med til et (ligegyldigt – min holdning) blogger event.
   Det var også min første tanke.

   Men hey, hver mennesker hver sine prioriteringer. Håber snart lilletut bliver rask, så i begge kan komme oven på.

   Stefanie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhh, snøft! Hun var jo ikke syg da vi tog afsted….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jamen så siget jeg tak! Og håber da ikke karma rammer dig så 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Det var svaret til Sabrina…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jamen, så vil jeg da ikke håbe karma også rammer dig 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Svenske ødegårde, blogevents mm. ville også være for meget af det gode for mig hvis jeg havde bræksyge. God bedring med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sorry men

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ihh hvor blev alle mine grinene smileys af…

   😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak..savner efterhånden lidt grine smileys efter at have læst alle kommentarerne!!
   Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvorfor tager man et træt barn som stadig er sygt med til event? 🙂 Det er vel hverken fedt for hende, dig eller de andre i forhold til smitte? Løfter ingen pegefingre her undrer mig blot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Der var ikke andre børn, og hun var ikke syg! hun sku have været i vg dagen efter (hvis ikke hun havde kastet op!)

   ALt i orden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man ved også at man er mor, når man aldrig kunne finde på at taget et sygt barn med til noget så “ligegyldigt” som et blogevent… :-/

  Jeg tænker både af hensyn til barnet, men også i forhold til andre mennesker du dermed udsætter for smitte.

  Ved at denne nok ikke bliver modtaget positivt, men det er ikke første gang du har gjort det Katrine og jeg bliver lige sur og ked af det på dit barns vegne hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Michala for helvede! Hvorfor siger du ikke sådan noget direkte til mig!?! Er det bedre at flashe på en blog??? For helvede altså, hvis jeg skulle bestemme om du var en dårlig mor eller ej udfra dine valg og din væremåde, så ville jeg da ikke skrive det på din blog!
   Suk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Må lige sige at jeg læste din anden kommentar først….så var lidt farvet før jeg læste denne :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • … oh, men måske man også bare skulle være blevet hjemme og været mor dér, hvor der er masser af ro på til Vega, rent skiftetøj og rigeligt med plastikposer til ulækre sager?

  Events er sgu ikke vigtige. Hyggelige, ja. Vigtige, nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tja måske Stine…men det kunne lige så godt ha været at dagen ville have fortsat uden bræk eller lignende – og hun havde været i vg næste dag!
   Events er tit hyggelige ja. Ensbetydende med dårlig trivsel – nej vel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er ingen, der anklager dig for vanrøgt eller skriver at Vega mistrives. Kommentarerne her fra langt de fleste går på, at du skriver at hun var træt og syg, da I tog til eventet. Og at den beslutning ikke var optimal. I’m out. Orker ikke alt det drama

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Forståeligt!
   Det er jeg glad for – jeg gør sgu alt for det barn! (og hun var ikke syg!!! Men sikkert træt)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Synes ikke det er første gang vi har læst om Tut, der er skidt og bliver slæbt med rundt alle mulige steder. I dette indlæg forsøger du at pakke en trist situation ind i et humoristisk tone om at være mor.

  Jeg synes det er forkasteligt at sætte sine egne behov over sine børns.

  Jeg ved godt at det ikke må være nemt at være alene med en lille en, og at du garanteret har et behov for at komme ud blandt andre mennesker. Men i dette tilfælde er det slet ikke god læsning, når man sidder hjemme og læser med, med ét stort spørgsmålstegn i panden:

  Gjorde hun lige det??

  Ikke alene er det synd at hun skal ud blandt fremmede (går ud fra at det ikke er Tuts venner, der var til dette event?) og når man har bræk-syge, så har man det jo ikke lige frem super godt.

