Jeg havde en fødselsdepression - altså før, under og efter fødslen !

1.dag efter ferien, 2.dags tømmermænd og 3.dags ondt i kroppen efter fodboldstævne…

Og det hele er kørt ned med kage, MMs med peanutbutter, søde kollegaer og kaffe. Både god kaffe i form af nespresso-kaffe, som lige har fået en lille revival herhjemme, og så dårlig kaffe fra hospitalet. Og så er man kørende igen – eller humpende er nok nærmere beskrevet !

For ja, ferien sluttede for mig her idag, og det var min krop da på ingen måde klar til. Tutten var mere heldig, og fik et “Wild-card” hjem til mama i stedet for at skulle i børnehaven, så hendes opstart er i morgen istedet. Heldige rad – men alligevel skulle vi jo tidligt op og afsted, så jeg kunne nå at møde til tiden. For once !

Ej, så slemt er mit fremmøde nu heller ikke – men jeg har dog truffet en beslutning om at gå en time mere ned om ugen, og så møde lidt senere. Fordi det er blevet svært at nå til kl 07.45 (i Herlev fra Østerbro) og så fordi jeg kan økonomisk. Jeg tjener ikke styrtende på bloggen, men jeg tjener nok til at kunne gå ned i timer på mit “rigtige” arbejde ! FEDT – og mega succes faktisk, da det var min store ønsketænkning for bloggen ! Man (jeg) glemmer at fejre de fede ting – jantelov, fuck lige af et øjeblik !

To uger uden arbejde og kollegaer er jo både godt og ondt – godt fordi man har ferie, men også lidt ondt fordi man jo savner de dejlige mennesker, man bruger så meget af sit liv med. Der er virkelig mange dage, hvor kollegaerne er de eneste voksne mennesker jeg snakker med i løbet af en dag. Og med et liv der altså ikke køre lige direkte på skinnerne, så er det altså helt essentielt og nødvendigt at kunne snakke med – og læsse af på – dem !! Og når én af dem så har MMs peanutbutter med fra USA, ja så kan man lide dem liiige en tand mere !

Til gengæld gør mine fødder og ankler ondt ! Ikke bare lidt ondt, men s.e.r.i.ø.s.t. ondt ! Jeg kan ikke have fuld vægtbæring på min venstre fod, jeg kan knapt bevæge tæerne eller bøje/strække i anklerne på begge fødder og så er mit venstre knæ ømt og lidt hævet ! I morges kunne jeg knapt gå fra sengen ! Så mærker man da for alvor at man lever – og har spillet et helt fodboldstævne i lørdags efter ikke at have rørt en bold i 4 år !! Men det var det værd – og mere til !

13931633_10154388189248609_821052860_o

Tror ikke jeg kan beskrive, hvilken føles det giver at løbe derinde igen på banen efter så mange år ! Og måske skal man være fodboldspiller for at forstå det ?! Seriøs lykke ! Og lettelse – da det viste sig at kondien og boldfølingen ikke var helt så slem, som jeg frygtede. Tror mit vægttab og min styrketræning har båret mere frugt end som “bare” centimeter og kilo ! NICE ! Alle 4 kampe spillede jeg, med blot 4-5 minutters udskiftningspause. Selvfølgelig var det et “for sjov” stævne, og “bare” 7mands bold, men fedt var det alligevel. Og selvom jeg ikke rigtig kendte nogen af pigerne på holdet (undtagen en) i forvejen, ja så viste de sig at være sindssyg søde og festlige. Og hvor var det bare lækkert at være blandt fodboldpiger igen ! AHHH….det er sgu et dejligt folkefærd ! Og så var de – på nær en – allesammen lesbiske, nogen var skilt og havde børn – det var jo ligesom at “finde sine egne” 🙂

Efter stævnet var der spisning og fest sammen med de andre hold, og så var der ellers dømt hygge, øl og en lille bytur. Og altså 2.dags tømmermænd i dag ! Men det hele værd – og mere til ! Helt bestemt – og længe tiltrængt ! Og ja, selvfølgelig sagde jeg ja til at spille med på holdet fremover. Hygge, søde damer og bold (og øl) er da ikke til at sige nej til. Og nåhr ja, så vandt vi jo også stævnet med 4 vundne kampe og kun et mål scoret imod os.

Så selvom at dagen i dag egentlig har alle odds imod sig på papiret, så er jeg overrraskende “high flying”. Jeg tror sgu, at der er håb forude ! På så mange fronter….jubi 🙂

Hvad med jer ?? Er I startet igen efter ferien ?? Eller har I bare tømmermænd, som mig ??

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde en fødselsdepression - altså før, under og efter fødslen !