Årets Bedste Blog og Børn i Byens Award show på Glyptoteket

Kaninen der så gerne ville sove – som ikke hed Lilletut… Men DU kan vinde succes bogen

Jeg tror ligesom ikke helt, at Lilletut har fulgt med på de sociale medier for tiden… Hun har i hvert fald misforstået noget ! Tydeligvis !

Hypet omkring succes bogen “Kaninen der så gerne ville sove” fra forlaget Alvilda deler hun hvert fald ikke umiddelbart. Okay, jeg havde heller ikke helt læst på lektien, og altså læst den for mig selv. Ja, faktisk kunne jeg ikke helt huske, hvad de forskellige symboler betød i bogen, og hvornår man skulle læse hurtigt, langsomt, lavmælt og højt. Det gør det jo ikke lettere selvfølgelig.

Lilletut syntes der var for få billeder i. Hun ville konstant bladre videre til “flere billeder…mere billeder”. Og hver gang man skulle nævne sit barns navn i historien, for at involvere det og få det til dysse hen, rejste Tutti sig halvt op i sengen og sagde: “Ja ?!?”, “Ja mor ?!?!”.

Tror hun er for lille. Eller hvert fald for billede-fikseret.

Men jeg opgiver ikke. Tænker at jeg lige skal have læst den en gang eller tre igennem, og lige blive helt dus med den og de forskellige betoninger på ordene. Det KAN jo have været derfor…

Typisk mig egentlg. Bare at hoppe ud i det. Uden egentlig helt at være klar over hvad og hvordan det skal gøres.

Jeg tror egentlig stadig på den. Og jeg kan jo se at børn dejser om i stimer på facebook og instagram over den. Og så ER det jo sandt, ved I !

Derfor udlodder jeg hele TO eksemplarer på min instagram-profil @lilletutogmordk under dette billede:

IMG_5170

Det eneste du skal gøre er at smide en kommentar under det med #kaninenoglilletutogmordk Om du tagger nogen og/eller deler billedet vælger du selv. Vinderne trækkes på mandag kl 20.00 og bliver annonceret derinde under det selvsamme billede. #winwin #goodluck

// Bøgerne er sponsoreret af Forlaget Alvilda

// Tror du ikke på dit eget held, kan bogen købes HER 

6 kommentarer

 • Christine

  Hvor er jeg glad for at høre det! Altså ikke at hun ikke gider sove til bogen 😉 men min søn har heller ikke fanget fidusen omkring bogen, og jeg har endda øvet mig inden he he. Han stiller sig op i sengen og skriger hver gang jeg begynder at læse og han bliver to om lidt, så måske han også er for lille? Eller bare for urolig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, jeg tænker at din søn også er for lille… Og så er det måske heller ikke alle det funger på ?!? Prøv evt igen når han bliver større, hvis du beholder bogen. Jeg prøver hvert fald igen…
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn på 2,5 falder heller ikke i søvn, og snakker helt vildt om alle billederne, selv det første hvor kaninen bare ligger og sover på gyngen; “Sover kaninen, mor? Sover den?”

  Vi har læst den tre gange nu, og den eneste som er ved at falde i søvn, er vidst mig… Sønnen bliver måske en lille smule mere træt end de andre bøger (men det kan også bare være, det er fordi, han er tvunget til at ligge i sengen imens (for det står der jo allerførst i bogen… siger mor her, i hvert fald), i stedet for at sidde på skøddet som han plejer), manden brokker sig over at den ikke virker, og jeg kommer til at gabe alle mulige steder i bogen, selvom det ikke står der……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, kunne være jeg skulle læse den i aften så jeg kan sove lidt hurtigere end normalt selv 😉
   Og ja, der kan selvfølgelig være mange grunde…men hvis I plejer at han sidder på skødet, så er det jo selvf noget andet end så at skulle ligge stille i sengen….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Nu er mine unger store, og der er ingen universalnøgle til at få unger til at sove…. jeg har fire af slagsen og det har krævet fire forskellige metoder … men en fælles faktor er bevidstheden om at mor er der, selv om hun er i stuen eller hænger tøj op eller ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, du har ret ! Børn er meget forskellige…og det ville næsten være for godt til at være sandt, hvis man kunne få alle til at sove med et trylleslag ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets Bedste Blog og Børn i Byens Award show på Glyptoteket