At være forelsket...

BÆLTEDYR – og andre dyr i Zoo og på tøjet af Danefæ…vind forøvrigt det sidste!

I søndags var Lilletut og jeg så heldige at være inviteret til et fornemt event arrangeret af Danefæ og Naturezoo.dk i Zoologisk Have. Temaet var – passende nok – DYR. Lilletut var fan. Og ikke syg. Eller træt. Og havde ikke lort i bleen under hele arrangementet – og gad egentlig heller ikke engang have is. Hun havde nemlig fået – om morgnen af Mama!!!

 photo 8B4B763D-9491-4235-A912-6F79787A3C71_zpsldm6wqx5.png

Men – HEY – inden jeg fortæller mere om dagen og sætter gang i konkurrencen om en valgfri style i Danefæ kollektionen DYR, vil jeg da lige sige jer titusind gange TAK helt inde fra hjertet og sjælen, fordi I tog så pisse godt imod mit FORELSKELSES indlæg (HER). Nu bliver jeg jo helt vild med jer også (ikke sig det til kæresten)! Så mange likes, private beskeder, kram IRL, smser og kommentarer her, på facebook og på instagram – I LÅÅÅÅÅVE YOU! Karma må helt sikkert være med jer alle – og mig måske ligefrem?!?!

I søndags vågnede jeg alene – Tutti var hos mama og kæresten i Sverige med hendes veninder – jeg både glædede mig og var lidt angst. Ej, ikke angst – det lyder bare federe! Men helt seriøst så trak jeg lige vejret ekstra dybt ned i lungerne og sukkede lidt ekstra; for events er jo pludselig blevet lig med “Kan du mon passe dit barn ordentligt”/”We’re watching YOU secretly from down in our quiet little lonely corner”. Trist ikke? Altså faktisk både at det får mig til at sukke, men også at de seriøst forsat ikke er kommet videre?! MEN ikke om at det et sekund får mig til at overveje; 1: At være anderledes i sociale sammenhænge. 2: At være anderledes overfor Tut. 3: At blive væk fra fede ting!! Efter sukket kom provokationen – og Ankerstjerne sangen “Mit navn i Lys” – og så blev det en god dag alligevel.

Hos mama var Lilletut fuldt i gang med at lege købmand med mamas kæreste. De hyggede sig så dejligt, at det næsten var synd ikke at kunne sætte sig i sofaen med en kop kaffe og nyde det. Jeg blev – som sædvanlig – lidt. Legede lidt med og fik efter en lille halv time en glad Lilletut med derfra, for nu skulle vi i Zoologisk Have og lege med Sia. Og have kage! Nåhr ja, lidt bestikkelse er ingen vel døde af. Håber jeg.

Efter at have kørt i cirkler rundt om Zoologisk Have for at finde en P-plads i 20 minutter, fandt jeg et sted at smide bilen – og nej, det kunne næsten ikke være længere væk, så jeg måtte tage benene på nakken og løbe op ad Valby Bakke (Jyder: den er stejl!) for at undgå at komme for sent. Igen. Dén sku damerne ikke også have gratis serveret! Men det fik de – for jeg kom for sent, og var selvfølgelig nød til at ringe til mine yndlings blogger-damer fra GYLP&GLAMOUR for at få at vide HVOR i Zoologisk Have eventet egentlig spillede sig ud! Utjekket.distræt.mor.dk – I know!

 photo 2DB6A63C-7329-4E3C-BF64-8F132EE23879_zpsnwyb7dob.jpg

Søde Sandy (fra Gylp og Glamour) kom ud og hentede os, bar vores klapvogn (med Tut i #manervelenægteprinsesse) op ad trapperne og viste os ind i Zebra-salen hvor der var fyldt med bloggere, vedhæng og børn samt pænt dækkede borde og en reol fyldt med dejlige hæklede bamser og stativer med fint tøj fra DYRcph. Der er så mange søde mommy-bloggere som gerne deler krammere ud og hyggesnakker, og dem er jeg sgu ret vild med; Trine (fra Lortemor), Emma (fra Minilove), Sebrina (fra De Normale), Signe (fra Plummum), Emilie (fra Emiliblog) og den nye pige (for mig) i klassen Line Sofie (fra LineSofie) – og så selvfølgelig Sandy og Line fra Gylp&Glamour.

