Når mobiltelefonen er en mors redning !!

Hvordan er jeg i “reality” mon… ?!

Altså i “virkeligheden” – eller i “reality” ?!

Eller begge dele måske…?!

Ville I vide det ? Om mig ? Se, læse, høre hvordan jeg er mere i virkeligheden – personen bag det skrevne ord her fra bloggen?? Se mig snakke, være og agerer ?! Se eller høre mig blive ked af det. Være glad. Feste og sørge?! Ville det mon blive for meget – for meget virkelighed i reality??

Og ville I mon fortælle om jer til mig – sån helt oprigtigt og dele noget af jeres inderste ?? Ville I bryde jer om at lægge jeres svagheder og tabte kampe ud til offentlig skue?? Ville I risikere at blive kaldt for en DÅRLIG MOR ? Risikere at få et hak over tuden fordi folk synes I har valgt forkert i forhold til jeres barn, jeres liv, jer selv og jeres familie?? Ville I skrige jeres smerte udover et medie? Eller jeres glæde for den sags skyld ?

Og har I mon nogensinde tænkt over om I ville være med i et reality-program – og i fald hvilket det så skulle være…eller bare IKKE skulle være??

Jeg har faktisk.

Altså sån på det overfladiske plan – mest.

Paradise Hotel: Jeg havde en mandlig kæreste på et tidspunkt for mange år siden, der sagde at jeg aldrig ville kunne være med i sådan et program: For jeg ville være ham utro i løbet af nul-komma-fem. Men jeg ville være mega god til dramaer, intriger og til at charmere alle.

– Øh tak – tror jeg!?

De Unge Mødre: Jeg ville bestemt være for gammel. Men jeg har været med i optagelserne til “Baby-fabrikken” på kanal 4, da jeg blev gravid med Lilletut. Eller dvs tror aldrig de reelt fik filmet, så trak vi os ud igen, da hverken mama eller jeg kunne overskue det projekt! Vi snakkede tit om det efterfølgende og grinede over at vi ville have været “De Lesbiske Mødre”…men haha, spøg til side; SHIT jeg var syg i min graviditet – både fysisk og psykisk – så dét billede man sikkert ville have fået af mig, tror jeg ikke jeg ville genkendes ved.

– Men vi kunne have fået undfangelsen af Lilletut på film…

Dagens mand/kvinde: Tænker de fleste lesbiske har været med i det program ?! Undtagen mig, ex’en og kæresten…

Kongerne fra Marielyst: Programmet der bare løb løbsk for producenterne…! #omg

Mig og min mor: Endnu et program der måske skulle have holdt ved et par sæsoner ?! Mystiske mor-datter forhold blæst op på skærmen. Slå mig hvis jeg begynder at tage med Lilletut til fredagsbar !!

Singleliv: Jeg ville være kedelig og få en kæreste i de to første programmer… Men thank God at jeg ikke var med dengang jeg var “ung først i tyverne” og gik fredagsbar-skolefest-amok!!!

… Og hvad er der mon ellers ?!

Har jeg mon glemt nogen programmer ? Nogen JEG kunne deltage i ?! Eller DU kunne deltage i ???

 photo b772836b-d57f-4c33-8354-9fb6f93e4103_zpswcxfhgig.jpg

5 kommentarer

 • Maria

  Big brother og Robinson
  Du ville klart vinde Robinson

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Uhhh – Robinson…og som vinder 🙂 JAAAA du er sød!!! Den køber jeg :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linemor

  Robinson kunne måske være en udfordring, pga af overlevelse/konkurrence delen – solen ville heller ikke trække ned. 🙂 Men nogle af de andre programmer, hvor folk bare deltager for at blive set/kendt, der har jeg virkelig svært ved at forstå deres behov. At behovet for at blive kendt/set, overskygger behovet for privatliv og retten til ikke at være hende fra “singleliv” eller “de unge mødre”. Men når det er sagt, så er de jo alle voksne mennesker, så det er selvfølgelig deres eget valg. 🙂 Der hvor det dog rammer mig i hjertet er, når børnene indrages. Så som de “unge mødre”. Tænker de kvinder ikke på, at deres barn skal leve med, at blive genkendt for deres forældrenes landsdækkende skærm-tid? Især dem, hvor moderen sviner faderen til, eller skændes med andre familie medlemmer på åben skærm. Ikke fedt for det lille pus, der ikke har bedt om det. Håber du kan bruge min refleksion til noget. Fedt indlæg om sygehusevæsnet forresten. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Nej, lidt sol kunne eddermame godt bruges! Jeg er blevet snydt i det meste af min ferie sys jeg ! Og nej, bare for at blive kendt ville jeg heller aldrig gøre det…og forstår SLET ikke folks “behov” for at skabe sig mega tosset og pinlæigt på skærmen… Nå det så er sagt håber jeg virkelig ikke at jeg skuffer for mange med “Mit” program….altså hvis nu jeg skal være med i et 😉
   Og tak for rosen mht indlægget om sygehusvæsenet, det er jeg sgu lidt stolt over 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha kan godt lide du er hemmelighedsfuld men ihvertfald glæder jeg mig til at se dig på kanal 4 også at se denne anden side af dig og se hvordan du er i forhold til det billede, man selv har skabt af dig igennem dine ord her på bloggen 🙂
  – men lige en undren om, hvorfor du har valgt at sløre din datter på tv, når du alligevel ligger billeder op af hende her på bloggen?
  – masser af god vind og happiness videre til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mobiltelefonen er en mors redning !!