Se “Nyskilt” (og mig) gratis …

Servicebesked til alle jer, der kan lide reportage programmer…og mig ! Hah, det lød lidt fikst, og tør da slet ikke kende svaret på hvor mange der reelt ville sige “MIIIIIIG” til de to ting 😉 Anygays piger…og drenge, hvis I er der (!??)…I kan jo se mig og 5 andre stærke (og skønne/skøre) kvinder hver tirsdag kl 21.00 på Kanal 4 i reportagen “Nyskilt”.

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 18.36.03

Men…til de af jer, der ikke har kanal 4 (som mig selv og de fleste af de andre kvinder i programmet) kan udseendelsen også ses på nettet; nemlig på kanal 4’s nye streamnings tjeneste Dplay ! Dplay erstatter deres gamle nutv.dk. Du kan blive premium medlem og se ubegrænset af alle deres programmer samt se alle forpremiere og premiere for 79,00 kr om mdr.

Men…du kan også lade dig nøjes med at være et par afsnit bagud og så se programmerne GRATIS !! Det vidste jeg faktisk ikke engang, før den søde Henriette fra programmet gjorde mig opmærksom på det ! Nice. As we speak (eller du læser) kan du se til og med afsnit 6 gratis… Nice.

Og ja, “Nyskilt” er en REPORTAGE har min kære (ex-)programlægger fortalt mig, fordi der ingen rammer er. De filmer os bare. Vi gør som vi “plejer” og de – og altså jer – er fluen på væggen. REALITY er faktisk noget andet ! Det har rammer og “aftalt spil”. Deltagerne agerer altså indenfor opsatte rammer og får at vide hvad de skal gøre… Se det vidste jeg ikke engang selv.

Vi har ikke snakket meget om programmet her på bloggen faktisk…ser I det stadig ?? Eller har jeg været med for lidt 😉 Hvordan tænker I om det viste, overskrider det nogen grænser (for jer, mig, Lilletut, Eks-konen, (eks)kæresten)?? Eks-konen har ikke nævnt et ord om det siden vores diskussion om Tuttis medvirken, og (eks)kæresten bryder sig ikke om at se det – eller blive konfronteret med det.

Min mor har blot kommenteret på at Lilletut ikke har cykelhjelm på under paraden. MEN…det er der selvfølgelig en forklaring på: Hun skulle jo have prinsessekrone på. Og solbriller. Og vigtigst for mig: Hørebøffer – musikken til optoget var SINDSSYG høj. Så da vi blot trillede afsted i ladcyklen slog hørebøffer altså cykelhjelm. Men den lå altså i ladet, og hun fik den på da vi kørte rigtigt.

Hvis I vil ind og kigge – gratis eller for penge – på Dplay, så tryk blot HER

Skærmbillede 2015-09-08 kl. 18.52.08

2 kommentarer

 • Anne-Mette

  Totalt grænseoverskridende. Hvis min eks havde deltaget i programmet, fortalt om vores historie fra kun hendes perspektiv, og ladet vores søn filme, uden min accept. Så ville jeg være blevet ked, føle mig udstillet og umyndiggjort. Et fremadrettet samarbejde ville kræve al min selvkontrol, og at jeg blev ved med at tænke på vores søns bedste. Min holdning er, at personer der er offentlige eller har behov og brug for at dele sit liv med offentligheden skal passe på sine nærmeste og huske på, at deres kærester, eks’er, børn, forældre og venner ikke har fået valget om at blive skrevet om, og ikke er dem der fører tasterne. Derfor for mig vigtigt at lytte efter, hvis nogles grænser er blevet overskredet. Så delingen med offentligheden ikke bliver vigtigere end forholdet til dem i ens liv. Håber ikke du læser min kommentar som kommende fra et dårligt sted, men som et ærligt svar på dit spørgsmål.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og ærlighed er altid velkomment. Hvis ikke her, hvor ellers ?!?!
   Så tak for din mening, jeg er glad for du deler den. Og jeg er jo ikke helt dum, så jeg har det på en måde også som dig 😉
   Men vælger anderledes – og tit spontant – her i livet…
   God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knald for Danmark - men fød' UDEN en jordemoder...og helst et andet sted end på hospitalet ! #andgoodlucktoyou