Lilletut og mor på Roskilde (festival) !!

Køb dig glad – i sko (med rabat)

Jeg snakkede lige med min mor den anden dag, og hun har seriøst 33 par sko. Altså til om sommeren!!! Vintersko og støvler er (jo) ikke talt med ?!!? Seriøst!! Jeg har kun 4 par I ALT. Altså MED mine fine Billi bi vinterstøvler med foer…3 par sko; mine blomstrede adidas flux, mine trashede gamle blå converse og så mine gamle adidas med huller i, som jeg bruger året rundt… Og som jeg i princippet burde smide ud – altså de to sidstnævnte par.

Men min mor har 33 par sko…

!!

Jeg er jo NØD til at købe flere! Når selv MIN MOR har nærmest 10 gange så mange som mig – og faktisk var ved at dø over at jeg blot havde 3 par i alt!! Afsti-afsted med netshopping med mig! Det kan da kun gå for langsomt!!

Jeg elsker adidas. Det ved I måske allerede – læs bla om det HER Og de der Adidas Flux er altså geniale at gå i, så jeg tænker det er dem jeg skal have igen… I hvide!! Meget ulig mig – der ellers altid er til spræl og farver, men tænker at lige præcis derfor skal jeg have nogen helt hvide denne gang! Så må vi se hvor længe de overlevere hvide! Husk mig lige på IKKE at have dem på i byen!!!

skocoll

STYLEPIT kører med udslag op til 30 % på sneaks, og så har jeg en kode til jer der lyder “BDGETSNEAKS” som giver 12% gældende til den 14/7-15 til særlige brands men OGSÅ på udslagsvarer!! Nice ikk’?!!

SARENZA har også udsalg på diverse sneakers – og så giver de 100 kr i velkomstrabat hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Nice – det har jeg lige gjort, og har købt de hvide adidas her 🙂

Hvis man er til børnesko og en af de mest fede netshops til dette, så tjek GROWING FEETS store udvalg ud. Tilmelder man sig deres medlemsbrev så får man 5 % ved køb.

 

Håber I kan finde lidt sko og sneaks efter jeres smag – og får købt lidt med rabat! En krone sparet er jo; en krone tjent!! #winwin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilletut og mor på Roskilde (festival) !!