Hurtig, lækker og laktosefri morgenmadsstart efter ferien med Valio - og så med is til senere !

Mor til to ?

Jeg har i lang tid gjort mig mange tanker om det der med at blive mor til to. ISÆR når nu jeg pt (desværre) er alene. Havde du spurgt mig for 5 mdr siden, om jeg ville have barn nr to alene, så havde jeg ikke tvivlet et sekund på, at jeg ville kunne klare det. Nemt – stort Ja Tak herfra.

Spurgte du mig så igen for 2-3 mdr siden om det samme spørgsmål, havde jeg rystet over hele kroppen og stammet/skreget NEEEEEEEJ !!! Lilletut var max strid, og tiltroede til mig selv som mor, var deraf ret tæt på 0 ! Og jeg længtes efter en kæreste. En at dele det hele med. En til at dele de hårde stunder med ikke mindst.

Før jeg mistede tiltroen til mig selv, skrev jeg nogen indlæg, hvor jeg tænkte højt. Ikke så meget fordi jeg “behøvede” jeres dom, jeg skulle bare bruge jeres tanker, for jeg tænkte (vist nok) på de tidspunkter, at det nok skulle gå…

Kan man få et barn selv ? Og blive solomor ?

Solomor – regnbuebarn eller ej ?

Og en part 3-ish Er vi egoistiske ? Solomor eller ej

Tankerne er parkeret for en stund, men ligger stadig og lurer. Skal man satse på at finde “the one” (eller second om du vil…) eller fokuserer på at give Lilletut gaven: en søskend ?! Shit, hvor ville jeg have ønsket at hun havde en i sommers ! Hvor var det bare tydeligt i legelandet, at hun liiige manglede dén… Ja, eller en veninde selvfølgelig…men at kigge på de andre søskendepar, var sgu lidt en kniv i hjertet. Hvor ville jeg bare ikke ønske at vores liv var, som det er. Pis os’ !

Men altså håbet om en at få barnet med lever – ikke mindst for min egen skyld ! Jeg mangler sgu en at dele livet med. En der gider mig – og Vega – også i de hårde stunder !

Så er spørgsmålet omkring barn nr 2 noget lettere, når det er ens lillesøster, der spørger, om man vil være Gudmor til hendes lille lækre datter…

JA FOR DÆVLEN !!! Det vil jeg ! Big times !

Så i morgen siger jeg for hele Verden til skue (eller bare en kirke “Syd for Køge”) til min smukke, lækre niece JA (tre gange) til at jeg vil passe på hende, som var hun min egen, skulle der WORST CASE, ske min søster og hendes kæreste noget ! Næst efter Vega er hun uden tvivl det lækreste lille barn ever seen !!! Hvis jeg får lov til at flashe billeder af hende og jeg, så skal I få at se ved selvsyn.

Barne status pt: 1

Barne status i morgen samme tid: 2 (ish)

IMG_7963

6 kommentarer

 • Frederikke

  Synes det er lidt mærkeligt at du omtaler barn nummer 2 som en gave til Vega…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sån tænker jeg det nu bare ! Min lillesøster har alle dage været en gave til mig. Altså i overført betydning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeej – der gik du mig helt op af stolen! Men kæmpe tillykke med gudbarnet! Og jeg bakker totalt meget op om Solomødre❤️ Det handler jo om kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, altså ja…jeg ved godt den lænede sig liiidt meget op af et click-bait, men jeg kunne ikke la vær 😛
   Men tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg går selv alene med en søn, jeg har taget beslutningen om at jeg skal have et barn mere.. Jeg har sagt at kommer manden ikk snart så blir det et doner barn..
  Jeg har min søn 24/7 så går det nok også at ha 2😊🙈
  Det har givede mig rigtig meget ro st jeg har taget beslutningen..
  Der er bare lige nogle ti g der skal være styr på inden jeg går igang med projekt donerbarn🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis ! Det giver ro, når beslutningen først er taget. Det tænker jeg egentlig også selv. For jeg vil også have flere børn/barn – hvad det nu ender med ! Og ja, de får glæde af hinanden børnene uanset på hvilken måde – og med hvilket aldersinterval…
   Håber og ønsker dig alt godt med din beslutning.
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig, lækker og laktosefri morgenmadsstart efter ferien med Valio - og så med is til senere !