Om at sutte røv – som lesbisk ?!

Jeg er i sommerferie-mode! Sån helt og særdeles. Og er sgu i tvivl om jeg nogensinde kommer i gear igen – bare sån i 1.gear (i stedet for dette back-gear)?! Mere kræver jeg ikke – man er jo beskeden! Om mine patienter så kan nøjes med et 1. gear på TIRSDAG når jeg starter arbejde igen…det er jo så en anden sag! Men jeg er ikke klar!!! Som i slet ikke!! For første gang i nærmest flere år er jeg ikke klar til at starte igen – jeg glæder mig ikke! Og det gør mig egentlig lidt utryg! For hvad er nu den af?? Jeg har haft næsten 4 (FIRE) uger – noget der faktisk ikke engang er “lovligt” ude på jobbet, og så er jeg ikke engang ready endnu! Jeg er stadig træt helt ind i sjælen, og har mest lyst til at kunne have “langsomme morgener” hver dag. Kunne dulle rundt, og bare lave det der lige falder en ind! Og skrive blog! For jeg savner også at skrive på den faktisk!! “Så gør det dog” tænker du nok!! Men sandheden er…at jeg ikke har kunnet skrive blog i min ferie!! Jeg er ikke fysisk blevet holdt væk fra den – men psykisk har jeg haft en barriere; jeg har vitterligt ikke kunnet skrive noget! Blog-blokering tænker jeg! Og instagram-blokering også!!! Og SÅ er den gal! Så er den virkelig gal!! Mange af jer har kunnet forstå det, men jeg har sgu også fået lidt slag med på vejen! Både indirekte ved de faldende læsertal (for jeg har været dum nok til at kigge på mine analyse-sider) men også verbalt eller nærmere i skrivende form: “Din blog er begyndt at sutte røv” – var det jeg senest skulle finde mig i som kommentar til det sidste indlæg hvor man også kunne vinde billetter til Flying Superkids (HER).

 photo 2BDD1AC0-F7FC-4560-97F2-82B9806835A5_zpsazijv2l2.jpg

“Sutte røv” !!

Dén var hård! Især fordi er der noget jeg hader, så er det altså ting med numser! Og jeg slikker dem i hvert fald ikke…JEG ER LESBISK Goddammit – og befinder mig mest på “den anden side”!!

Og selvfølgelig skal en enkelt dum kommentar ikke ødelægge alt (og det gør den bestemt heller ikke i det lange løb), men når man har en blokering og en nærmest affekt overfor sin blog, så er det ikke så fedt at den så samtidig “sutter røv” på nogen! (Ad!)

Som langt de fleste af jeres kommentarer altid gør (om jeg vil det eller ej), så har den lame-ass kommentar dog fået nogen (måske) fornuftige/redefinerende tanker frem i sommerferie-knolden på mig… For JO der er sgu måske færre af de der “hjerte-udtømmende” og fuldstændig blottede indlæg, hvor jeg nærmest skriger min smerter og sorg over mit forliste ægteskab udover jer… Der ER flere tavshedsperioder… Og der ER et enkelt eller to sponsorerede indlæg om mdr, hvor I kan vinde et eller andet (men siden hvornår er det en skidt ting at vinde noget ?!?!?!). Så hvis det er det modsatte af det førnævnte, man søger, så JA, så “sutter jeg måske røv” lige i øjeblikket?!? Men et menneske (jeg) kan ikke være i sorg altid! Og selv ærlighed må have en tolerance grænse overfor andre. Og selv sjove, ærlige og konfronterende mennesker skal tjene lidt penge engang i mellem.

 photo 525B1FEE-610E-4BC2-8DB2-40E8CCE1C6E6_zpssqzsroqq.jpg

For hvordan har jeg det egentlig i øjeblikket?? 

– Jeg er lidt presset.

Fordi jeg har haft sagt ja til “Noget” der presser mig lidt. Både tidsmæssigt, følelsesmæssigt, praktisk og psykisk! Jeg er tvunget i ubalance med mig selv – og må ikke skrive om det. ENDNU!!! Den terapi der hjælper mig allermest (blogging) må jeg ikke benytte mig af. ENDNU!!! (I skal nok få det at vide, når der er grønt lys for det!)

– Jeg er forelsket. Og elsker.

Min kæreste. Hende jeg fik for 4 mdr siden. Hende som det føles at jeg har været sammen med hele mit liv. Hende jeg føler at jeg skal være sammen med resten af mit liv. Hende jeg vil have flere børn med. Hende jeg vil blive gammel med. Og meget gerne få en have.

– Jeg har taget 6 kilo på.

Yep, som i SEKS vaskeægte kilo i følge mine forældres vægt siden jul. At være forelsket, lykkelig og fortrøstningsfuld har åbenbart en pris. Som gøres op i ægte kilo på bagen, lårerne, maven, armene og ansigtet! Depression og spiseforstyrrelse er sgu vejen frem til et nemt og ikke-aktivt vægttab.

– Jeg er træt.

Mine forældre synes at jeg sover ALT for meget. (!??) Og spurgte om jeg kunne fejle noget her da vi besøgte dem i sommerferien ?! Shit! Det håber jeg da ikke! Men faktum er at jeg er træt – jeg sover lur når Lilletut er hos mama og når vi har ferie. Jeg føler mig træt helt ind i sjælen, og som om jeg ikke har sovet i flere år. Og det har jeg jo egentlig heller ikke; 2,7 år helt præcist (hvis vi ikke regner graviditeten med)! Lilletut vågner stadig 1-4 gange i løbet af natten og står tidligt op – og når jeg så går sent i seng oven i hatten, så passer mit søvnregnestykke bare ikke! Og så er jeg altså træt.