  Samtidig kan man læse, at du ignorerede en fyldt ble, for lige selv at spise færdig, og du tog dig tid til at blive til arrangementet, selvom det betød at hun ikke kunne ligge hjemme i sin seng på sit vante sove-tidspunkt. Der er ret mange ting der gør, at jeg tænker at du traf et ret egoistisk valg, på vegne af dit syge barn…

  Og når det ikke er første gang jeg læser noget lignende herinde, så tillader jeg mig altså at kommentere på det nu.
  Du er ikke en dårlig mor, overhovedet, men jeg synes altså at prioriteterne er helt, helt forkerte i dette tilfælde.

  Jeg håber det er sidste gang jeg skal læse om sådan en situation herinde… Ellers tror jeg ikke at jeg kigger forbi længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhh Louise, hvor skal man starte… Du har ret, det er forkasteligt at sætte sine egne behov over ens børns. Jeg har ingen behov længere, virkelig det har jeg ikke! Engang i mellem er jeg nød til at komme lidt ud og da jeg ingen har til at passe tut kommer hun tit med. Men også fordi jeg ELSKER at hun oplever en masse ting til de events vi blir inviteret til. Og hun nyder det! Og jeg elsker at se hende med andre mennesker. Jeg skrev at hun var syg…forkert skrevet – hun havde været syg men ok hele dagen…shit! Lilletut er tit syg, så for mig er det ikke at være “syg” at have været det IGÅR… ! Og ja jeg spiste mine rester færdig, det tog ca 30 sekunder…jeg ku jo ikke vide det var tyndt vel?!?!?
   Du må for såvidt kommentere det du vil – men shit du har gjort mig ked af det og sur. Og skuffet! TÆnk BUM at blive dømt – som Michala skriver det – for mistrivsel pga et dårligt valg!
   Håber du bliver hængende – til trods – hvis altså du kan forstå mine valg…gode og dårlige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeeezzz, sikke en gang spelt-mor-kommentarer, du lige fik i hovedet der, Kat. Folk aner ikke altid hvad de taler om – men det er fandme nemt at hakke på andre og helst over nettet, så vi ikke helt skal stå til ansvar for vores kommentarer.
  Blæs på dem og kys Tutti en ekstra gang.
  Knus fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor kan man ikke like ☺️!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   MØS !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har fuldstændig ret Line, ingen aner ALTID hvad de taler om.
   Men når man flere gange har oplevet Katrine med et træt eller halv sløjt barn til diverse blog relaterede arrangementer, så er det okay at reagere.

   Ikke kun i forhold til barnets behov. Men sgu også i forhold til os selv eller egne børn, det er ikke rart at være vidne til eller blibe unødigt smittet.

   Det er der ikke meget speltmor over, men helt alm bekymring for trivslen af et barn.

   Men nej, jeg ved ikke alt, kun det jeg ser. Og det er desværre alt rigeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Jegved ikke om du nåede at læse mit første svar frk – jeg håber du gjorde! Udover vil jeg sige at du i den grad burde feje foran egen dør før du forsøger at feje foran andres! Jeg sys bestemt heller ikke om din måde at være til events på, men det kommenterer jeg jo ikke! Og at sige at mit barn mistrives…hvad fanden bilder du dig ind?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Først og fremmest bryder jeg mig ikke om tonen i dit svar her.
   Jeg har ikke mødt dig til events, så jeg vil slet ikke udtale mig om det – men, udfra dit indlæg her, tænkte jeg også mest ‘stakkels lille tut’

   Første gang jeg var til event med Michala, gik de ret hurtigt fra det event – fordi den søde lille Molly ikke brød sig om damen der skulle lære os at vaske hænder. Hun var utryg, og bange for hende.

