Sjældent set i Statsforvaltningen...

Fredag aften på burger bar med…

Hehe, som en anden “Click-baiter” kunne jeg altså ikke dy mig for den der overskrift med et tilføjet “med…”. Jeg startede ud uden “med”, men på en eller anden måde er det altså slående, hvem der skal med – eller om jeg skal gøre det alene.

For jeg skal ud og spise burger lige om lidt, og der ér en, der skal med. Nemlig min nu 2x-ex-kæreste. Det er både spændende og “ikke-spændende”. Og kan vel egentlig gå både rigtig godt og rigtig skidt, eller der er burger – og formentlig pepsi max – involveret, så rigtig skidt kan det jo aldrig gå.

Men det der med at ses med en ex-kæreste, hvor der bare er meget historie, er aldrig rigtig let. Lige nu har vi ikke været så længe væk fra hinanden – det er vel en uge siden, at vi måtte sande at det heller ikke denne gang lige holdt. Lilletut har ikke været rigtig involveret denne gang (første gang var i sommers, remember HER og HER exp), så hun har ikke oplevet et brud. Heldigvis ! Hun har set min ex-kæreste et par gange under vores seneste forhold, men denne gang som en af mine veninder. Jeg har passet på hende – bare rolig <3 Og vi ser jo altså løbende andre piger – altså veninder.

Men her om lidt skal jeg altså have numsen til Amager for at spise burger og drikke cola. Og jeg er altså lidt nervøs for, hvad jeg skal svare på spørgsmål omkring “os” – for jeg ved det virkelig ikke ?! Mit hovedet har hele ugen – og nok også lææænge før det – været fyldt med det der møde i Statsforvaltningen (HER), så jeg har vitterligt ikke kunne mærke mig selv og mine behov for kærlighed andetsteds fra. Alle mine behov er Lilletuts. Og jeg har på ingen måde haft overskud nok til at opfylde en helt tredjes behov. Og det forstår jeg helt bestemt godt, kan være svært for et andet menneske, uden børn, at forstå.

Og så kan jeg godt blive urolig for fremtiden.

Man skal da have nogen behov som menneske og kvinde – også selvom der er en udfordring i sit barns eller i sit skilsmisse liv ? 

Har du nogen erfaringer på området ?? 

Tænk over det; nu går jeg ud og spiser burger og drikker cola – og undgår spørgsmålene 🙂

God fredag aften

2014_ 5_ 9_20_59

2 kommentarer

 • Eva

  Hvordan gik det? Jeg synes du er MEGA sej. Jeg kan sgu have svært ved at finde overskud til min kæreste selvom vi bor under samme tag og har en søn på 5… Så at have overskud til en kæreste som ikke har børn samtidig med alt det du går igennem må bare være hårdt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Eva,
   Faktisk er vi ikke kærester længere – og var det heller ikke i fredags (abe der holder sig for øjnene) 😀 For nej – som jeg vist har puttet lidt ind i de sidste indlæg, så kan jeg ikke finde ud af det ! DESVÆRRE ! Pis og lort egentlig ! Jeg har bare intet at give. Intet overskud, ingen kærlighed – ingenting. So sad but true !
   Men TAK for din tro på mig. Og ros! Jeg labber det i mig 🙂
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjældent set i Statsforvaltningen...