Skruk med skruk på... Og (med) hvem, hvad og HVORNÅR...??

Skruk med skruk på – part 2…nåhr ja kæresten har også en stemme!

Altså…jer der kender mig – enten gennem bloggen her eller ude i det virkelige liv – ved at jeg har en lille tendens til at være hurtig på aftrækkeren! Og her tænkes både til (forkerte) ugennemtænkte beslutninger, mystiske projekter, ændringer og diverse gode (more or less) ideer. Således konkluderer jeg også tit ting meget hurtigt – og til tider – helt efter mit eget hovedet!

 photo 2A6F7B1E-8080-4CAD-80C7-975526BE7122_zpshqjibl6n.jpg

Og ja mit sidste indlæg – Skruk med skruk på… part 1 var måske også lidt i den stil – altså den hurtig selv-konkluderende stil hvor jeg i mit lille fantasi-idylliske-hovedet konkluderede at kæresten med sætningen: “…måske skal der ikke gå så længe før vi får sån en lille én…” (hentydende til et veninde-pars nyfødte baby) mente at vi skulle gå i gang med projekt “Fælles-Baby” (F-B) nu – som i NU!!! N.U.

*weeeeeeeee*

Indtil at hun (efter at have læst indlægget et par gange…ja hun læser skam frivilligt min blog!) i søndags i bilen hjem fra min søster, mente at vi måske lige skulle snakke om det der baby-halløj! For med “…ikke vente så længe…” mente hun – selvfølgelig (set i bakspejlet) – ikke så længe SOM DER KUNNE VÆRE!!

MÆND !!

Faldt mit happy-chappy humør lige 15.000 grader ?!

Øh…ja!

 photo CF7A5BB9-E84D-42FD-B195-54B2CE318E9E_zpswblxr52p.jpg

Hun ville – selvfølgelig (set i bakspejlet) – vente til hun var færdig med sit studie. Om et år. Og alle ved at for skrukke-damer er et år det samme som at sige 10.000 år!! Der er så længe til, at det simpelthen er helt uden for horisonten, helt ude i surrealismen, helt derude hvor fantasi og virkelighed er blandet sammen i en stor masse og hvor tingene ikke nødvendigvis sker! Og DET er altså ikke godt nok for en skruk dame!

Åhh, jeg blev skuffet og ked af det, for fluks røg mine tanker videre i endnu en skilsmisse, bristet kærlighed og at Lilletut skulle miste endnu en primær-person i sit liv! Og nåhr ja, at jeg mistede endnu én som jeg elskede og endnu engang ikke fik drømmen om en familie opfyldt!

Bag solbrillerne fældede jeg vist lige en tåre eller to, inden jeg overfaldt kæresten med en masse ord og sætninger om hvor lidt hun kunne være det hele bekendt! Jeg var vist ikke helt fair – sån gennemtænkt og i bakspejlet set! Heldigvis har jeg en kæreste der er virkelig god til at tingene op igen (og igen) indtil vi har fået tingene talt ud…på en voksen måde! Så i går tog vi snakken op igen og – blev lidt uvenner igen. Men vi kom også frem til at vi bag vores ord også var relativt enige trods alt! Så selvom jeg fik overfuset kæresten med en masse pladder og vi fik misforstået og talt forbi hinanden, så blev vi enige om at der skulle gåes på kompromis hos os begge! Vi måtte sgu begge give og tage lidt! Vi vil jo gerne begge gøre den anden glad, men vi skal jo også have os selv med. Og nej, jeg vil ikke vente flere år, når jeg føler at dette er det rigtige. Og nej, kæresten vil ikke have barn midt i sin afsluttende eksamen på uddannelsen til næste sommer.

Så vi kompromis’er den og påbegynder “F-B” formentlig engang efter jul ish. Hvis altså vi begge har lyst til den tid, og hvis altså ikke vi pludselig har fået lyst til at gøre det før !

Har der været kompromisser hjemme hos jer???? Og hvordan er de endt ud – både godt og dårligt ?!?!?

– Og ps, hvad sker der for at jeg jo ikke engang kan “snyde med p-pillerne eller kondomet” ?!?! Man er sgu lidt besværet som lesbisk skruk kæreste 😉

 photo 6A23D816-4E8B-43C8-ACC6-88A25AC132C8_zps2i24rxmj.jpg

4 kommentarer

 • Katrine

  Hej Kat
  Jeg er altså lidt nysgerrig, men du behøver ikke svare hvis I gerne vil holde det privat. Så vidt jeg husker, har du tidligere nævnt, at da dig og Mama fik Vega, fik i gemt nogle donoræg, så Vega måske en dag kunne få biologiske søskende. Når nu det ikke er Mama du skal “have barn med” – tænker du/I så at det skal være en ny donor? Eller skal det stadig være samme donor?
  Måske spørgsmålet er helt fjollet, men jeg kom bare til at tænke på det efter dit sidste indlæg 🙂
  Held og lykke til dig og kæresten – jeg krydser fingre for masser af kærlighed og gode kompromisser. Herhjemme er vi indtil videre ret enige om, at det der projekt børn først skal ske om 3-4 år, men jeg kan da også godt mærke at det trækker lidt, når nu mine veninder popper babyer og bliver gravide. Så nu ser vi, måske det også ender med et kompromis her! :speak_no_evil:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine 🙂 Man må i den grad altid spørge og jeg vil gerne svare…. 🙂
   Men tænker der kommer et indlæg hvor jeg fortæller om netop dette, for der er flere der har spurgt…

   Tak for spørgsmål, kommentar og at du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Lang

  Jeg kender godt følelsen af, at skulle finde ud af hvornår sådan et projekt skal startes. Jeg havde været skruk i laaaang tid, men min kæreste mente ikke, at tiden var til det. Jeg var af en hel anden overbevisning 😀 Men vi nåede frem til et kompromis – og des tættere på det tidspunkt vi nåede, desto mere begyndte han, at se frem til det.. han endte med, at være klar til projekt baby før det aftalte tidspunkt. Jeg var LYKKELIG!!
  babyen er i dag 4 måneder gammel, og hvor er jeg bare glad for, at jeg gav ham den tid han havde brug for – han nyder, at tilbringe tid med vores datter, han nyder at være far – og han gør det eddersparksme godt.. 🙂

  Held og lykke til dig og kæresten, Kat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisbeth, hvor lyder det der bare mega NICE!!! Og lige sådan ville jeg også ønske det var! At min kæreste pludselig ikke selv kan vente og bare vil have bebs nuuuuuuu….
   Er SÅ glad på dine vejne….og så har du barsel og er hjemme i dette møg-vejr 😉
   KRAM <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skruk med skruk på... Og (med) hvem, hvad og HVORNÅR...??