Weekend alene med Tut - og kollegaer, veninder, børn, et helt lille teater og MacDonalds

Når mandag morgen og arbejde er WEEKEND for mor !!

mondays

Jeg elsker min Tut.

Er I i tvivl ?!?

Men for dil-dul-dælme man er flad mandag morgen (og søndag aften), når en max-packed weekend med alt prioriteret efter Frk. Tut er glædeligt og lykkeligt overstået. Man har brug for weekend. Slappe af og at ryste hovedet – og tænke på ligepræcis ingenting og måske lidt sig selv!!!

Og så skal man op og på arbejde.

Crap.

Og tænke på andre. Og behandle andre. Og høre på andres – mere eller mindre – rimelige klynken. Man skal have overskud, glæde og et venligt og positivt sind – og være hjælpsom og imødekommende i stor stil.

Jeg bliver klar for så vidt. Især når jeg går ud af døren fra fys-kontoret og kommer ud i venteværelset, hvor jeg kalder den næste patient ind. Dér er jeg smilende og glad og fuldstændig i mine patienters tarv. Jeg elsker mit arbejde – selvom det er på et offentligt (udskældt) hospital og selvom jeg har været her i snart 10 år! Men det er hårdt psykisk tit. Det der med at være så meget for andre. Især når man ikke rigtig er noget for sig selv.

Sådan en mandag morgen er lige dele hård og dejlig. For på en måde er det også lidt “weekend” for mig at møde på arbejde. Ja, sgu!

Jeg skal nemlig ikke i mine pauser prioritere en anden højere end mig selv! Jeg skal ikke først lave mad til en anden, for derefter blot at få eventuelle rester og så lave mad til mig selv. Jeg må gå på toilettet ALENE lige præcis (næsten) når JEG skal. OG jeg kan i min pause drikke min kaffe varm!!!

Jeg kan sidde og glo ud i luften uden at have ørerne et andet sted. Jeg kan møde og gå KUN med mig selv. Jeg behøver ikke først klæde en anden på eller af, jeg kan bare helt selv tage mit tøj af/på! jeg behøver ikke stresse over at en anden pludselig gør noget uventet, så hele min “ud af døren” tidsplan vælter. Jeg er mig selv (og mine patienter og kollegaer ganske vist) nærmest.

Det er da weekend og afslapning!!

Kan I følge mig… ?!?!

IMG_2556

2 kommentarer

  • Frk Bjerre

    det kan jeg 100% relatere til.. Tænk jeg har allerede drukket 2 kopper kaffe med en middeltemperatur over 50 grader idag, og nyder roen ved ikke at have en 1 årig opmærksomhedskrævende dreng ved mit bukseben… God mandag til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Her er måske en åbning til at få øje på fordelene ved 5-9 ordningen…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend alene med Tut - og kollegaer, veninder, børn, et helt lille teater og MacDonalds