Om min første "rigtige" skilsmissejul; idag er det 5. juledag for mig !

Juleaften: hit eller skidt ?! Og om at kunne putte en baby i en babynest snart

Nå, kom I igennem det ? Altså aftenen i familiens og gavernes skød ? Og var det lige så magisk og fantastisk, som I havde håbet ?

Jeg håber det for jer. Men vil da lige tilføje, at det heller ikke ville være mærkeligt, hvis det på en måde floppede lidt… Man KAN jo godt få nok af sin familie, når det hele kommer til stykket. Og få stress og dårlige nerver af mad-timing samt oppyntning, borddækning og indpakning af gaver alt i de rigtige farver og mønstre. Og blive lidt jaloux når alle vennerne på de sociale medier flasher billeder af gave-bjerge til deres rollinger, når ens egne mest af alt har fået ting fra Netto og Ebay. Og når de der “Jeg har Verdens bedste kæreste/mand/dame, se hvad jeg har fået…”-billeder ligeledes tikker ind med ditto bunker af fede fede ting, når ens egne to gaver – hvor den ene er uldent undertøj fra ens forældre – ikke lige egner sig til hverken instagram eller facebook.

Ja, så kan det godt være man sidder tilbage med følelsen; var det det?! Var min jul god nok i forhold til de andres ?! Og det er jo altså også menneskeligt, og som min yndlings-Louise siger: Mennesker er tossede. Og vi får tossede og barnlige tanker og følelser engang i mellem. Og det er også i orden. Det er helt naturligt – og menneskeligt !

Min jul var hyggelig. Læs også HER Vi hyggede os to sammensatte familier sammen hjemme hos min søster. Og vi fik formentlig verdens bedste julemåltid med både perfekt and, flæskesteg, rødkålssalat, surkål ala Norge-style og de sødeste lækreste brune kartofler. I bedste “glatte-ål”-stil fik jeg snoget mig uden om snakken om at savne Lilletut; for det gjorde jeg og det gad/kunne jeg ikke snakke om.

Jeg var en af dem med to gaver, hvor ingen af dem egentlig egner sig til fotografering (det uldne var mit – yep!), men det gjorde ikke noget, og det var nok mine forældre, der havde det sværrest med det ! De undskyldte hvert fald hele tiden, hvilket egentlig bare var irriterende og gjorde det til noget man tænkte over. Min mor hentede sågar min fødselsdagsgave (har fødselsdag om snart) og insisterede på, at jeg skulle åbne den nu og at det – BUM – var en ekstra julegave. Åndssvagt egentlig og virkelig ikke i min ånd, men med alt fokus på at jeg ingen gaver fik, åbnede jeg og blev da glad.

Nogen gange forstår jeg ikke forældre !

Sådan har/får Lilletut det helt sikkert ikke 😉

Det bedste var, da jeg gav min søster hendes gave. Det havde jeg virkelig glædet mig til faktisk. Og ville egentlig gerne have lavet stor fanfare idet hun åbnede…

 photo e1570bdc-c379-440b-821a-ac28273a83a3_zps3qiqx0bg.jpg

En virkelig lækker og helt perfekt og blød babynest fra “Alfies Fodspor” !

SÅ pæn ! Jeg vil også have en lille baby og putte i sådan en. Og se da lige babynest’en i min og min søsters gamle Moses kurv, som min mor har haft gemt i snart 35 år…

 photo A51D0CC6-872C-451F-A8D2-3E58CD1BADDF_zpsuatfmsen.jpg

 photo 37C30806-D77F-4000-81EF-F05310B2736B_zpsozen4r7x.jpg

Min søsters lille babypige kan bare glæde sig ! Det gør vi andre i hvert fald – især Lilletut, der dog lige skal vende sig til at hun ikke kommer til at hedde hverken Elsa eller Bodil (som Camillas hund).

Glæden ved at give overstiger tit glæden ved at få – eller ikke få – det bør den i hvert fald. Og jeg er glad for at også har mulighed for at give lidt ekstra til jer også… Jeg har nemlig to Lego kufferter i baghånden, som bare venter på at to af jer vinder dem ! Og det kan I – altså vinde – i næste indlæg…så hæng på <3

lego barnd

10684-lego-supermarked-kuffert

 

 

3 kommentarer

 • Syllemin

  God jul søde Kat.
  Jeg frygter julen uden børnene næste år. Men du lyder som et forbillede. At aftenen gik med familie og trods alt blev hyggelig.
  Fortsat god jul og sorry jeg var så oprevet da vi talte sidst
  Knus knus fra Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God jul søde Sofie <3 Det der ud som om at I har nydt det big times 🙂 Fedt !!! Forbillede ved jeg snart ikke…vil indrømme at facaden faldt noget her til aften – og det samme gjorde tårerne ! Det ER hårdt ! Og hårdt når man bare ikke er der hvor man håbede man var i sit liv – og gav sit barn det man gerne ville ! Og endnu mere hårdt når hun så får det et andet sted ! FAILURE !!
   Mennesket kan klare meget. Tænker jeg ! Og du skal ikke undskylde noget som helst <3 Dér er jeg også engang i mellem…og har været der ekstremt meget !
   Kæmpe krammer

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om min første "rigtige" skilsmissejul; idag er det 5. juledag for mig !