VIND: LEGO Junior Supermarked eller Brandvæsen kuffert

JINXED !

Jeg ved det ! Jeg er selv uden om det – big times !

Hvad er det også for noget, at skrive sådan her et indlæg: Når moren er mere syg end barnet ! A’men så vil man da også udfordre skæbnen !

Og som sagt så gjort: skæbnen udfordret, tjek ! Barn syg, tjek !

For Tutti-mus har nu været syg med høj feber (svingende op til over 40 fra 38) siden første juledag. Der er ikke et egentlig fokus – andet end mange: hun klager over ondt i øret, halsen og maven. Og så HOSTER hun konstant – så meget så hun til tider kaster op. Hun er ikke sløv og slap. Hun vil for såvidt gerne snakke og lege lidt, men man kan se feberen i hendes øjne og hun bliver hurtig træt. Hun spiser stort set ikke, men drikker da heldigvis ok. Jeg hader, når hun er syg. Jeg balancerer på et knivsæg til at gå i panik, da alle erindringerne fra alle hendes sygdomsforløb og indlæggelser, da hun var helt lille, bare sidder på nethinden. Jeg husker det, som var det igår, alle de hosteanfald som hun kastede op af i mange mdr i træk. Og da vi kørte afsted med en slap baby, der netop var vågnet fra et voldsomt feberkrampeanfald, og knapt trak vejret. Forfærdeligt. Og da vi lå på Riget med hende koblet op til diverse maskiner, ventende på at infektionerne i lungerne skulle give slip, hvor jeg bare ventede på at lægerne kom ind og fortalt os at det i virkeligheden var cancer ! Jeg var så bange. Den der frygt – og fornemmelse – om at skulle miste sit barn!

Mareridt !

IMG_5658

Og nu ligger hun her med høj feber igen. I vores ferie hvor vi bare skulle hygge os og lave hyggelige ting. Vi hygger os selvfølgelig alligevel, det er bare noget mere afdæmpet – og indeholder noget mere iPad ! Jeg kan nu også synge temasangen til “Barbie – Life in a dreamhouse” udenad. Jowjow…

Vi smutter til lægen kl 12.45 og får et tjek mhp diverse infektioner i lunger, ører og hals, og så kommer mine forældre og søster på besøg senere. Hvad skal I lave, hvis I har ferie ?? Eller hvad har I lavet i jeres fri/feriedage ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: LEGO Junior Supermarked eller Brandvæsen kuffert