Prinsesse for en dag - og lancering af Playmobils nye prinsesse-tema

She was a skater-girl, she said See You Later Girl(Boy)… Og VIND en skater-cykelhjelm til dit barn/dine børn !

Konkurrence / reklame

Lilletut har drønet rundt på løbecykel siden hun var 2,5 år. Hun har en god balance og har godt styr på at bremse de rigtige steder her på Indre Østerbro med masser af mennesker, cykler og biler. Jeg passer på hende – off course – og tager bestemt ingen chancer, og når vi skal nogen steder kører hun på fortovet og jeg på gaden…og på de helt store gader og på Trianglen osv kører hun ikke. Og så har hun selvfølgelig altid cykelhjelm på.

IMG_1460

Egentlig er det helt upassende at tænke på, at man selv har lært at cykle uden hjelm på hovedet. Jeg er født i 1981, og dengang var der altså ikke opfundet hjelme – de kom først da jeg gik i folkeskolen, og det tog altså en del år, før alle fik dem på. Eller flertallet – for det var bestemt ikke alle der kørte med dem. Og når man (jeg) så kom i gymnasiet, ja så røg de helt sikkert af igen, hjelmene !

Og så har jeg faktisk ikke cyklet med cykelhjelm siden – lige indtil at Lilletuts pædagog helt forfærdelig tragisk blev dræbt i en trafikulykke på cykel. Døden kom alt for tæt på – for både Tutti og jeg. Ingen var udødelige – helt nærværende og bogstavelig talt. Alle kunne dø. Især i trafikken.

IMG_7022

Så fik jeg fundet en af mine gamle ski-hjelme frem. Det var mit bedste bud på en cykelhjem, og bedre end ingenting. Tutti har hele hendes cykel-liv haft en lille rød en, men som jeg ikke er helt tilfreds med, da den skøjter noget rundt. Selvom den passer, så sidder den meget højt – barnet har virkelig meget hår. Jeg har længe villet skifte den ud, og da jeg så så, de “skater-cykelhjelme” som Livol i samarbejde med Børneulykkesfonden har lavet (og sælger i Normal til 179 kr – og 35 kr går ubeskåret til Børneulykkesfonden), ja så var afløseren fundet !!

13958154_645255445642557_3263089322264866923_o

Jeg er en drengepige, og den hjelm er fed. Heldigvis synes Tutti også at den er max fed – ISÆR da hun selv kunne sætte klistermærker på. Totalt hit, og hun elsker den. OG DEN SIDDER GODT !! Helt nede over hovedet, så alt det uerstattelige og smukke er godt beskyttet <3

I weekenden har vi øvet os (Tutti) i at cykle med pedaler. Og jaja, der er støttehjul på, selvom jeg som fysioterapeut er helt imod at lære børn det, når de allerede er så gode til løbecykler. Men men men, man har jo et standpunkt til man tager et nyt/får børn selv !! Tutti kan ikke koncentere sig om at cykle med pedaler OG styre samtidig, så “tandhjulene”, som Tutten kalder dem, måtte skrues på. Min plan er at hun øver-øver i et par uger, og så kommer de af igen. Når vi også lige får pumpet de flade dæk og sat sadlen lidt ned. Den Elsa cykel virker altså noget akavet til Tutti…passer jeres andres til jeres børn ???

IMG_1458

IMG_1462

Men cyklingen er en fest – og bare fra igår til idag er hun blevet 4 x så god, og klarede en tur fra os og til Trianglen uden de store problemer. Altså fraset at hun bremser engang i mellem og skal skubbes i gang !

Skater-cykelhjelmen er hun vild med, og føler sig uden tvivl noget mere street. Hendes str er den mindste (af de to) str 49-54 cm. (den store er 53-59cm).

