10 ting man skal la vær med, når man er fuld

Bryn, barnedåb og venindehygge

Det er vist egentlig ikke så tit, at jeg tager jer med rundt om en masse dagligdagsting – eller ugen der gak – herhjemme. Jeg tænker altid, at det gider folk ikke læse, men læser det faktisk flittigt hos de andre bloggere jeg følger, og synes at det er noget af det mest hyggelige. Fancy hverdage eller ej.

Så jeg har næsten altid tanker om at gøre det selv. Men når jeg sidder ved tasterne fryser jeg lidt fast. Jeg kommer til at tænke på hvem der læser med, på hvad de tænker om det de læser og om dem jeg tænker på (og gerne ville skrive omkring – ikke om men omkring) læser med. Alt for meget tankespind, der gør det hele lidt for umuligt. Jeg tænker – helt sikkert – for meget, og føler – ditto – for meget. Og har lidt svært ved ikke at flyde det hele udover bloggen…men når jeg lader være, så fryser min hjerne altså også lidt fast.

Men alt skal ikke være følelsesporno, og jeg vil også gerne have jer med “lidt rundt” – og så håber jeg at I vil med 🙂

I sidste uge fik jeg lavet min første omgang “touch up” på mine bryn efter at de blev “tatoveret” midt i juli. Jeg var ikke lige så angst, som sidste gang. Men jeg var egentlig lidt ked af at skulle under nålen igen, da de jo endelig var fadet og bare var perfekte. Men touch-up er en del af behandlingen, så jeg måtte afsted – og deale med skovsneglene endnu engang.

IMG_0842

IMG_0890

Heldigvis var det dog ikke så slemt som første gang, og hverken mine forældre eller Tutti kom med nogen kommentarer på trods af at de så mig lige efter behandlingen. På jobbet var de også yderst skånsomme mod mig, selvom jeg havde forberedt dem på at det kunne være voldsomt. Nu er skorperne faldet af – og det voldsomme er væk. Nu skal farven bare lige falde til over de næste uger, og så skal jeg overveje om det sidste touch-up skal udføres i oktober, og så er de færdige. Jubi ! Tænker at lave et indlæg om brynene, når alle touch-ups og billeder er i hus…

Ellers har ugen stået på et besøg af mine forældre, da min mor skulle på Riget til nogen hjertetests i tirsdags. Et hurtigt besøg på en lidt trist agenda, men hyggeligt også selvom Tutten slet ikke kunne forstå, at de skulle hjem igen lige når de var kommet. Hun græd og græd ! Da ballet var aflyst i onsdags var der plads til at Tutten kunne have hendes gode veninde med hjem. De hyggede sig som altid, og moren fik lokket dem i deres nye BFF t-shirts fra Stylepit og Ungdommens Røde Kors, som er lavet til fordel for mindre bemidlede børn og unge. Og dét vil vi sgu gerne støtte ! Du kan også støtte ved at købe t-shirten (eller t-shirtene) HER.

IMG_0853

Tutti skulle – som vanligt – hjem til hendes mama i fredags, og det gav lige en mulighed for at jeg i ro og mag kunne finde en gave til min venindes søn, der skulle have barnedåb dagen efter. Og nej, jeg er sjældent i god tid ! Og at bruge en fredag eftermiddag på Østerbrogade med at se på butikker, shoppe og hygge, det sker altså nærmest aldrig, men shit hvor var det bare lækkert ! Gaven til dåben kom i hus – sammen med lidt tøj til mig selv – og efter en tur på Starbucks så var det hjem på sofaen og slappe af.

Barnedåben blev uden Lilletut, også selvom det var hos min rigtig gode veninde og der var mange andre børn med. Mama og jeg har byttet en del rundt de sidste uger – primært på foranledning af mig, så denne weekend blev fredet, selvom det havde været hyggeligt at have Tutten med, når alle andre havde deres børn med. Men så havde jeg da bare en hyggelig eftermiddag selv, fik snakket med en masse og nød maden uden forstyrrelser. Og så var det jo at der gik rødvin i den om aftenen, da jeg så kom hjem og fik en veninde på besøg efter dåben. Shit man ! Hvis I nåede at se min snap reportage om natten, så undskylder jeg…og yep, det affødte indlægget fra igår “10 ting man skal la vær med når man er fuld” 

IMG_0914

I dag har jeg stadig været lidt rusten – man er bestemt ikke 17 længere, når det kommer til tømmermænd ! Men Tutti er kommet hjem i morges, og så er man jo bare på som vanligt…også selvom man føler sig som værende 55 !

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting man skal la vær med, når man er fuld