Anygays...her til Priden

Vind den lækre opdaterede Stokke MyCarrier bæresele

KONKURRENCEN ER SLUT ! Vinderen står til slut i indlægget – og er kontaktet <3

Sponsoreret konkurrence (præmie til jer)

Det er lang tid siden, at jeg har lavet en konkurrence til jer herinde, synes jeg. Og da jeg i samarbejde med Stokke, har fået muligheden for at udlodde en super lækker Stokke MyCarrier bæresele, så er det da NU at det skal ske. Konkurrencen altså – I fortjener det. Og det er altså en lækker – opdateret – bæresele, som I kan vinde…

Da jeg havde født Lilletutten, søgte jeg en masse på bæreseler. Og på meget andet; man var vel førstegangs mor ! Men især mht bæreseler, slynger, vikler osv syntes jeg – også kva min uddannelse som fysioterapeut – at der var mange erfaringer, meget viden og så også mange rygter at tage stilling til. “Bæreseler var skadelige for børnenes hofter” !! “Bæreseler ødelagde drengenes sædkvalitet” ! Det lød bestemt ikke rart, og da slet ikke noget, som jeg ville byde min nyfødte datter !

Men var det nu også så slemt ?? Og hvordan står det til nu egentlig ??

NEJ ! Det var selvfølgelig ikke så slemt. Og nu er det hele faktisk bare blevet endnu bedre – som i virkelig lækkert, smart, handy og bedre. Og lad os så også få aflivet den med at bæreseler giver hoftedysplasi ! Stokkes bæresele er nemlig godkendt af  “The International Hip Dysplasia Institute (IHDI)” som et “hofte-sundt” produkt, og kan altså sikkert bruges i de første mdr af dit spædbarns liv, da det tager hensyn til hvordan hofterne udvikles her (læs evt mere  på www.hipdysplasia.org).

Den nye MyCarrier bæresele leveres med en “Front-Carrier”- og en “Back-Carrier” del, som giver maksimalt med muligheder for at bære dit barn, så det kan opleve lige præcis dét som dets alderstrin, vågenhed og opmærksomhed opfordre (og udfordre) til.

Fra Stokkes eget informationsmateriale fortælles der :

“Front-Carrier delen kan anvendes i den indadvendte position fra barnet er fire uger gammelt. Når din baby selv kan holde hovedet, kan Front Carrier-delen også bruges i en udadvendt position, således at barnet får en fornemmelse for omgivelserne.

Fra ca. ni måneder og op til 15 kg., kan Back Carrier-delen anvendes, så dit barn følger med i verdenen omkring sig i øjenhøjde med forælderen. Sædet i back carrier delen har to niveauer og kan dermed vokse med barnet.

Stokke MyCarrier er ergonimisk designet til at yde optimal støtte – både til barn og voksen. De to separate dele tilgodeser de meget forskelligartede siddepositioner foran og bagtil, hvilket sikrer at barnet altid sidder sikkert og ergonomisk korrekt.

Bæreselen er lettere at anvende end nogensinde før: Når du køber selen, er du kun tre klik fra at tage den i brug. Den opdaterede MyCarrier gør det nemt for forælderen at anbringe barnet i selen og den er naturligvis justerbar og kan dermed anvendes af både moderen og faderen”

Jeg ville ønske, at jeg havde haft muligheden for denne her top-lækre opdaterede bæresele, da Tutti var lille. Men den var først at finde i salget fra marts 2016, så det må blive næste gang 😉

Du kan vinde en i valgfri farve; den findes i brun, rød, dyb blå og sort (dog kun i en mesh udgave) !

stokkebæresele

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder med dit farvevalg og fortælle hvem der skal være så heldig at blive båret rundt i den nye bæresele samt følge bloggens facebook side (find den HER) <3

Vinderen trækkes SØNDAG D. 4 SEPTEMBER 2016 kl. 21.

Held og lykke <3

OPDATERING d. 4/9-16 kl 21.17.

Vinderen er fundet – kommentar nr 66, Mathilde Winther TILLYKKE !!! Du får en mail…

Skærmbillede 2016-09-04 kl. 21.13.16

69 kommentarer

 • Kristine

  Jeg ville gerne have den i brun. Så skulle lillesøster/lillebror bæres rundt ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Blå, til den kommende lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åhhh den vil jeg elske at kunne bære en af mine tvillinge drenge i ❤️ Hverdagen kan være svær, når farmand arbejder meget og længe og man kun har to arme, men to børn 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Jeg ville elske at vinde en brun 😊 Den ville være perfekt at bære min yngste søn i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det bliver vores lille dreng som kommer til januar som skal bæres rundt i den. Vi har selv været på udkig og været rigtig meget i tvivl om hvilken en vi skal have på et tidspunkt. Så den ville være perfekt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En sort ville være lækkert. Skal bruges til min kommende søn (har termin d. 29/8-16!), er sikker på at den vil være praktisk, da vi også har en datter på 3 år, og jeg desværre aldrig fik anskaffet mig en bæresele da hun var mindre, men jeg mange gange gerne ville have haft en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben helding ersgaard

  Jeg er gravid med termin i slut februar og derfor ville denne bæresele Være perfekt i dyb blå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin Sofie

  Mon min datter efterhånden er for stor? Ellers er den perfekt til min niece 😊
  Den sorte er klassisk og fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Aa.

