Vind den lækre opdaterede Stokke MyCarrier bæresele

10 ting man skal la vær med, når man er fuld

Jeg har været skiftevis alenemor og alene-mig i de sidste to år siden mama og jeg blev skilt, og selvom at det er pænt lang tid efterhånden, så har jeg altså ikke helt vænnet mig til det. Jeg synes stadig det er akavet.

Især “dagen der på” med tømmermænd. Så føler jeg nemt at mit liv er meningsløst, og at jeg spilder min tid i min seng eller på min sofa. Akavet. Men sjovt mens mor-/fuldskaben står på of course !

Og så skal man (også selvom man er 35!!) styrer sig engang i mellem… Og man skal seriøst la vær med følgende, når man er fuld…

 1. Lægge planer – de er aldrig så gode IR(sober)L !
 2. Lave snap reportager – man er bare ikke lige så journalist-Nice som man selv tror…
 3. Skrive beskeder til sin ex kæreste…
 4. Skrive beskeder til sine måske flings…
 5. Købe shots og drinks lige før man skal hjem !
 6. Cykle hjem – og slet ikke mens man skriver besked til sin ex kæreste samtidig…
 7. Tænke at det er en god ide at lægge sig til at sove på et trappetrin !
 8. Skrive til random venner og bekendte (og ikke så bekendte) om de vil med i byen…
 9. Lave diverse aftaler med diverse folk !
 10. Like diverse ting på facebook eller instagram – og slet ikke fra førnævnte ex eller flings…

Sidste weekend var der Pride, denne weekend en veninde bytur og for at det ikke skal være løgn, så er der Gud-hjælpe-mig næste weekend årtiets STØRSTE fest, når Herlev og Gentofte Hospitaler afholder deres første samlede personalefest, for hele det nu samlede HerlevGentofte Hospital – med fri bar ! Ohh help me God !

Har I haft en god weekend ? Uden for mange akavetheder ??

IMG_0926

2 kommentarer

 • Cykle hjem er en rookie mistake – til min 9 klasses dimenssion trak jeg hele vejen hjem.. Indtil jeg kunne se huset, så tænkte jeg: “Ah, de 500 meter der, dem nupper vi”.
  Og vups, 173 cm fløj ober styret, knaldet begge knæ til blods, strømpebukser til plukfisk og fik et skævt styr. Men fik da brækket alle flødekartoflerne op, og fortalt storesøster K historien, da jeg væltede ind af døren med blod overalt i min 7 hestes brandet :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg elsker din fulde snaps, hahahaha 🙂 Krummer tæer og griner, kunne selv finde på det.. Hahaha håber de kommer igen i weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind den lækre opdaterede Stokke MyCarrier bæresele