   Michala trak ikke tiden – hun smuttede hurtigt, så de i stedet kunne komme ud hvor MM følte sig tryg og tilpas. Dét beviser da lige præcis at man varetager barnets behov…

   Jeg synes din kommentar er forkasteligt. Jaja, du har fået på puklen for det her indlæg. Men når man poster den slags, må man altså regne med at der kommer kritiske svar tilbage…og ikke bare begynde er skyde afsted med tarvelige kommentarer til andre. Nu var det dig og tut det handlede om…

   Jeg tænker umiddelbart;

   1) Du skulle nok aldrig være taget afsted
   2) Du skulle som minimum være smuttet da hun oversked det hele… Hvis ikke for hendes skyld, så for andres!…sådan noget mavevirus smitter jo ad helveds til…

   Men nej, som mange af de andre forstår jeg slet ikke hvorfor man tager afsted, hvis man lige er kommet hjem fra Sverige. Hun kunne nok trænge til lidt ro i hjemmet – og hvis hun så også har været halvsyg er det jo bare endnu mere fjollet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Puha Julie, det forsåtr jeg godt du ikke kan! Det kan jeg heller ikke selv! Men jeg er sgu kun et menneske – et menneske der lige havde læst 417 beskeder om hvor elendig en mor jeg er. Og når så M begynder at sige at hun og flere andre tit snakker om det til diverse events og at mit barn mistrives…ved du hvad, så blir jeg sgu en hønemor. Der bliver gal! Og så skriver jeg det også! Som jeg plejer – ej lidt grimmere fordi mit glad bestemt var fyldt og løbet over!
   Sorry – et af mine hidsige beskyttere-jeg’er!
   Lilletut er og bliver mit liv – og jeg gør alt for hende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Ej, hvor synes jeg I er feje Michala fra Bastabum.dk og Julie fra Smallpieces.dk. I har selv en blog og ved hvor sårbar man er i kommentarfeltet. Og at sige at der bliver talt om Lilletutogmor til bloggerevent (som jo må ske bag hendes ryg), er som læser virkelig sårende at læse. Som Lilletutogmor skriver burde I da netop kunne have fortalt hende, hvis I mente noget var forkert og ikke lave en tilsvining her. I vil gerne være gode bloggere (eller noget) og det lykkes da slet ikke her. Øv. Synes altid I har virket flinke og medmenneskelige, men her kom en anden side frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Jeg er færdig med at læse begge blogs. Hvor er I bare pisse tarvelig. God bedring med Vega! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK ! “folk” må seriøst have det dårligt med dem selv….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Man burde kunne låse sin kommentar fast øverst her så alle så den

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hvor er alle de negative kommentarer da unødvendige – hvad skal det til for – jeg forstår det virkelig ikke. Får i det bedre af det, af at mase andre og være nedladende – det er sgu pænt trist.
  Lille tut og mor – i gør det godt, bliv bare ved med det.
  Krammer der strammer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   I hvert fald gør de mig max ked af det….folk fatter åbenbart ikke min måde at håndtere tingene på… jeg skriver i dyb sarkasme! Hold nu kæft nogle frelste mødre!
   Og tak!!!! Godt nogen forstår det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte nielsen

   Ser mig nu ikke som en frelst mor . Men forstår det simpelthen ikke .
   Et er man ikke tar hensyn til sit eget barn og barnets bedste ( i mine øjne )
   Men bliver ski ærligt rystet over de forældre der udsætter andre for smitte riskikoen .
   Forstår simpelthen ikke man slæber syge børn med ud .
   Og ja det er ikke første gang man læser om det .
   Syntes ski det er SÅ synd for de unger hvis forældre ikke under dem , at blive hjemme under dynen.
   Vil sige jeg sjældent kommentere . Syntes du gør det godt Katrine , men lige her står jeg bare af .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Siger det lige igen…hun var ikke syg! Hun havde været syg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte nielsen

  Følger med stor glæde din blog .
  Elsker din ærlighed og din måde at vise alle livets sider på.
  Men for pokker … Hvor jeg ikke forstår du tar dit syge barn med ud .
  Kan blive fristet til at sige , at din datter da ikke blive frisk når hun bliver slæbt rundt til alverdens arrengementer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhh, havde egentlig ikke tænkt mig at svare jeg enkeltvis men gør det lige alligevel… Læs lige mit næste indlæg også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Kære Kat.
  Jeg håber du holder hovedet højt og hævet over alt det her. Jeg kommenterer også sjældent men blev så ked og harm på dine vegne. Vær tro mod dig selv og fortsæt med at være dig. Forstår slet ikke al den kritik og galde, øv bøv.
  Du får en krammer mere og ønsket om en dejlig aften.