Hvordan har I det? Og hvad har I brugt jeres sommerferie på??

 photo 5235CC07-C39B-4A43-91E2-41F56BBDF63C_zpsm28wrisy.jpg

10 kommentarer

 • Camilla

  Hej Kat.
  Jeg lagde godt mærke til “sutte røv”-kommentaren til forrige indlæg og tænkte: “det var sgu da noget underligt og fuldstændigt ligegyldigt mund-gylle at lukke ud”. Hvis man ikke gider de sponsorerede indlæg er der jo ingen der tvinger en til at læse dem. Internettet fungerer da heldigvis sådan at det er ganske nemt at gå væk fra en side man ikke gider læse. Nogen gange er jeg i humør til sponsorerde indlæg, andre gange ikke, og så læser jeg dem da bare ikke. Det er ikke så svært. Men uanset hvad så forstår jeg ikke dem der har behov for at skrive den slags kommentarer! De glemmer vel at der siddet et rigtigt menneske på den anden side af skærmen.
  Anyways, vil vel egentlig bare sige at der er mange andre læsere (i hvert fald en (mig)) der ikke er enig i at din blog sutter røv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækkert Camilla – og jeg er vild med at have dig som læser 😀 Og ja, nogen gange burde folk seriøst lige tænke sig om før de lukker mund-gylle (nice ord btw) ud!!! Tænker vedkommende har haft en lorte dag?!?!
   Og ja, gider man ikke det pågældende, så skifter man sgu da bare side ?!?!
   Nå men tak for dig og støtten – det varmer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ferie er fantastisk 🙂 og hvor er det da fedt, du har haft fire uger (næsten), jeg tror faktisk, det er lige præcis så længe, det tager, at komme heeelt ned i gear! Så du skal nok komme op igen, når først hverdagen rammer 🙂
  Og så er en anden grund måske også tætheden, jeg kan spille godt forstå, du er træt. At være mor er hårdt nok i sig selv, og kombineret med parforholdskriser, så er det ikke mindre hårdt! Pas nu på dig selv 🙂 Og tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK Sarah – dejlige ord!!! Og ja, kan man ikke “bare” være træt af at være mor?? Altså ikke “træt af at være mor” men træt – you know?!?!?
   Og måske du har ret med de fire uger – jeg har hvert fald ELSKET det!!! Mere ferie -mere ferie – mere ferie!!!
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Kan lesbiske ikke sutte røv? Altså sådan bogstavelig talt, hvis de har lyst? Bare en tanke 😉 Bortset fra det, er det selvfølgelig en helt unødvendig kommentar til din blog. Jeg er i øvrigt ny læser, der er kommet til via et sponsoreret indlæg, så det er da ikke helt skidt, og jeg glæder mig til at følge lidt med. Som mor til en på halvandet er jeg helt med på det der søvnunderskud, så der er nok også andre ting, også de gode og glædelige, som jeg kan relatere til. God skrivelyst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FEDT Majken – jubiiiii ny læser!!! Og så via de slemme-slemme spons-indlæg 😉 Håber bestemt at “se” dig her i kommentar-feltet igen og at jeg kan blive ved med at fange din interesse <3
   Elsker nye læsere – altså sån på den sobre måde (u know ;))
   Og jo – lesbiske kan vel godt sutte røv som sådan… Og de må selvf også godt – jeg skal ikke gøre mig til dommer på numse-fronten 😉 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså da jeg var mere træt end normalt opdagede vi en graviditet. Men tænker at det jo nok ikke kommer lige så uventet sådan en graviditet når man er lesbisk 🙂 så det er nok ikke det (det er sent, og min træthed bringer den platte humor frem i mig, så bare ignorer det her) 😀 din blog sutter overhovedet ikke røv. Hvis den absolut skal have noget med en røv at gøre, så vil jeg nærmere sige at den sparker røv. Det er heller ikke helt så nasty.. 🙂 nu er det min træthed der taler igen. Men overvej lige udtrykket sutte røv. Altså sutte som på en sut, bare på en røv i stedet. Hvem faen har opfundet det? Ej nu smutter jeg i seng inden jeg for bragt for mange mærkelige tanker ind på din side. Du sletter den bare hvis det blev for mærkeligt 😉 sov godt når du kommer dertil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha, jeg elsker da din kommentar søde Camilla 😀 Træt-humor er lige mig…og ISÆR fordi den også gemmer søde ord til mig! Og jeg “at sutte røv” er da for mærkeligt…er der mon overhovedet nogen der kan li det sån bogstavelig talt ??!
   Og en uventet graviditet er det vist ikke…så er jeg i hvert fald gået hen og blevet Jomfru Maria ish ?!?!
   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg løser jævnligt din blog. Det er skønt at følge med i en anden regnbuefamilies liv. På min blog, regnbuemor.dk, har jeg heldigvis endnu ikke modtaget så mange negative beskeder -endnu.
  Vores sommer har bestået af en masse forlystelsesparker, bio, Sjælland og vi har stadig camping og Bulgarien i vente.
  Håber det går godt med at komme tilbage på job igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes overhovedet ikke at du sutter røv, jeg er stor fan! Du virker så nemt at relaverer til 🙂
  Hvis man må ønske et indlæg, kunne jeg godt tænke mig at læse lidt om, hvordan du vidste at du kunne lide piger, din families reaktion mv.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Sorrynotsorry ! Og så kan du vinde 4 billetter til Flying Superkids som undskyldning - hvis ikke du vandt en bObles...