JINXED !

5 ting man ikke skulle tro om mig – og er der ellers noget du vil vide ??

Egentlig har jeg vist aldrig – eller jo det har jeg for 517 år siden, da jeg startede min blog op og næsten ingen læste med – spurgt jer, om der er noget, I vil vide om mig og mit liv? Altså ikke for at lyde storsnuet, melodramatisk eller lignende, men bare for at pointere at spørgsmålene også gerne må dække det rundt omkring mig. Altså til en vis grænse – mama “ejer” jo også en del af Tutti, og hende prøver jeg også af respektere lidt. Når det lige kommer over mig 😉

Så fyr løs nede i kommentarfeltet; spørg mig om alles… (Men hold lige den labre og sobre tone ikk’)

Og bare for lige at starte lidt ud selv, så tænkte jeg, at jeg ville prøve at komme med en lille liste over ting; man ikke skulle tro om mig ! Og selvfølgelig måske mest hvis jeg selv skal sige det…

Man skulle ikke tro at jeg…

 1. havde indspillet to cd’er – som sanger !!
 2. vandt titlen som “Årets Dronning” på min idrætshøjskole i 2001, fordi jeg var den pige da havde kysset med flest !
 3. blev smidt ud af geografi-timen engang i 6.- 7. klasse og forment adgang til undervisningen resten af året/tiden vi havde faget og læreren.
 4. engang er blevet efterlyst af politiet af min mor for at forsvinde efter en julefrokost i 3.g.
 5. har haft en (faktisk to) FCK- og landsholdsspiller nøgen hjemme i min lejlighed uden selv at have været sammen med ham.

Eller havde du allerede gættet det ??

IMG_0482

12 kommentarer

 • Jeg havde faktisk gættet det hele!!!;) Ej, uddyb lige 1 og 5, hva’?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Jeg er med på det Elisabeth skriver
  Det lyder interessant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Vil også gerne vide mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg blev engang sendt på kontoret for at imiterer at jeg tog en hat på… IMITERER.. fordi vi skulle til at spise, i hjemkunskab, og man ikké må have hat på ved bordet. Åbenbart heller ikke, den usynelige slags B-)

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uddybende TAK!!!
  1 og 5, skriver man ikke bare uden mere forklaring 😉

  Uh hvad vil jeg vide..
  1. Hvornår er det fedest, at være dig?

  2. Hvorfor ville du på tv?

  3. Yndlings slik?

  4. Forklar dine tattoveringer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Kunne godt tænke mig at vide hvordan du holder nytår i år?:-) uden eller med lilletut? Jeg skal holde uden min lille- og puha nytårsaften kunne jeg godt tænke mig at kunne “knipse” ud af min kalender! rigtig godt nytår til jer to❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line ∆

  Kunne du ikke forklare dine tatoveringer? ^^ godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Katrine. Jeg er egentlig lidt nysgerrig på hvorfor du ikke vælger at få barn nr. 2 selv? Jeg forstår selvfølgelig godt ønsket om familie og en anden part til at hjælpe, men du viser jo hele tiden at du klarer det fint selv og så vil du i hvert fald aldrig skulle aflevere barnet hver 10. Dag. Håber ikke mit spørgsmål er for intimt. Tak for god blog. Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JINXED !