  Og til de bedrevidende og negative for hvem det er så vigtigt at kommentere så meget under bæltestedet, gentagne gange – gid jeres røv må klø og jeres arme være for korte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tusind tak Janne, puha den varmede!! Jeg blev da helt væltet bagover! Havde ALDRIG forestillet mig SÅ meget hug i et lynhurtigt indlæg der tog mig ca 10 min at skrive og lægge billeder på!
   For helvede hvor gør det ondt! Og så dagen hvor ex’en har fjernet vores fælles tattoo som vielsesring og Lilletut er hos hende!
   AV mit hjerte! Av i it (åbenbart) dårlige mor-hjerte!
   Men tak – kæmpe krammer til dig!
   MØS

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man skal passe på med de hurtige indlæg, hvor man måske ikke lige får tænkt over alle sætninger. Jeg vil ikke gå ind i debatten, den er vist kørt af sporet, vil blot sige, at der sikkert er nogle mellemregninger, der ikke er kommet med. Det er så djævlens svært at få alt med i et kort blogindlæg, så de viser altid kun et udsnit af virkeligheden. Håber din lille Tut har fået det bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Du har ret – og det har jeg så (måske) lært nu!! Men ja – alt er jo ikk med… Tut er så vidt vides okay og hos hendes mama <3
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg er i chok over tonen, og over måden folk taler til dig på søde Kat.

  Det er altid nemt, at gemme sig bag en skærm, istedet for at tage konfrontationen face to face, hvilket der en eller flere der i den grad burde have gjort for længst, hvis de mener du er sådan en dårlig mor.

  Knus og kram herfra, jeg synes du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Puha, dejligt jeg ikke er alene om at være i chok! Føler mig i den grad lousy, selvom jeg ved at jeg ville have gjort det samme i morgen også! Hun var sgu OKAY at tage med! For helvede også…og ja, hvor er folks face to face pli hvis de virkelig er så oprørte!
   TAK – jeg tager gerne imod en krammer… <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Søde jer – læser I ikke lige det næste indlæg også før I korsfæster mig videre???
  Møs samt pis-and-out (pease and out) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Katrine.. Husk mig lige på, at du skal have verdens største krammer imorgen!!!! Jeg VED at du sætter Lilletuts behov over alt andet!! Synes kommentarerne her, er virkelig frygtelig læsning!! Kæmpe KRAM!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak søde Camilla…tager gerne imod stort kram! og alkohol 😉
   TAK

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold nu fest jeg er glad for, at jeg ikke er en del af mummy blogger land. Det er jo voksen mobning og bagtaleri i hjørnerne af værste skuffe. Føj!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa

  Forstod både humor og situationen – thumps up for et dejligt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg vil helst ikke være uhøflig – men uha!! Når jeg læser dette indlæg, får jeg ondt i maven! Det lyder som om, at du ser tut som et trælst påhæng, som du ikke magter:/

  At nævne, at lorten i bleen må vente og at hun puttes i sit eget opkadt fordi hun er syg.. Jeg får helt instinktivt lyst til at tut til mig og sørge for hende. Det er min ærlige mening. Im sorry

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Ser tut som et trælst påhæng hun ikke magter?
   STOP!
   Please bare stop, tror Katrine har fået de høvl hun skal have. Der er også grænser for, hvad man kan tillade sig at skrive og den der er way over the top.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK Liv! Folk der lige kigger ind og tænker “YESSSSS; nu kan jeg komme af med lidt opsamlet galde”…OMFG!
   Pli, ordentlighed og opdragelse – hvor blev det af???
   Møs til dig – og god karma <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Enig!
   Bliver sgu helt sur på dine vegne.

