Lilletuts hverdag #1; Udflytterbørnehave - fordele og ulemper

Lilletuts mor og Body- og bikinifitness coachen

Reklame

Ohh yes, jeg har gang i noget nyt ! Flere ting egentlig, men det jeg snakker om nu, er ideen om, at der skal ske noget nyt. Med min krop. Nu skal det være – og nu binder bordet ! De der ekstra 5-8 kg, der har sneget sig på efter at jeg endelig holdt op med at tage anti-depressiver, skal edder-den-ulma væk igen. For pludselig at være sulten igen – og mere sulten – sætter altså sine spor, når man ikke laver dagens gode gerning i fitnesscenteret.

Så jeg har hooket op med en af mine dygtigste – og ultimativt sejeste – kollegaer Evie Madsen ! Hun er fysioterapeut ligesom mig, og vi har været kollegaer på det hospital, hvor jeg stadig arbejder. Men hun kan ligesom en ekstra dimension til hendes fysioterapi; hvis én altså kan gøre det… Hun er nemlig også tidligere VERDENSMESTER i bodyfitness ! Herfra ved hun en masse om kost og træning, og hvor vigtig begge dele er. Så derfor har hun videreuddannet sig inden for netop kostrådgivning, kostplanlægning og selvfølgelig en masse indenfor træning og fungerer nu som coach for hendes helt eget team af top atleter, der alle stiller op i body- eller bikinifitness disciplinerne; Team Evie Madsen. Hun kan altså trylle med hendes atleter !

Og så har hun så mig. Og mange andre nybegyndere ud i træning og kost harmonien.

IMG_7114

Jeg skal ikke være hverken body- eller bikinifitness model eller atlet, jeg vil bare gerne have en sundere kost i dagligdagen og træne mere målrettet og fornuftigt et par gange (eller 3-4) i ugen. Ikke noget fancy, men målet er selvfølgelig, at der skal ryge de nævnte 5-8 kg, kroppens fedtmasse skal svinde ind, der skal ryge nogen centimeter diverse steder – og så vil jeg gerne få nogen sundere spisevaner sammen med Lilletut.

For det er vigtigt for mig. At jeg kan spise den samme mad, som jeg også laver til Tutti. Det der med at have en mega fancy-pancy diæt, som man dels skal købe ind til fra Herodes til Pilatus og dels ikke kan spise sammen med den øvrige familie, det holder bare ikke for mig. Jeg vejer gerne det, jeg skal indtage. Men jeg laver ikke særskilt aftensmad. Jeg er altså lidt (meget) mad-dovent anlagt.

Jeg kommer ikke udenom, at jeg skal træne. Også mere end jeg gør i forvejen, men også her skal det være realistisk i forhold til at jeg er alene med Tutten. Jeg skal ikke have en træningsplan, der ligger op til at jeg skal i fitnesscenteret hver dag, for det kommer jeg bare ikke. Jeg er og bliver ikke (tror jeg….) udpræget fitness-fan, jeg er jo en fodboldpige.

Men Evie og jeg har snakket sammen og ridset planen op, som Evie så skal skære ud i detaljer for mig, hvad angår den kost jeg skal indtage og den træning, som jeg skal lave. Jeg venter spændt – og lidt i angst på at mailen tikker ind ! Shit man, det der med at være på en kur – eller kostomlægning / livsstilsændring – det er jeg ikke nødvendigvis særlig god til. Begrænsninger og autoriteter – to af mine udfordringer. Men på den anden side er jeg motiveret. Der skal ske noget NU ! Også selvom jeg skal opereres om 3 uger, overflødige kilo behøver ingen; operation eller ej.

Og så er hun altså bare det sødeste Evie. Og forstår udemærket mor-livet; hun har nemlig prøvet det på egen (fuldstændig toptunede) krop – TO gange. Lige efter hinanden endda – et sæt smukke pseudo-tvillinger med brune øjne, har hun derhjemme sammen med sin mand. Og så er hun altså selvstændig top-coach, klinik-ejer, trænings- og kost vejleder oven i hatten.

IMG_7131

Jeg er fan, og glæder mig til samarbejdet. Også selvom det bliver hårdt. Det første pinlige er overstået; billeder i undertøj og fedtmålinger.

Jeg er så game. Især efter de burgere på Mac’en i går !

1 kommentar

  • Liv

    Ej hvor sejt! Jeg glæder mig til at følge din “rejse”. 🙂 Jeg har det ligesom dig, at selvom jeg hader det, så skal der en til at holde mig i øerne, støtte og motivere mig. Når jeg har født barn nr. 2 her, vil jeg helt sikkert også strammes op og ikke bare være tynd fed ligesom efter sidste graviditet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilletuts hverdag #1; Udflytterbørnehave - fordele og ulemper