Weekend ala julefrokost "ortopæd-style" versus "familie-style" !

Billigt skitøj og arbejdstøj OGSÅ til de små

Sponsoreret

Skisæsonen står for døren ! Jeg elsker at stå på ski snowboard ! Som i virkelig ELSKER ! Jeg har været skibums i mine yngre dage – for 8 år siden – og jeg savner det ! Sneen, roen, musikken i ørerne, kulden, solen, bjerget – og afterskien (jeg var i Østrig).

1914587_10150154468750483_2221337_n

Jeg vil så gerne have Vega med på ski, hun er bare NØD TIL også at elske det. Mama elskede det ikke, og egentlig har jeg ikke rigtig haft nogen kærester, der virkelig elskede det. Mine veninder – på nær én – elsker det heller ikke. Mange af dem vil hellere til solferie og ned til varmen; de gider ikke at fryse og så vil de have sol !

Jeg har prøvet at fortælle dem, at der altså sagtens kan være masser af sol på en skiferie. Og kulden…den holder man jo bare ude med noget godt og ordentligt tøj ! Som min fodboldtræner på min højskole sagde: “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning” ! For det meste er det sandt, hvad han siger. Og tøjet – det kan man hvert fald selv gøre noget ved…

Jeg er blevet gjort opmærksom på at hos Engelbert-strauss.dk, som udover arbejdstøj til kvinder og mænd – og børn; er de her overalls (billede 1) og den her advarselsvest (billede 2) ikke for cute ? – også sælger undertøj, tøj (lag på lag) og overtøj, der kan bruges som skitøj. Og så er det altså ok billigt !

engelberttal

Du kan få en ret fed Parka-coat for lige knapt en tusse (billede 4), der er både vandafvisende, vindtæt og åndbar. Og en ligeledes vindtæt, vandafvisende og åndbar softshell for små 900 kr (billede 3).

Til børnene er der bla en 3-1 funktionsjakke med inder- og yderjakke  (billede 5) der kan bruges sammen eller hver for sig. Yderjakken har en vandtæt, vindtæt og åndbar membran og en inderjakken er en kombination af fleece og termostrech, og prisen for begge jakkerne er blot 668 kr.

Så funktionsdygtigt, brugbart, fornuftigt og pænt skitøj behøver altså ikke at koste en formue. Og så er det jo bare at finde sit rejsemål…Syd på eller nord på (måske linket HER kan hjælpe)…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend ala julefrokost "ortopæd-style" versus "familie-style" !