   Når man ikke kan se modtageren, er alt åbenbart tilladt. Since when, spørger jeg så bare?! Debat er ok, så længe bolden holdes på egen banehalvdel. Men det der er gang i her, er direkte mudderkastning og beskyldninger der ikke holder vand.

   Op med humøret og rigtig god weekend :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK! Karma will hunt them down!
   Møs til dig,

   Kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Amanda, nu skal du lige passe på hvad du får sagt! Når man ikke har læst hele min blog – det KAN du ikke have – så skal du bestemt ikke omtale mit barn på den måde! Tak! Pli – tak!
   Du læser præcis det du vil kan jeg jo se…hvad tror du selv?! Blev Tut puttet i opkast?? OMFG – det er jo ikke det der står…!! Og ja, du skal sgu være ked af det!
   God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olga

  FUCK hvor fortjener I pyller mødre en ordenlig røvful og skideballe. Men lad os holde den gode tone 😉 bitches…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanni

  Det er jo også altid meget lettere at sidde bag en skærm og høvle et andet menneske ned. Øv, hvor jeg synes det er ærgerligt! Håber at I opdrager jeres børn til ikke at gøre sådan noget! Det er jo decideret mobning. Håber nogle har en grim smag i munden. ØV, siger jeg bare!!! Kæmpe knus til dig Katrine, håber du holder humøret oppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Det er SÅ nemt kan vi jo se…. Pli er der ingen af desværre! Og ja, man kan jo blot forestille sig deres opdragelse?! Nogen burde skamme sig…
   Tak for din kommentar 🙂
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anni

   Ja eller også er det lige præcis de folk der reagerer på en mors uansvarlighed der er GODT opdraget! For føj hvor fik jeg også ondt i maven over de ting du skrev 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanni

   Så forstå dog hvad Katrine skriver? Er der seriøst ingen som gider “høre” det? I læser selv og konkluderer hvad i vil konkludere, ikke hvad hun RENT faktisk siger. Hvorfor SKAL nogle bare være på tværs? Det kan da godt være at det havde været smartest at blive hjemme, men Katrine konkluderede at lilletut havde det fint – men under alle omstændigheder er der INGEN som skal bryde sig om at komme og høvle et menneske ned på den måde! Ingen skal komme og sige at de ikke også undervurderer en situation engang i mellem. Man lærer jo af det.. Og det er jo ikke ligefrem fordi lilletut misrøgtes eller på en anden måde mangler omsorg… Hold da op, bliver SÅ harm over at nogle mennesker kan opføre sig sådan. Bliver ked af det og pinlig.. JA – man kan være uenig og dette er også ok, men det er ikke ok at nærmest svine en til og gå personligt til angreb på den måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak søde dig! Dejligt med forsvar <3 Tusind tak!!! Og nej folk læser jo kun det de gerne vil – og værre ting de kan skrive (og ikke stå til regnskab for) Jo bedre! AD!
   <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Haha, måske! Men nej – det tror jeg sgu ikke! Så peger man ikke fingre af folk på usande facts. Føj siger jeg bare !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanni

   Sender tusinde tanker og massere af god karma og højt humør din vej! Er sgu ked på dine vegne! Håber at de mere positive kommentarer kan fylde lidt mere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   De positive kommentarer out-shiner de andre….big times! De dumme ødelagde min aften igår – det skal de ikke idag!
   TAK IGEN, knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fr H

  Har læst med lige fra starten og bliver simpelthen nødt til at skrive dette til dig. Tag ansvar!! Tag ansvar for det du skriver, tag ansvar for du tager en små syg datter til et ligegyldigt sted, tag ansvar for dit liv og dig selv i stedet for altid skyde skylden på andre og lad være med at læne dig op af rygklappere. Læs hvad folk skiver. OG TAG ANSVAR !! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise/denbedstetid

  Kære søde Kat.