  Dyb blå, til vores kommende dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken Wattez

  Min babybule rummer denne gang kun en, så den dobbelte bæresele jeg havde til drengene er lidt overdrevet… Jeg ønsker derfor en ny til min baby 🙂 gerne i sort -da vi endnu ikke kender kønnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig den blå udgave. Til den lille baby jeg har i maven, som kommer til verden i februar 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Milton i min mave og jeg kunne godt tænke os sådan en i sort <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En blå til de sødeste tvillinger som lige er startet i min dagpleje. De er 9 mdr. Det vil lette min hverdag så meget når vi skal op og ned af trapper, rundt omkring og når man lige har brug for 4 hænder men kun har to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil så gerne vinde denne til min bror og svigerinde, der netop har fået en lille pige. De er begge studerende og har derfor meget få penge at gøre med, så sådan en fin gave ville virkelig falde på et tørt sted! Jeg havde selv bæreselen til min søn for et par år siden, og vi elskede den!
  Jeg gætter på, de helst vil have en rød eller en brun bæresele ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Åh den ville jeg SÅ gerne vinde i brun til min datter! Og det faktum at hun idag er blevet 5 uger (og derfor allerede nu kan sidde i den) er det da så oplagt for os at vinde .. Hehe…
  Det kunne være rart at “tage selen” fremfor barnevognen hvergang storebror skal bringes/hentes i dp, hvilket kun er 8 huse væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Bæreselen i dybblå er så fin. Jeg ønsker den til vores kommende smukke baby så vi har mulighed til at opleve verdenen sammen med det bedste udstyr. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise bak

  Den ville være så lænker at vinde. Vi planlægger baby nr to, som nok vil være primærbrugeren. Indtil da vil den kommende storebror nok også synes den var sjov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise bak

  Den ville være så lækker at vinde. Vi planlægger baby nr to, som nok vil være primærbrugeren. Indtil da vil den kommende storebror nok også synes den var sjov. Vi ønsker os en brun

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min 1 uge gamle datter Mille og jeg vil elske at vinde bæreselen. Allerede nu elsker hun at ligge tæt og blive holdt i armene, og bæreselen vil være en fantastisk aflastning for mine arme og ryg. Vi kunne godt tænke os den i sort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ylva Sofie Larsen

  Både jeg og min kæreste Beate, som begge er studerende, ville elske sådan en fin bæresele i sort, til vores lille, vidunderlige dreng som kommer ud til os i starten af november. Vi ville begge elske at bære ham rundt i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vores søn på tre måneder ville elske det, og det samme ville hans far. Min kæreste elsker at bære vores søn rundt i vores nuværende bæresele, den kan desværre bare ikke vendes rundt, og vores søn er så nysgerrig at han hele tiden drejer hovedet for at se hvad der sker, så han ville elske at kunne vende med fronten ud og kunne følge med. Vi ønsker os den i dyb blå 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kofoed-Andersen

  Åh jeg ønsker mig den i brun. Så jeg kan bære min datter på 6 mdr.
  Super fed konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Det skal min søn på 8 uger. Farven skal bare være sort😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GINNA

  Ih, min lille Lauge på 6 mdr. Vil elske at sidde hos sin mor og far istedet for barnevognen. Farven er i grunden underordnet, men når man nu selv kan vælge, så vil den blå eller sorte nok passe bedst til faderens smag ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Spidermanbaby skal bæres rundt i den fine bære sele – farven er ikke så vigtig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg vil gerne vinde den til lille Vilma, der kommer til oktober.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg har altid viklet mine små spædbørn, men har ligesom manglet noget at have dem i til ryggen! Det ku’ være FEDT med denne! Vi har tre børn og skal have en fjerde forhåbentlig næste år; de to mindste skulle have fornøjelsen, hvis vi var de heldige 😍 Og jeg tror, jeg ville blive gladest for en sort udgave ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg vil gerne vinde den flotte bæresele i mørkeblå til min venindes barn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil sååå gerne vinde en bæresele i blå til min lille dreng på knap tre måneder. Kunne være dejligt med hænderne fri til at få ordnet vasketøj og leg med storesøster 🙏🍀 har længe overvejet en bæresele 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Min datters veninde har lige fået en lille dreng 🙂 Noah <3 Så han skal forkæles med den fine blå. Håber!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Simonsen

