Fredagsbar med kollegaer, brillemanden og så en dag på sofaen

Når en af “klassens tunge piger” tager kampen mod Foreningen Far op. Min ex har flirtet med dem – har din ??

Og for en god ordens skyld skal det allerhurtigst nævnes, at Verdens sejeste Anne Deppe ikke på den bogstaveligste måde, er “klassens tunge pige” ! Anne er “blot” en af de mest velformulerede og bedste bloggere i blogger-klassen. Og så har hun reelle ting på hjertet. Ting der er tunge – og så pisse vigtige ! Og så har hun tonsvis af erfaringer i bagagen – på godt og ondt. Men hun er stærk, dygtig, stræbsom og ufattelig sej – og har fået den sødeste lille datter. Med en klaphat (mine ord).

Anne kæmper en kamp – en sindssyg kamp – mod sin ex. En kamp man skulle tro var løgn, eftersom hendes datter ikke er meget mere end et år gammel; men ikke desto mindre har kampen stået på i ligeså lang tid. En kamp der har givet hende et indblik i, hvordan nogen fædre “hjælpes” i systemet af en selvforanstaldiget, selvudråbt ligestillingsdebatør nemlig Foreningen Far (FF) !

Jeg har selv bjæffet lidt op omkring foreningen, da min egen ex-kone begyndte at flirte med deres (sindssyge) metoder. Jeg skrev om det bla. HER og HER og HER– og fik på tuden af mange…både damer og så af især en mand – fra Foreningen Far. Først troede jeg, at det var ufattelig mange damer, der have slået sig sammen og virkelig mente det samme, men så fandt jeg ud af at mange af IP-adresserne var den samme og at mange af kommentarerne stammede fra én mand (sympatisør og kendt FF-fortaler i mange forummer). Jeg både åndede lettet op over at halvdelen af DKs damer ikke var imod mig – men blev sgu også lidt skræmt over at én mand læste min blog så indædt – og havde behov for at kommentere SÅ negativt på så mange måder og niveauer. Og så én jeg ikke engang kendte – og som ikke kendte mig, min ex eller mit barn – og hendes behov ! Jeg følte mig pludselig lidt forfulgt faktisk og sætninger som “du er jo psykisk syg, og mon ikke Vega hellere skulle bo hos sin mama” gjorde mig sgu lidt bange. TÆNK hvis vedkommende kunne finde på noget ?!?!?

Og dét er så ligmed FF ! Trusler, forfølgelse (især/også på de sociale medier) og utryghed – også fra folk man ikke kender ! Langt ude ! SÅ LANGT UDE !

Jeg ved, at min ex-kone flirtede med deres “liste over hvordan du driver din eks-kone til vanvid” dels fordi jeg kunne genkende ting derfra, som hun pludselig begyndte at kommunikere ud. Men også fordi en af mine læsere en dag tippede mig om at:…”nu var JEG for skud inde i FF’s facebook gruppe”. Jeg fik screenshottet hele tråden derinde og jeg var mildest talt chokeret ! Og skræmt ! Og faktisk også lidt bange !! Hvad folk ikke rådede hende til ! Og konkluderede over og om mig – og MIN DATTER ! Jeg kommer stadig til at ryste lidt på hænderne, når jeg tænker på det – eller læser tråden, som jeg har gemt (man ved sgu aldrig!). Shit man !

IMG_1403

 

At flere af de fædre, der har valgt helt fatale (be)slutninger på deres stakkels børns vegne (and may they RIP), er blevet rådet, heppet på og ledt på vej af netop Foreningen Far og ISÆR deres facebook gruppe, kan kun få min rysten, gysen og bange anelser til at eskalere. De har – helt forfærdeligt men helt sandt – mange børneliv på samvittigheden !

En anden af de helt seje og faglige-saglige debatører, der kæmper mod FF er Chris Alban. Kender I ham ikke, så hop ind på hans facebook og læs. Og græm’ jer sammen med ham (og os andre!).

Min ex-kone kunne tænke selv. Og kunne (siger hun ) godt si’ “skidt fra kanel” ! Hun meldte sig ud af FF igen, da hun også synes, at de råd der blev givet derinde var helt groteske – og ugennemtænkte (og ulovlige). Jeg er, som sådan ikke bange for at hun stadig benytter sig af foreningen, men jeg ved jo helt sikkert af erfaring, at hun har fået en del “gode råd” derinde fra. Det kan jeg både læse i mine gemte screenshoots, men jeg kunne også høre det, da vi var i statsforvaltingen i februar. Heldigvis har vi det godt i tiden – min ex-kone og jeg.

Hvis jeg synes at mit møde med Foreningen Far er grotesk, så ved jeg SLET ikke hvad jeg skal kalde Annes… Men læs selv hendes blogindlæg…og jeg advarer; det er skræmmende og helt igennem sørgelig læsning. Men det er modigt – og skal læses før FF får det politianmeldt, fjernet eller hvad de ellers kan rulle ud med.

Sammen er vi stærke <3

Klik ind på Anne Deppes blog herfra:

“Dette blogindlæg skrev jeg for knap en måned siden. Jeg har haft mange øjne på det, og jeg har fået delte meninger tilbage. Men det der slog mig var at dem der er imod at jeg poster dette indlæg, de er det af frygt. Ikke fordi de er uenige. Det går simpelthen ikke. Derfor poster jeg det nu.

Skilsmisse, brud og når to forældre ikke kan enes, kan være noget af det mest ødelæggende for børn der overhovedet findes. Jeg er selv skilsmissebarn fra en skilsmisse hvor min mor og far….. “

IMG_6463

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsbar med kollegaer, brillemanden og så en dag på sofaen