 photo 7E2C3116-19DD-4326-8A0E-74CD8A255414_zpsxn8kl7uf.png

Tutti fik lov at vælge et hæklet dyr fra reolen fyldt med fine dyr fra Naturezoo.dk. Frit valg er ikke nemt når man er 2 år og vild med dyr – og bæltedyr især! Tutti var ikke tilfreds med at der ikke var et bæltedyr at finde på reolen, og moren måtte liiige forklare den søde dame fra Naturezoo at barnets mystiske ønske om et bæltedyr stammede fra hendes (barnets) helt absurde afhængighed af DIEGO! (Bare jeg skriver Diego, hører jeg tema-sangen i hovedet…!!). Lilletut tog derefter en blå elefant der stod tættest på, som så senere blev byttet ud med en sød gul giraf! En fin rosa (YES) trøje med Zebra på blev hun begavet med fra Danefæ, og efter den med det samme var kommet på, var hun klar til mad og kage. Tutti kan stadig bildes ting ind (!) så en crossaint gjorde det ud for den lovede kage, og ellers nød hun brunchen oven på pusletasken. Jeg fik ikke så meget indenbords, for der skulle jo sørges for prinsessen og sludres lidt med alle pigerne.

 photo F46AA663-9ABF-49C9-A0FE-F83125333B5E_zpsd0mx2cqb.jpg

 photo 1546961F-40AC-4585-B011-9E1C53591293_zpsgrdyfmgp.png

Efter eventet gik Tut og jeg rundt i haven i det strålende dejlige solskin med pigerne fra Gylp&Glamour og deres dejlige datter Sia. Sia og Tut er næsten lige gamle, og de hyggede sig gevaldigt. I Tropeland fik vi NÆSTEN set det vigtigste dyr overhovedet; bæltedyret! Eller vi så det på et skilt, for selve dyret var sgu væk?! Graver det sig ned? Klatre det i træer? Eller hvad dælen gør det? Tut fik hvert fald ikke set det live og tudede højlydt! Med fælles hjælp fik vi Tut distraheret og videre til de næste dyr.

 photo 0FB80BBF-B323-4F87-A2FA-3C1B16CB7FCF_zpsobz9ezvy.jpg

 photo 4D01507E-EF02-459C-A006-A9CF2F3CB09C_zpswfvmrt3i.jpg

 photo 000A720C-9F7A-4460-B349-FBB5522CCE46_zpsznui6icq.jpg

Vi sluttede en dejlig dag af med en tur i Børnezoo og på den store legeplads. Pigerne hyggede sig og vi sludrede, holdt øje og legede med. Super fed dag uden bræk eller andre (umiddelbart) forkerte ting. Og lad os fejre det…

 photo 4A74643B-E8F5-43B1-9519-1D42D06BEFDC_zpsuv0pmawp.jpg

Jeg er ret vild med Danefæs kvalitet og synes deres styles generelt rammer plet, og denne nye kollektion DYRcph er bestemt ingen undtagelse! Super fine og enkle tryk på tøj af god kvalitet. Se kollektionen HER.

 photo 10C90F7D-D445-40F2-937A-EBB02C1FCB02_zpsmrsnr4wu.jpg

I samarbejde med Danefæ udlodder jeg hermed en valgfri style fra netop DYRcph kollektionen, alt du skal gøre er; at vælge hvilken style du vil vinde, skrive det i kommentarfeltet under indlægget her og følge mig på Bloglovin HER

Vinderen trækker jeg om en lille uge nemlig mandag d 27/4-15 kl. 21.00

 photo B2FF5FB5-D1DB-4929-A6CB-3C732F606A63_zpspxrbn3eo.jpg

// Eventet var sponsoreret af Naturzoo.dk og Danefæ. Præmien fra DYRcph er sponsoreret af Danefæ.

57 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være forelsket...