TIPS fra en indfødt - Oplev Bornholms (U)sædvanlige seværdigheder...

“Jeg vil også gøre lig’som pigerne…” En anmeldelse af Flying Superkids’ Show i Lilletut-højde!

Store øjne, klapslaver, Juhu-råb (mere eller mindre sammen med alle andre), grin, smil samt begejstring og forundring var malet over hele Lilletuts søde (synes moren i al fald) ansigt under showet med Flying Superkids i går aftes! Lilletut var fan. Kæresten var fan. Og jeg var fan. Også af at de var fan!

 photo D125CF47-2BE7-4370-8DE7-DA936AE3B6DA_zpsocqblrnd.jpg

Lilletut, kæresten og jeg var så heldige at være inviteret med til for-for-forpremieren på de fantastiske flyvende børns show her i København i går den 28.juli. Vi (jeg) havde skyndt os at takke JA til invitationen, da jeg vidste at Lilletut ville synes at det var sjovt. Tidspunktet var lidt sent – forestillingen startede 18.30 – men man kunne jo liste hjem i pausen (eller før som en “rigtig”-mor), hvis barnet var for træt.

Lilletut og jeg så de fantastiske Flying Superkids sidste år, og allerede der var Lilletut fan – læs om den (mangfoldige familie) dag HER og læs også hvad jeg skrev da jeg udloddede billetter til showet igår HER). Så alt i alt var der lagt i kakkeloven til en god eftermiddag og aften. Også fordi at det ikke kun er et show i et kæmpe telt, de flyvende børn har med, det er også et sandt udendørs (og JA, det regnede i går eftermiddags) orgie af lege- og tumleredskaber! Et af mine All-Time favorites bObles er nemlig med i projektet (og så er det jo dømt til at være fantastisk bare der) og har en masse af deres tumlemøbler med til fri leg – også nogen kæmpe store af slagsen. Lilletut var vild med den bane der var stillet op, og kastede sig hovedkuls ud i diverse akrobatiske gangarter og lege.

Foruden alle bObles tingene var der også tre hoppe- og rutschepuder, som Lilletut også var fan af – og fik lokket kæresten og jeg med op på samt et børne-bingo med en masse masse forskellige fine præmiere til både lykketal, rækker fulde, forskellige opgaver osv. Lilletut var lige lille nok til bingoet, så det var undertegnede der stod for det. Og selvfølgelig vandt jeg ikke noget – totalt lykkens pamfidus. Som i IKKE 😉 Til gengæld vandt den søde Emma fra Minilove blog og måtte slæbe rundt på den største bamse resten af aftenen – og hele vejen hjem i metro. Vi kørte forbi dem i bilen – uden præmier 😉

 photo 50112DF6-4983-4639-9242-7C5FE35F0184_zps6yuic3xb.jpg

 photo CC6E1384-CC10-41DA-9EE1-8B16CC61476A_zps0l1e6rfs.jpg

Lilletut elskede aktivitets-pladsen udenfor teltet og kunne blive ved og ved (og ved) med at lege derude i evigheder – og skulle nærmest lokkes med ind i “cirkus-teltet” da forestillingen begyndte. Så alene grundet optakten ude på pladsen kan jeg varmt anbefale at tage jeres unger med til et af Flying Superkids’ shows!

Rent praktisk så er aktivitets-pladsen (også kaldet Kia Family Park) GRATIS for alle med billet og er åben to timer før showet starter, men kom i god tid så I kan nå det hele. Der kan købes mad og drikke på pladsen, og der er foruden de beskrevne aktiviter også 4 workshops hvor nogen af Superkids’ne lærer nogen af deres tricks fra sig. Stemningen er god og hele budskabet på pladsen er “Børn i Bevægelse”. Lige et motto for mig!

I går startede showet 18.30 og det må siges at være lige det seneste for Lilletut – ISÆR her i børnehaveopstartstiden. Men hun ville så gerne, så jeg besluttede at vi tog afsted og så hvordan det gik. For Tutti glædede sig til at se “Cirkus-børn”, som var det jeg bedst kunne beskrive dem som! Hvordan forklarer man en 2,5 årig hvad de Flying Superkids er?!?! Cirkus-børn var i al fald noget for Tutti og hun var ikke træt! Heller ikke selvom hun de sidste par dage er gået i seng mellem 18 og 19. Hun var flying og nød først aktivites-pladsen, så maden og så første halvdel af showet. Ingen træthed – kun store betagede øjne, klapsalver, ivrige tilråb og ligeså ivrige blikke rundt i salen på de andre publikummer, så hun ikke gik glip af noget de andre gjorde. For Tutti skal gøre alt som andre gør.

 photo E5AC23A8-96AC-4163-9916-7676590D5A62_zpskabyvhtb.jpg

Hun var bare så sød og optaget. Mange gange sad jeg bare og kiggede på hende, og elskede hendes små tykke børnehænder der lystigt og ivrigt klappede når “PIGERNE” lavede akrobatik på scenen. Hun var bare SÅ fanget og opslugt af deres univers og gymnastik og show! Hun var på – and loving it!

 photo D2CC5BC3-2FC2-476D-A5A0-B8E145EBD8B2_zpsc2scub7g.jpg

Hver gang der blev mørkt råbte hun “HVOR ER PIGERNE NUUUUU”?!?! Alle var “pigerne” – også drengene. Hun sang og trallede – til pigen foran os store forbavselse nogen gange 🙂 Hun var bare så glad den lille Tut, og var så “med” og så “på” gennem hele første akt (showet var delt i to med 20 minutters pause i mellem hver time) at jeg var helt ked af at vi havde besluttet at gå i pausen. Men det var vi nød til – DESVÆRRE! Ellers ville det blive alt alt for sent for Tut, som jo havde endnu en stor børnehavedag i vente næste dag. Så lige tidspunktet var for vores del det eneste minus ved showet. Lidt sent for de små børn – med mindre de har nogen HELT hen i vejret forældre, der slæææber dem med alligevel og de så brækker sig ud over det hele!! (hehe – har I gættet, hvad jeg hentyder til ?!?! Mommy-blogger-gate HER ;))

 photo 0F7F8698-1F03-4001-A759-CF0D157DFBC7_zps17y8vmhd.jpg

De kan sgu nogen tricks de børn!!! De er sgu dygtige. Og showet er bygget rigtig fint op med små fortællinger om Superkids’enes hverdag, træning og skole. Ret fint og ret hyggeligt at få lidt facts med også, jeg elsker når det hele personliggøres. Jeg er fan! Og så vil jeg bare lige tilføje at jeg også kan hulahoppe! Og det er faktisk svært, når man er blevet gammel!

 photo 8A269367-6B64-4D4E-B358-5AF2EC330430_zpsygluskvm.jpg

Showet spiller i København (ude ved Fields) 30 juli – 8 august men du skal være mere end hurtig for der er næsten udsolgt til alle forestillinger!! Se HER

I Århus 15-22 august og i Kolding 12 og 13 september.

Vi kan kun anbefale det – også selvom Lilletut nu kræver at gå til gymnastik eller cirkus lig’som PIGERNE!!!!

 photo A1D0677E-722F-471A-9186-EB63F99A52FA_zps3dawmgyv.jpg// Vi var inviteret af Lahme (bObles, Livol og Børneulykkesfonden) og havde fået billetterne <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS fra en indfødt - Oplev Bornholms (U)sædvanlige seværdigheder...