Den anden ungdom

Tuttilife; Build-A-Bear Heaven !

Reklame

Jeg tror egentlig aldrig, at jeg har fået fortalt jer om en af de bedste dage i Tuttis liv. Hun er heldig min pige, og bliver til tider inviteret til top-fede ting. Som dengang i forsommeren hvor hun blev inviteret ind i selveste bamse-himlen ! Build-A-Bear butikken inde ved Tivoli.

Lilletut ELSKER bamser. Som i E.L.S.K.E.R bamser. I alle udformninger. Hun kan virkelig lege i timevis med dem, og bamser er altid blikfang for hende i butikker, på loppemarkeder og hjemme hos andre. Hun elsker dem – kort sagt !

En varm sommerdag efter børnehave cyklede vi – med invitationen i baghånden – fra Østerbro ind til Tivoli og fandt nemt Build-A-Bear shoppen. Bare ruden ud til der hvor vi parkerede cyklen vakte beundring. Tutti fløj hen til vinduet og kiggede betuttet ind til alle bamserne, tøjet, dimserne og den store maskine der fyldte det meste ud til vinduet.

IMG_8039

Indenfor elskede jeg med det samme deres air-con ! Og Tutti blev nærmest helt lamslået… “SE MOAR !! SE ALLE BAMSERNE…” ! Det var et syn – for Guder – som hun aldrig har haft før i sit liv. Og yes, her et par mdr efterfølgende snakker hun stadig om det.

IMG_8040

En af de søde piger i butikken kom straks hen og henvendte sig til Tutten, og spurgte om hun ikke ville være med til at hjælpe hende med at lave en bamse… Dét ville Tutten gerne, og glemte helt at være genert. Første KÆMPE store udfordring – som jo praktisk talt var umulig for min lille Tut – var, at vælge en krop til bamsen…blandt alle de MANGE MANGE forskellige slags der var.

Hunde, katte, Paw Patrol, My Little Pony, bamser, kaniner…jamen alt hvad et lille børne-bamse-hjerte kan begærer, kunne hun vælge imellem. Og Tutten var sikker flere gange: Chase fra Paw Patrol, en My Little Pony, en kat, en anden hund og så en tredje hund også…

IMG_8041

IMG_8043

Den tredje hund blev det – og så begyndte rejsen sammen med den super søde (og mega på) pige fra butikken. Lilletut var fortryllet med det samme, og fra nu af var det bare deres bamse-projekt. Moren stod nærmest med tårer i øjnene og fulgte med. Jeg elsker, når mit barn interagere med andre og bare er game…og det var hun i høj grad !

Først skulle hunden kunne gø, og de fandt sammen på skærmen hunden og det den skulle kunne sige. Så valgte Tutti den et hjerte, som hun holdt i hånden under det næste…

IMG_8048

IMG_8052

Hunden skulle da nemlig have bamse-popkorn fra den kæmpe maskine, som vi havde set udefra. Tutti skulle fodre den (med fødderne), og til sidst puttede de “stemmen” (gø-højtaleren) ind i kroppen på den.

IMG_8061

IMG_8070

Så skulle hjertet varmes op, krammes og kysses. Det skulle løbes i gang og til sidst ind i kroppen på bamsen, så den kunne leve.

IMG_8071

IMG_8073

IMG_8077

IMG_8078

IMG_8081

Og så skulle den selvfølgelig have fint tøj på også. Igen frit valg på alle hylder, og jeg var overbevist om at det blev Elsa tøj, men NOPE Tutti valgte et fint sæt lyserødt ballet tøj til hunden. Pigen hjalp Tutti med at få tøjet på hunden, og nu skulle den “bare” navngives og have sig et hus.

IMG_8082

IMG_8083

IMG_8084

IMG_8086

Navne er jo også en stor ting, og Tutti havde en del gode bud hvorefter hun bare slog sig helt fast på “Lauie”… Hvor det kom fra, aner jeg ikke… Og her efterfølgende har den kære Lauie haft en del navneforandringer, sån kan det gå 🙂

IMG_8090

IMG_8092

IMG_8094

 

Men Lauie fik sin navneattest og sit hundehus, og vi gik glade ud af butikken – Tutti nærmest svævende. En eftermiddag helt i hendes ånd med en mega sjov oplevelse og en lækker bamse/hund efter helt eget valg rigere. Whats not to like ?! INTET – Tutti var lykkelig. Og hunden fulgte (og følger i skrivende stund) hende stadig – som morgenen efter, hvor den selvfølgelig også skulle have en skål havregryn.

IMG_8099

IMG_8111

IMG_8114

En oplevelse (som vi havde fået i gave) men som jeg (og Tutten) helt sikkert kun kan anbefale ! De sødeste piger der tager sig al den tid barnet vil tage, og bare leger sig igennem en bamse-fødsel helt på barnets præmisser. Tutti vil stadig derhen igen  – og jaja, jeg har lovet hende, at vi skal 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den anden ungdom