Sponsoreret video - En hyldest til alle mødre, ja også dig !

Anygays…her til Priden

Er der et bedre tidspunkt at lave en omgang “Anygays” end her på selveste Pride parade dagen ?! Kulminationen på Pride ugen – mangfoldighedernes fest. Ish…for jeg er faktisk lidt blandet overfor denne dag – egentlig…

Men “Anygays” vidste I at…

 • jeg faktisk ikke helt har affundet mig med om jeg er “lesbisk” endnu ? Efter at have været sammen med primært damer siden ca 2005 – og at have været gift med en – og at have et barn med hende også…
 • “Priden” ikke kun er her i dag lørdag ? Men faktisk er arrangementer i en lille uge – inde på Rådhuspladsen og diverse steder rundt om i miljøet. Der er fx også børnearrangementer – som vi aldrig har været til btw.
 • det fedeste homo-sted da jeg gik ud (dvs før Tutten) var Vela ? En lesbisk bar inde på Victoriagade på Vesterbro. Der er billige lyserøde jordbærshots, bordfodbold og også adgang for mænd…
 • jeg har engang scoret en dreng inde på Vela…eller har nok i virkeligheden scoret flere. Kommer i al fald som minimum i tanke om 2. Og den ene aner jeg (stadig) ikke hvad hedder.
 • jeg i en pæn del år skulle lyve for min familie om at være sammen med en pige ? Mine forældre troede ikke at de andre i familien ville forstå og acceptere det, så jeg måtte ikke fortælle om det – og opfandt derfor et helt parallel liv oppe i hovedet, som jeg så fortalte om.
 • det var min lillesøster, der breakede sandheden for resten af familien til min 30 års fødselsdag i hendes tale til mig – undtagen til mine bedsteforældre som stadig ikke måtte vide det (og ikke var tilstede). Alle blev selvfølgelig KUN glade på mine vegne. Shit det har været spild af mavesmerter, depressioner osv i alle de år….
 • det stadig ikke er nemt eller naturligt for mig “at være til piger” overfor min familie – heller ikke selvom Vega selvfølgelig gør det nemmere. Men lidt pinlig vil jeg nok altid være. Desværre !!
 • at mine bedsteforældre fik det at vide lige før Vega blev til; at jeg var kæreste med en pige. Og selvfølgelig blev de KUN sindssyg glade på mine vegne ! De havde været så kede af, at jeg altid var alene og aldrig havde en kæreste (efter jeg droppede deres yndlings “svigersøn” der i 2004/2005) – hvilket jo på ingen måde var sandheden, da jeg næsten altid har haft en kæreste – og selv boet sammen med en del af dem.
 • jeg faktisk tenderer en lille smule til at føle mig enormt udstillet til netop paraden – altså som en freak. En unaturlig ualmindelig én. Som har brug for et optog for at folk kan kigge på mig udefra; mig og “min slags” !!
 • jeg faktisk er lidt nervøs for om nogen kunne finde på at lave noget terror-halløj til paraden eller til paradefesten inde på Rådhuspladsen senere. Shit, der har jo været så meget !
 • jeg blev “smittet” med det lesbiske, da jeg flyttede fodboldklub og begyndte at spille i BK. Skjold her på Østerbro i netop 2005. Jeg havde før/under skiftet en mandlig kæreste, som drillede mig med at skiftet formentlig ville gøre mig lesbisk… “Hold nu op” sagde jeg til ham….men 3-4 mdr efter slog vi op (efter 4 år) og jeg begyndte at være sammen med piger.
 • min første pige-kæreste var min praktik vejleder, som jeg havde som fys-studerende i mine to sidste praktikker af studiet på et hospital.
 • og at min sidste kæreste, faktisk netop var studerende ude hos os/mig på mit nuværende hospital.

Anygays så er der fest i morgen – hele dagen hvis vejr, folkemængde og andet tillader det. Paraden starter på Frederiksberg kl 13 og går roligt gennem Frederiksberg og Vesterbro ind mod Rådhuspladsen. Sidste år havde jeg Tutten (og et filmhold) med – i år bliver hun passet af min sødeste veninde, og jeg fester med en masse dejlige damer… Måske ses vi ?!

IMG_4517

IMG_4538

IMG_0398

Find mig her i løbet af dagen… Katkarojo / Lilletutogmor.dk

6 kommentarer

 • Æv, hvor er det ærgerligt, at din familie har forsøgt at holde dig hemmelig. Altså, jeg er helt med på, at de gjorde det i et (misforstået) forsøg på at passe på dig, men for pokker… Du skal ikke gå og føle dig forkert, du er jo bare dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK ! Og nej, det har været nogen ret skælsættende år – desværre ! Mest på ondt nemlig.
   Jeg ønsker det ikke for andre i al fald
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vindrue

  Har du overvejet, om det kunne være, at du ikke er lesbisk, men bi/panseksuel? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Panseksuel ?! Men det andet…jo det kunne nok godt tænkes. Og jeg har i al fald i mine første 25 år ish kun været til drenge, så det er nok derhenad…
   😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vindrue

   Panseksuel er når man ikke er tiltrukket noget bestemt køn, men forelsker sig i folk på grund af deres personlighed…. Sådan har jeg i hvert fald forstået det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr, dét lyder som mig !!!
   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video - En hyldest til alle mødre, ja også dig !