Når en af "klassens tunge piger" tager kampen mod Foreningen Far op. Min ex har flirtet med dem - har din ??

Prinsesse for en dag – og lancering af Playmobils nye prinsesse-tema

event / reklame

I søndags var Lilletut og jeg så heldige at være inviteret til et ægte prinsesse-theselskab i et ægte prinsesse lokale – og med besøg af en ægte prinsesse. Næsten 🙂 En ægte Playmobil prinsesse i hvert fald.

Hotel Phenix i Bredgade (Kbh K) lagde deres adelige selskabslokale som rammen for en helt igennem lækker prinsesse eftermiddag – og to riddere for at være helt eksakt. Playmobil inviterede, da de gerne ville vise deres nye prinsesse tema frem. Og hvilket fantastisk tema lige i Lilletuts ånd. Det kunne faktisk ikke være meget mere perfekt.

IMG_1393

Et kæmpe (kæmpe!) prinsesse slot og en masse masse (masse) lækkert tilbehør – alt hvad prinsesse-hjertet kunne begærer af kongelig karat med heste, påklædningsværelse, badekar på løvefødder, riddere, rapunzel osv osv. Tutti elskede fra start af hestene og kunne snildt bruge hele eftermiddagen på at lege med dem – strigle deres hår, sætte spænder i og bare ride rundt med dem.

IMG_1377

IMG_1402

IMG_1372

Eftermiddagen bød på fri leg med de to kæmpe prinsesseslotte, dekoration af små prinsessespejle og bare leg med de andre små lyserøde prinsesser der også var inviteret til eftermiddagen. Og så var der kager – moren spiste to 🙂

IMG_1373

IMG_1383

IMG_1385

Jeg tænker, at en hver lille prinsesse (3-4+) ville elske at finde Playmobil prinsesse-temaet under juletræet, i adventskalenderen – eller til fødselsdag. Så fint med lækre fine detaljer og masser af mulighed for timevis af leg. Lilletut var så heldig at få to æsker med hjem – prinsesse kareten med hest og påklædningsværelset – og med det samme vi kom hjem skulle det hele åbnes og leges med. Faktisk ville hun allerede åbne det i cyklen hjem, men der satte moren trods alt grænsen.

IMG_1363

IMG_1399

Lilletut bliver 4 år her i november; jeg har valgt at tage nogen af de allermindste sløjfer, blomster og øvrige små dele væk. Mest så de ikke bliver væk, men selvfølgelig også fordi man aldrig ved, hvor de KAN ende. Tutti har jo også små veninder på besøg, og man ved jo aldrig, selvom man tænker at ens eget barn aldrig kunne finde på at spise/putte det diverse steder hen, hvad der kan ske i legens hede.

Playmobil Prinsesse tema kan bla købes HER – faktisk med RABAT på nogen af delene 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en af "klassens tunge piger" tager kampen mod Foreningen Far op. Min ex har flirtet med dem - har din ??