Kontraster

Kaffedate – med det rigtige udstyr

Sponsoreret

Okay, nu fortæller jeg det, som det er…jeg dater en for tiden. Bum, there I said it ! Jeg har vel sagtens teaset lidt omkring det her på det seneste, uden egentlig at sige noget. Om I så har fattet det, ved jeg egentlig ikke…og måske outer jeg så bare mig selv rigtig meget lige nu. Lidt dumt så… 🙂

Men summasumarum er at det gør jeg.

Og igår var hun inviteret på kaffedate. Med avanceret – og helt prof hjemme barista agtigt – udstyr fra HomeBarista, som jeg har været så heldig at få lov til at teste. Og hvem vil ikke gerne teste kaffe-udstyr – med dertilhørende GOD kaffe…på en date ?! Whats not to like ?! Pæn dame OG kaffe ?! Ja tak, jeg var på i al fald ! Og det var hun også – nice 🙂

img_2607

Forud for daten havde jeg på HomeBaristas hjemmeside studeret de forskellige måder at brygge kaffe på, og ret hurtigt faldt jeg over kaffebryggeren fra Chemex, som jeg bare synes er mega fed. Glas, træ og læder spiller altså meget godt sammen, og så virkede det også tilpas simpelt med vand udover bønnerne – på den lækre og prof måde. Deres kedler fra Hario Buono, til at hælde vandet med tilpasset stråle ned over kaffebønnerne, faldt også med det samme i min smag, og sådan en i 1.2 L blev klikket hjem sammen med Chemex bryggeren til 8 kopper.

img_2585

Egentlig er jeg lidt ærgelig over, at jeg ikke nåede at lave bestillingen inden min fødselsdag, hvor jeg havde 9 piger hjemme til kaffe og kage. Sådan en pæn kaffebrygger havde bestemt gjort noget fedt til bordet fremfor min sorte plastik elkedel og dertilhørende pulver-kaffe. Dammm…jeg må inviterer tøserne igen !

Men tilbage til daten i går. Som var god. Også kaffen 😉

Friskkværnet kaffe (det fra Prolog som HomeBarista også sælger), brygget på bordet mellem os, giver da bare tanden mere hygge – og ægte barista følelse, lige hjemme hos en selv.

img_2598 img_2617 img_2623

Hvis du selv vil forkæle en date, dine veninder eller bare dig selv med ægte barista udstyr og stemning derhjemme – så hop ind på deres hjemmeside og brug koden GIVEME10 til at få 10% rabat indtil d 28/2 2017 (pssst: der er fiiiine rabatter derinde i forvejen, så skynd dig…) Og find mere inspiration på deres facebook-side til en god kaffe-oplevelse.

img_2626

-fraklip (møgunge ;))

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontraster