Body-SDS anden gangs fest - indtil videre...

Tilgivelse

At tilgive kræver sgu sin mand. Eller dame ! Man skal sgu ikke være et specielt småligt menneske for at kunne tilgive. Man skal være stor – et stort menneske. Og man skal kunne rumme meget.

Jeg har i lang tid ikke kunnet tilgive.

Jeg har været smålig, jeg har hadet og jeg har været misundelig. Jeg har grædt mange tårer og været ked af det, ulykkelig og frustreret.

Tankerne har kørt i spiral – nedad. Og det er jo helt crazy, hvor meget man kan spolere for sig selv, når man ikke kan tilgive. Når man bliver ved med at køre i ring om det samme. Når man bliver ved med at hakke ned på én.

Negativ energi vælger man vel egentlig selv ?!

At sidde fast i fortiden, og blive ved med at holde fast i det negative – forhindrer en udvikling. Forhindrer en positiv energi. Forhindrer at man bliver glad og lykkelig – og det vælger man vel egentlig selv ?!

Hvis man ikke tilgiver kommer man vel egentlig aldrig videre ? Og spilder sit liv…

At kigge sig selv i spejlet for kun at huske på det der gik galt. De beslutninger der måske skulle have været taget anderledes. De begivenheder man ville ønske aldrig var sket. Alt det som alligevel ikke kan lades om. Soooo waste of time !

At tilgive kræver sgu en dyb indånding.

Jeg tog min i fredags.

Inde hos Louise på Sankt Peders Stræde.

Hold nu kæft. Det svimler nærmest stadig. Jeg er klar. Jeg vil – og jeg kan godt. Jeg vil tilgive. Jeg vil videre. Jeg vil udvikle mig igen. Jeg vil nyde livet, Lilletut og al den kærlighed der findes. Jeg gider ikke græde snot mere, jeg gider ikke søbe rundt i al det skete og pege fingre. Jeg gider ikke hade mere, græde mere. Og jeg ved nu, hvad jeg skal starte med. Hvem der er så vigtig at tilgive…

Jeg tilgiver mig selv.

Jeg gjorde hvad jeg kunne. Og jeg gjorde det fandme godt. Dén der rejse slutter nu.

*suk*

Fuck jeg glæder mig til den nye.

IMG_4938

 

4 kommentarer

 • Tine

  Sådanner søde kat – du er på rette spor. Prøv at nævne alt det dejlige du har i livet lige nu – så har du faktisk rigtig mange dejlige ting. Og det er ting du har udrettet. Godt job, dejlig lejlighed på Østerbro med en fantastisk indretning ( og med opsparing i), skøn bil, en masse søde veninder, en masse søde blok tingeling du inviteres til, og ikke mindst et sundt og velskabt barn som elsker sin mor. Du har stadig dine forældre som hjælper så meget de kan og en skøn søster som jeg ved også er der for dig. Hvis man tænker på alle de positive ting – så har DU fandme gjort det godt. Kys på dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er en masse godt i vente. De her ord skal man bruge flere gange dagligt: Pyt, Nej, Hjælp. Kh her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrunte

  :smiley: Det lyder så rigtigt & bestemt ikke nemt…. Men men “Inde hos Louise på Sankt Peders Stræde” – hmmm hvor, hvad, hvem… spørger den knapt så erfarne Lilletut læser… Jeg troede det var body sds halløj, der havde medvirket til tilgivelse, men han hed da Kim, så nu er forvirringen total her… Kan man få det skåret i Pap….

  Jeg ønsker selv at tilgive men har ikke fundet den oprigtige måde at gøre det på…. ved blot at bære nag / vrede ikke hjælper

  “At bære nag, er som at drikke gift, og forvente at den anden vil dø”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body-SDS anden gangs fest - indtil videre...