Og DU kan vinde en (eller to hvis du har to børn) til dit barn !! Alt du skal gøre er at kommentere under dette indlæg, hvilken (hvilke) str du skal bruge 🙂

Og så trækker jeg lod om vinderen om en uge SØNDAG D. 9 OKTOBER KL. 21.00

Good Luck <3

REV. 10/10 2016: OBS – KONKURRENCEN ER SLUT – VINDEREN ER TRUKKET !!

skaermbillede-2016-10-10-kl-18-37-01

Tillykke til Line, som har fået besked via mail 🙂

39 kommentarer

 • Lis Vinter

  Flot cykelhjelm 😊Jeg kan godt bruge en af hver str. Fin konkurrence !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kristiansen

  Fed cykelhjelm👍👍 jeg har 3 drenge på 5 og 7 år som ville elske at dekorere deres egen hjelm😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kristiansen

  Fed cykelhjelm👍👍jeg har 3 drenge på 5 og 7 år som ville elske at dekorere deres egen hjelm 😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har to piger – og vi cykler altid ( måske fordi vi ikke har bil ) med hjelm. Men har lidt oplevet samme problem med at cykelhjelmene kommer til at sidde meget ovenpå hovedet. Tror vi ønsker os en i hver størrelse 🙂 og vinder vi ikke så må vi cykle til normal og købe to selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Jeg vil rigtig gerne vinde et par af de fede cykelhjelme – en stor og en lille til hver af drengene. Jeg kan rigtig godt lide dem, og det tror jeg helt sikkert også drengene kan, når de kan sætte deres personlige præg på dem med klistermærkerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mine drenge vil elske dem❤️ Her er hjelm påkrævet til cykling, løbehjul, skateboard og waveboard.. Ellers får de ikke lov! De cykler meget, 4 km til skole og 4 hjem igen. Plus det løse og al løbehjulskørsel🚴🏻
  2 stk i den store str til poderne😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Seje tøs.. 🙂
  Mine døtre hhv. 3 og knapt 6 år, elsker at cykle, men trænger begge til nye hjelme.
  Så vi ønsker os en i den lille og en i den store str.. og håååber vi vinder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Aagaard

  Hvor er det en fed hjelm! Vi ønsker os en i begge størrelser til to seje cykeldrenge herhjemme 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har to dejlige unger. Jeg skal bruge 2 af str. stor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fed hjelm og et styks lækker unge😊😎 Herhjemme er vi en på et år og en på tre, så vi kunne godt bruge to hjelme i størrelse lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Andersen

  Fed fed hjelm👏🏻😊 Jeg kunne godt bruge 2 stk af den mindste str til mine tvillinger William og Gustav på som fylder 3 år d 11/11-16😊🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gunthel Nielsen

  Jeg vil gerne vinde en i lille og en i stor til min børn på 2 måneder og 4 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sej hjelm! 😉 den vil min datter på 3,5 år elske (i den lille str) hendes helt store ønske er nemlig et skateboard! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sej hjelm! 😉 den lille str vil min datter på 3,5 år elske! Hendes største ønske er nemlig et skateboard! 😉 som om Cykel og Løbehjul ikke er nok…. Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg vil meget gerne vinde to af de store til mine piger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Dem kunne jeg godt bruge to af til mine piger. Begge i den store str.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Nelausen

  Sådan en kunne min søn godt bruge i den store størrelserfaring. 😊 den han har køre osse rundt oven på hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette Nelausen

  Sådan en kunne min søn godt bruge i den store størrelse 😊 den han har køre osse rundt oven på hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Den Lille str. Til min søn Anton 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Rysz

  Ville gerne vinde en stor – til mig selv (og én til min veninde, hvis jeg kan vinde to). Er nemlig så dygtig en mor at jeg kun har sørget for mine børn!!! 😳😳😁😁
  Ved godt at konkurrencen hedder vind til dit barn, men da begge lige har fået nye, tænker jeg at morens hoved jo er ligeså vigtigt (også for børnene) som børnenes eget hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Begge piger herhjemme kunne godt bruge sådan en fin hjelm 🙂
  Begge i den mindste str 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ønsker mig en i den lille str til min dreng som ville elske den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line kim

  Gad virkelig godt at vinde. Så skulle det være til Lauritz og kusinen begge to i de små størrelser. De vil rocke den hjelm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line kim

