Om at ville noget med sin blog... Eller ikke...

Body-SDS; 3.gang er lykkens gang…

// Sponsoreret //

Som de fleste nok ved, har jeg været på et eventyr de sidste par måneder; et nu-skal-der-ryddes-op-i-mit-forstyrrede-hoved eventyr ! Et eventyr, der massivt har været forstyrret af konstant sygdom og træthed, men et eventyr der ikke desto mindre er “still going strong” og har en så fantastisk virkning på mig.

Et eventyr der blandt andet har medført lidt ændringer på bloggen, som de skrappe (og dedikerede) læsere måske har set i form af nye forord i “Om bloggen og os”. Fra at bloggen mest har stået for at skiltre at “life sucks and then you die” er der nu andre boller på suppen. “Livet er smukt” er nu en grundfølelse hos mig – og derfor også bloggen. Tarvelige kommetarer er forment adgang; og blir uden tvivl og rysten på hånden slettet UDEN at blive læst først. Og JA, der har allerede været en sådan af slagsen – ohh my – og jeg skyndte mig at slette. Jeg har slet ikke nogen “høj hest” anyways… !

Og et eventyr der heldigvis har ført ændringer til inden i mig ! Tiltrængt. Fantastisk. Og hvorfor i al verden har jeg ikke gjort det før ???

Jeg er vitterligt allerede blevet et lykkeligere menneske. Og et menneske uden daglige, natlige rygsmerter, skulder- og nakkesmerter ! Jeg har fået løsnet op i langt de fleste fysiske – og mest af alt – psykiske spændinger, der fandtes i min krop. Før jeg startede i mit Body-SDS forløb havde jeg en låst nakke, der gav smerter ned i begge skulder og op i hovedet. Jeg kunne ikke løfte armene, og jeg spiste mange hovedpinepiller.

Første gang hos Kim Maibom og hans Body-SDS terapi var overvældende, super intenst og egentlig lidt voldsomt. Men det fik mine øjne op for den nødvendighed, det var for mig at komme i gang NU. Der kom en forløsning på så mange ting på én gang at jeg ikke rigtig kunne rumme det. Alle bolde blev kastet op i luften på samme tid, og så skulle der ellers bare gribes.

Læs indlægget om første gang her

Og så var jeg i gang. Jeg kunne med det samme mærkede at det duttede, at det her var noget vigtigt – omend hårdt – der skulle følges til dørs. Helt til dørs – også selvom adskillige sygdomsperioder truede med at ødelægge min kontinuitet i behandlingen.

Anden gang var mildere på en eller anden måde. Bylden var der taget hul på, trykket var taget og jeg var mere klar til at gribe alle boldene. Nogen af boldene der var røget på gulvet efter første gang, blev endda samlet op og kastet igen. Og nu grebet. Jeg var flyvende, da jeg kom hjem fra Kim den aften.

Læs indlægget om anden gang her 

Tredje gang som jeg var afsted til i mandags – efter endnu en lang sygdoms periode – var nærmest lykkens gang. Jeg var kommet så meget videre, kunne jeg tydeligt mærke. Min krop havde ikke de samme spændinger hverken fysisk eller psykisk – og jeg var kommet langt mere i kontakt med mig selv. Jeg kunne mærke det allerede da vi snakkede sammen før behandlingen, og igen da jeg lå på briksen og Kim begyndte at tage fat. Han kunne få lov til mere, og min krop var slet ikke så opspændt og tilbageholden som første og anden gang. Jeg følte mig virkelig mere i zen, og nød egentlig bare behandlingen. Nu vokser skyerne selvfølgelig ikke helt ind i himlen – og jeg havde da stadig punkter og steder at tage fat på, men der var en klar ændring til det bedre. Kim kunne også tydelig mærke det, og lige præcis dét synes jeg især betegner en god behandler; når man kan mærke hvornår der faktisk ikke er så meget at gøre godt med.

Da jeg kom hjem efter tredje gang var følelsen faktisk “lykke” ! Og jeg tænkte med det samme: “tredje gang er bare lykkens gang” ! Jeg føler mig selvfølgelig ikke færdig i min udvikling væk fra “trist, ulykkelig, forsmået eks-kone”, men jeg er på vej og vigtigst af alt; min krop har lært at give slip ! Jeg er kommet tættere på mig selv. Jeg har åbnet op for tårerne igen – og kan nu bedre kontrollere de åbne sluser. Jeg føler ikke længere at jeg deponere alt ulykke og elendighed i min krop. Den er ikke længere min psykes skraldespand !

Og det er helt sikkert Kim Maibom og hans Body-SDS behandlingers fortjenelse, det er jeg ikke i tvivl om !

Hvis du har nogen spændinger, du gerne vil have gjort op med. Eller bare har fornemmelsen om at din krop også er din psykes skraldespand, så gør dig selv den tjeneste at prøve en behandling – eller et forløb. Det gør en forskel.

IMG_5524

Behandlingerne hos Kim er en gave (sponsoreret).

2 kommentarer

 • Liv

  Hej Kath

  Har ikke fået kommenteret på din blog eller insta længe, men har ofte tænkt jeg ville gøre det. Har jo fulgt dig/jer i over 1 år nu, og vil bare sige det er skønt både at læse og ‘mærke’, hvordan du er ved at blomste op igen.. 🙂
  Rigtig glædelig jul til dig og lille tut :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, det er bare dejligt at høre 🙂 Jeg bliver så glad når nogen af jer faste giver jer til kende 🙂 Men no-sweat med at du ikke får kommenteret, men bare fedt at vide at du er der 😀
   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ville noget med sin blog... Eller ikke...