  Nu er jeg simpelthen også nød til at smide en lille kommentar, ikke for at belære dig eller for at fortælle dig at du har gjort noget galt – nej ganske enkelt for at lade dig vide at JEG synes du gør det godt, JEG synes du er skøn at følge og JEG synes du fortjener lidt ekstra kærlighed ovenpå alle de her uberettigede høvl du har været ude for de seneste par døgn!

  Lige så fantastiske børn er, lige så uforudsigelige er de også og hvem ville kunne ha forudset at LilleTut ville blive syg og ikke mere frisk af at komme lidt ud, når det nu endelig var begyndt at gå den rigtige vej med hende.
  Jeg synes du gør det godt, lilletut stortrives og ser skøn ud.
  Så ryst du alle de unødvendige og uberettigede kommentarer af dig og hold hovedet højt!
  Kram og kærlighed til dig Kat.
  Og må du så få en dejlig weekend, trods alt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Tak søde! Virkelig pænt af dig <3 Dejlig besked at læse – det varmer ovenpå snigløb og alle de idiotiske kommentarer!!
   Sygdom ER uforudsigelig! Det burde alle mødre da vide – hvis ikke så er de fandme heldige!

   Tusind tak – kæmpe krammer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Føj, hvor skulle du da bare meldes til kommunen, tænk sig ikke at vide at sygdommen ville komme retur og TÆNK sig at du lige ville spise færdig!! Nå ja og meld bare mig med, havde gjort præcis det samme!

  Du må aldrig aldrig stoppe med dine spontane indlæg, det er det der gør din blog så fed, fordi ikke alt er gennemtænkt og opstilt (findes det ord?) til punkt og prikke.

  De frelste kommentarer, må du tage ind gennem det ene øre og ud gennem det andet.

  Tak for en skøn og ærlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Haha Ann, læste lige den første linie og tænkte NU STOPPER FOLK KRAFTEDDERMA – og slettede kommentaren! Så tænkte jeg “fandme NEJ – jeg skriver til den strigle”! Fandt din kommentar i papirkurven…og så så en smiley…! Og at den var skide sød !! Tusind tak <3
   Og det hedder vist opstillet og JA det er vist et ord…jeg forstår det!
   Kram til dig og god weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg læser normalt aldrig mommy blogs, fordi jeg synes de er kedelige. Det er altid ‘jeg er den perfekte mor’ mit barn har det smarteste tøj. Mit barn har det bedre end dit barn.. Og bla bla bla!!!

  Jeg har siddet og læst alle kommentar igennem. Det må ikke være nemt for dig at modtage så direkte kommentar, men jeg respekterer uenigheden. Min mening kan være ligegyldig eftersom ingen af os kender dig personligt eller lille tut. Vi har kun den viden, du vælger at dele herinde med os. Hvis du gerne vil tages alvorligt, så tænk over nogle af de ting, du vælger at dele specielt hvad angår lilletut. Folk reagerer voldsomst når der er børn involveret. Så pas på med at lave sjov med et sygt barn, der puttes med bræk ned ad sig selv. Det er ikke sjovt. Det er forsømmelse i mine øjne. Sengetid er fløjtende ligegyldigt, et barn skal ikke puttes i sit eget opkast og “straffes” for at være syg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Din kommentar er faktisk god Signe – for du er ikke enig med mig men siger det på en pæn måde. Og forklarer samtidig hvad du konkluderer udfra, og det er jo altid vigtigt lige at holde sig for øje hvor godt man er inde i situationen…! For jeg – og mine trofaste læsere – ved jo godt at jeg aldrig ville svigte mit barn…og at jeg laver sjov med trag-komiske ting! Som fx da hun sku ha briller!! Upassende måske – men ALDRIG noget der ville kunne skade hende på noget punkt eller niveau. TRO MIG! Og hvis du ser på IG kunne du – og alle de andre – der har travlt med at tro at stakkels Tut blev puttet i bræk, se at hun jo tvært imod blev puttet i prinsesse-tøj!!!!! Seriøst – jeg ville da aldrig være “klam” mod mit barn – og i og med hun sover i min seng så ville vi jo begge skulle ligge i bræk!?!? Ej, det kan I ikke med jeres voksne forstand seriæst tro vel?????? Og hvis man læste oplægget så skriver jeg jo også at jeg skifter alt tøjet – og vasker det – på hotel værelset!!!
   SUK! OG INGEN straffes hjemme hos os – blev egentlig lidt gal over at du skriver det ord på min blog!
   God søndag og nyd det dejlige vejr 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sender kærlighed, og god bedring til lille tut! Mange tanker til dig Kat. Sikke en masse fis af fyre af (Ikke af dig, men de andre der gemme sig bag skærmen med massere af grimme ord)…. Lille tut var frisk til at tage af sted var DIN vurdering som MOR! DU er MOR, DU kender DIT barn.