  Gad virkelig godt at vinde. Så skulle det være til Lauritz og kusinen begge to i de små størrelser. De vil rocke den hjelm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ungerne står lige akkurat overfor en udskiftning så to hjelme en i hver Str ville bare være lykken 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Herhjemme kunne vi godt bruge 2 af den lille størrelse (tror jeg). Jeg har selv lige fået købt mig en fed skaterhjelm men ungernes Kunne bestemt trænge til en opgradering.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  vi har tvillinger, som er ved at få øjnene op for cyklingens kunst. Derfor vil det være perfekt, hvis de kunne få en god og sikker hjelm til at passe på de fine små hoveder. Vi vil gerne bede om 2 af de mindste størrelse.
  Mvh Rikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har en ægte skatergirl – og en lille skaterboy. De er kun 5 og 3, men har egne skateboards og er super seje på en rampe. En lille og en mellem vil passe godt på deres hoveder, når de øver sig og falder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg har 3 børn på 2, 10 og 12 år, som alle bruger hjelme, men de vil helt sikkert gerne opgradere deres hjelme 🙂 Gerne en af hver str., så må de 2 store dele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Friis

  Jeg har tvillingedrenge på lige knap tre, de vil passe de små rigtig fint, tænker jeg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Tak for indblik i dit liv med barn. Kender alt for godt til at man til trods for fys uddannelse sætter støtteben på sit barns første rigtige cykel, selvom de er verdensmestre på løbecykel. Gjorde det med den første på nu 6 år og overvejer det med den mindste på 3,5 år nu. Hun er bare blevet lidt for verdensmester på løbecykel og synes den anden med mærkelige pedaler er for langt ude kedelig og langsom. Men nu må vi se. Cykelhjelme er født til at se skidt ud og sidde dårligt. Men det med klistermærkerne er fedt! Nå nu skal der soves inden morgenræset kalder. Ha’ en herlig tirsdag på job og glæd dig over at der snart er vinterpause for AM’s fodboldscoringer så der igen kommer ro i fysioterapien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min søn & datter trænger til cykelhjelmen der sidder rigtig & stor fordel at de en ens, så har vi en søskende de konflik mindre 😎🚲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min søn & datter trænger til cykelhjelmen der sidder rigtig & stor fordel at de en ens, så har vi en søskende de konflik mindre 😎🚲 str 50 & 56 – en af hver ville være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi ønsker os den lille.. Vi har faktisk den samme røde Abus hjelm som jer men den skal jo skiftes engang.. Vi er lige på nippet til at skifte den 4-hjulede løbecykel ud med en 2-hjulet 👊🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine jensen

  Sej hjelm, som ville være kærkommen til min skønne datter på snart 3, som elsker at suse afsted på sin løbecykel. Vi var for nylig ude for at prøve og købe en ny cykelhjelm til hende, da den gamle er for lille og slidt. Den lille frøken nægtede at prøve nogen som helst hjelm, trods stor entusiasme på vej derud, Men en cykelhjelm det skal hun ha, så nu må moren på jagt, og håbe på, at hun kan se det fede i en ny og sejere hjeml;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syllemin

  Jaaaaa! Vi mangler konstant hjelmnw herhjemme. Har fået stjålet et par stykker og jeg skal jo sørge for hjelme til to børn til to hjem, så det er lidt en udskrivning. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hmm – vi havde samme problem med den ældstes første cykel, det så simpelthen ikke rigtigt ud.. Hun lærte desværre først at cykle da vi skiftede til en anden cykel med andre dimensioner. Prøv evt at sætte styret højere op, så hun kan sidde mere ret op og ikke behøver have vægt på armene. Og samtidig sadlen ned så hun kan nå jorden. Måske virker det..
  Mine to piger kunne godt ønske sig en hjelm hver – een i hver størrelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved ikke om du har trukket en vinder? Men vil tro, at jeg skal bruge to små. 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse for en dag - og lancering af Playmobils nye prinsesse-tema