Skal vi lave en lillesøster? JA, med en sæddonor !

Bryllupsdag ! Og videre !

13-10-2012 – Lidt under en mdr til min termin med Lilletut. Vi vidste det var en pige, men vi vidste i den grad ikke hvad hun skulle hedde. Og vi var ikke enige. Vega var mamas bud. Jeg var imod – surprise ! Jeg var mere til Sigga eller Vigga. Men lørdag den 13-10-2012 var spærre-ballonen (mig) stuvet ned i en sort blonde-sag med hvidt bindebånd i “taljen” – og jeg havde taget semi-hæle-sko på (hvem gør det super højgravid?!). Mama var i fin skjorte og butterfly – og med en håndbajer. Hun var nervøs. Jeg ved ikke, hvad jeg var – andet end utaknemmelig her i bagklogskabens (bitre) lys.

Vi blev gift på Københavns Rådhus med blot vores familier og de aller-aller-nærmeste veninder ved vores side. Vi havde ikke sagt noget til nogen som helst andre omkring brylluppet; hverken arbejde, vores dejlige fodboldveninder og resten af vores slæng. Vi var lige – ugen forinden – flyttet i lejlighed på Østerbro. Mama og hendes veninder havde knoklet med væggene – og jeg havde (dum som jeg var) taget mig af panelerne…og dér fået de tusind strækmærker på maven. Hvem kravler/vælter også rundt på gulvet for at male paneler ? Og vasker vægge ned ?!

Mig…resultat:

img_1485

Selve giftemålet på Rådhuset tog vel 7-8 minutter. At stuve folk ind i lokalet og ud igen tog bestemt længst tid. Det var surrealistisk at stå der i alles påsyn og sige JA. Det svimlede for mig – og jeg var en anelse betuttet (vil helst ikke kalde det flov) over at min familie så på, da de aldrig har taget så godt imod mit kejtede “udspring”. Mama havde det heller ikke godt med opmærksomheden, men alt gik som det skulle og vi sagde kun lidt forkert i forhold til vores nye navne.

Eftermiddagen og aftenen blev brugt hjemme i den nye lejlighed med vores nærmeste. Mamas veninder holdt en fin tale, og min veninde havde lavet en kæmpe lækker bryllupskage. Svigerforældrene blev og sov, en kæmpemæssige mave og et glidestykke under mig om natten, så jeg kunne vende mig bare lidt om = ingen hanky-panky. Et par uger efter blev Tutten født.

13-10-2013

Livet er hårdt mod os. Jeg starter bloggen stille og roligt op sidst i oktober og skriver to-tre indlæg om mdr det første stykke tid. Tanker om en begyndelse var det allerførste. Vi spiser 1 års bryllupskage sammen på sofaen, Et par uger efter tager mama i byen og vælger efterfølgende dét, der stille og roligt kvæler det sidste vi havde…

fine-fine-ting-en-masse-billeder-og-oensker291

13-10-2014

Første bryllupsdag nød jeg helt sikkert ikke nok ! Jeg var overbevist om at livet ville bringe mig shit-loads, så jeg tog den bare som den kom (med verdens lækreste kage). Anden bryllupsdag var først hård og knap mulig at komme igennem, for derefter at blive så forvirrende, da konen (vi var ikke blevet officielt skilt endnu) sendte mig blomster ! Jeg blev SÅ glad og ked af det på samme tid, jeg skrev det HER og gav jer muligheden for at vinde 500 kr ?! WT… ?  Jeg så vidst ret sikkert en fra mit job på det tidspunkt, men mener også at det faktisk var de her blomster, der fik mit hjerte til at briste og ville have mama tilbage. For så blot at erfare, at hun begyndte at se en fra hendes hold et par uger efter. Et par mdr efter flyttede mama i egen lejlighed og vores egentlig deleordning (der startede med 9-5) kunne begynde.

Hvad er der med den dato og “et par uger efter” ?!?!

2014-08-08 18.05.22

13-10-2015

Sidste år var jeg syg på min tredje bryllupsdag – den første som officielt skilt ! Jeg var næsten lige blevet single efter at et stormende forelskelses-forhold var stoppet, jeg var i tv og så havde jeg virkelig svært ved mange ting. Jeg udgav DETTE INDLÆG tættest på bryllupsdagen, og filosoferede over at blive mere loose og nyde ting. Jeg (og sødeste Chris) havde HELT ret i, at jeg skulle slappe af i mange henseender. Og havde jeg bare kunnet slappe af i forhold til kærligheden også, så havde dagen i dag (et fucking år efter) måske været anderledes… Et par uger før bryllupsdagen var jeg ved at falde fra hinanden – HER – og et par uger efter sørgede jeg virkelig – og fik lidt hug for det (HER)!

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 18.36.03

13-10-2016

Savner stadig. Men ikke min eks-kone. Det tog (bare) tid – fucking benhård TID (og blod, sved, tårer, arrighed, bitterhed, vrede, masser af vrede, sorg, hjertesmerter, mavesmerter, savn, bristede drømme og kamp !) ! Tid (og følelser) som så ødelagde det for min eks-kæreste og jeg. For det er hende, som jeg (freaking) stadig savner !? Et par mdr efter sidste års bryllupsdag (min tredje med eks-konen) fandt vi sammen igen eks-kæresten og jeg, men jeg var stadig fyldt op af ovennævnte og hun af smerter efter første brud og ikke rigtig at tro på det. Jeg fokuserede på Vegsen, deleordning og skilsmisse, hun orkede det ikke, og det endte igen nogen mdr efter. Efterfølgende har vi haft set hinanden af nogen omgange men aldrig “timet”. Vi brød endelig kontakten fuldstændig, for hvad der føles som tusind år siden, men det er i virkeligheden kun 3 uger ! Jeg savner hende, tænker på hende hver dag og drømmer naive drømme at hun pludselig står her – og så ville jeg ønske vores timingER havde været anderledes.

Så VIDERE, Katrine ! Her på din fjerde bryllupsdag – alene (som ved halvedelen af dem) og med hjertesmerte (som ved de fleste af dem). Jeg ved inderst inde godt, at jeg skal tage et aktivt valg om at komme videre (ligesom Peter AG sang i Toppen af Poppen for et par uger siden; “Alt er forbi, jeg er tom og ødelagt indeni. Og alligevel kan jeg høre fugle kvidre; tag dig sammen og kom videre”) Så det gør jeg…VIDERE !

img_1326

Undskylder lige kvaliteten på de gamle billeder, min tlf var lidt gammel og ridset dengang 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi lave en lillesøster? JA, med en sæddonor !