  Jeg skrider ikke fra dig blog, mig slipper du ikke af med!!!

  God weekend til dig og lille tut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Godt du blir Ida…sht der skred mange i svinget – jeg er rystet!! Og ked af at folk er så super bedømmende uden de store grunde i bag!!! Tak for kærlighed og god bedring…
   Rigtig god søndag – nyd det dejlige vejr 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Undskyld mig, men hvordan f….. er det i taler til hinanden på? Jeg er rystet!

  Kat stort kram til dig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Normalt ville jeg aldrig kommentere på sådan noget her, men alle de negative kommentarer fik mig lige op af stolen.

  Helt ærligt kære venner – hvorfor har man et behov for at være efter andre og dømme, hvad får jer til at ytre jeres holdninger på den måde ?! I har selv valgt at læse med. Nogle vælger at skrive en blog og invitere hele Danmark med i sit privatliv, og andre lader være. Respekter nu det, og tænkt lidt længere, i stedet for straks at kaste med mudder ..

  Katrine, jeg kender dig slet ikke, men jeg er en trofast læser, og jeg elsker dine indlæg. Vi er forskellige, og fred være med det, men din ærlighed går lige i hjertet på mig. Forsæt endelig med det 🙂

  God karma fra en, som blev en smule overrasket over alt den negativitet ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Kat

  Hold nu fast nogen lorte kommentarer. Jeg læser din blog med stor fornøjelse. Jeg ved at du er en god mor. Jeg er selv blevet mor og jeg er vild med at du er så ærlig med ting jeg hvis det var mig ville tænke lign. om også selvom det nogen gange er lidt upassende. Men nogen gange så må man bare se det sjove i ting er triste ellers kan det blive svært at komme igennem. Hvis jeg stadig var på Herlev så havde du fået et kæmpe kram i morgen. knus Maria (tidl. med onko.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria – og tillykke med den nye (næsten stadig) mor-titel!! Og ja, velkommen ti den fagre nye verden!! Som altså kan være pisse hård!!! Tak for støtten – og havde med glæde modtaget krammet 🙂
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Jeg er sikker på, at du ikke har tænkt over det, men nu har jeg selv ligget med omgangssyge to gange indenfor et år og det tog mig virkelig mange dage at komme over – også selvom jeg var kommet over opkast og diarré. Jeg synes altid, det er en god idé, at barnet har haft en dag, hvor det er HELT frisk, før man begynder på hverdagen igen. Som min læge siger – børn leger og hygger sig også selvom de er syge, derfor skal man være ekstra opmærksom. De er så lyst-styrede, at de glemmer at mærke efter, det skal vi gøre for dem. Men at bedømme efter de voldsomme kommentarer, der er kommet med på vejen, sker der her nok heller ikke igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom, pencillin, opkast og børnelæge for 15.000'ende gang!