  Jeg vil så gerne vinde den til min søn, som kommer til verden til december ☺❤ Hvis jeg skulle være den heldige vinder ville jeg gerne have den i sort ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Rasmussen

  Blå til min søn som kommer til januar 😀💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Den blå 🙂 Til lille spilop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Til lille spilop, i blå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Rasmussen

  Ville elske at vinde den sorte til lillebror i maven 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville elske den blå til min lille i maven☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn i en blå model 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla l

  Den skal være blå, så min datter kan bære mit allerførste barnebarn i den💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maren H

  I brun, og den skal gå til min bror der skal spadsere rundt med min lille nevø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg vil gerne vinde en brun til min bror og svigerinde, så de kunne bærer min dejlige nye niece rundt i deres aktive hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  I brun. Og den vil blive barselsgaven til min veninde der er højgravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ville være fantastisk at vinde sådan en fin sag, da jeg har termin til februar 😃 farve underordnet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aske

  Den skal være blå, til den snart ankommende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg (og nok også færældrene) ville bære rundt på min niece. Hun bliver født om en lille måned og det er første gang jeg bliver moster, så det ville være en dejlig mulighed 😍 Så selvom jeg skal ‘vente’ i hele 9 måneder, så ville det være ventetiden værd ❤️👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Den sorte vil være helt perfekt til lækre lille Sophie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vores mindste datter Saga, så vi kan have flere hænder fri til hendes storesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera pedersen

  Vil gerne vinde en i rød til lille Melle på et halvt år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Til baby i maven, som ønsker sig en i brun!🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  En blå❤️❤️ Først skal min lille niece på to uger bæres i den og så håber jeg, at mit kommende barn må arve🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  En sort❤️ Først skal min lille niece Ellie på to uger bæres i den og så håber jeg at mit kommende barn må arve🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Hansen

  Sort (mesh) så min lille svede baby, Elvilde, ikke smelter bort når hun skal bæres rundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob B. Hansen

  Brun.Meget fin ser den ud 🙂 jeg er sikker på vores lille pige vil blive meget glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Blå vil være perfekt til min venindes søn, som kommer til verden indenfor 14 dage. Det vil lette hverdagen så der også er ledige hænder til storesøster på 2 1/2 år 💖💙🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Brun…. Så skulle min lille fede baby sidde i den så mor hér kunne få hvilet armene😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det skal min dejlige søn på 6 uger ❤️❤️❤️og gerne blå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil utroligt gerne vinde den til mine ufødte nevø William. Min søde svigerinde har termin d.5/9 og det ville være den perfekte fødselsgave i mørkeblå….😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Rasmussen

  Vores lille nye babydreng – Albert

  Hvis jeg skulle være så heldig skulle det være den sorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville rigtig gerne vinde den i blå, så vi har en bæresele til lillesøster, der forhåbentlig meget snart kommer til verden ❤️ Jeg tror den vil være super god at have, fx til når storesøster skal afleveres i børnehave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor lyder det spændende. Jeg vil meget gerne vinde den i brun til vores lille nye lillebror💙 Det er altså bare rart at have armene fri engang imellem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor lyder det spændende. Jeg vil meget gerne vinde den i brun til vores lille nye lillebror💙 Det er altså bare rart at have armene fri engang imellem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Åh, sikke fin den er! Den vil jeg gerne vinde til vores lillebror herhjemme 🍀🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrissen

   Og så glemte jeg at skrive farve *doh*! Men gerne i sort mesh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Den vil jeg simpelthen så gerne vinde i sort☺️ Og det skal være den lille spire i min mave, der kommer til februar, der skal være i den ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil elske at bære rundt på min kommende babydreng i sådan en fin bæresele fra Stokke. Og det vil den kommende far i øvrigt også ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla

  Det skal være den blå💙Til mit første barnebarn, der måske kommer til verden i morgen😍💙😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Winther

  Jeg ville elske at vinde den, så kunne lille bror/søster få tryghed og jeg ville have hænderne fri til storesøster Mille og storebror Harry på henholdsvis 4 år og 17 mdr. Jeg ville elske at have den i brun.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise christensen

  Åhh den skal min svigerinde og min lille nye niece my have hvis jeg vinder. De er uden bil og de kører rigtig meget med offentlig transport og så tænker jeg den vil være så dejlig og nem at have som løsning hvis my trænger til at komme tæt på sin mor samtidig med der skam holdes styr på barnevogn og alt det andet man har fået pakket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Årh, den er fin! Jeg vil meget gerne vinde den i sort til vores første lille baby, der kommer til verden i starten af april ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anygays...her til Priden