Må man vælge at dø - i fred for sin praktiserende læge ?

Kontraster

Liv – død

Kærlighed – had

Alene – sammen

Barn – ikke barn

Jeg synes, at der er flere ting som kværner rundt i mit hovedet for tiden. Jeg er glad, svævende – ret lalleglad egentlig.

Altså lige fraset præcis NU i skrivende stund, hvor jeg mest af alt er pisse irriteret – på Vega fordi hun IGEN ikke vil fucking give efter for søvnen! Seriøst jeg kan bli så pisse kogende indvendig, at jeg nærmest kan mærke vreden boble og følelsen af at banke hånden hårdt ind i en murstensvæg ! For det har jeg mest af alt lyst til, når frustrationerne over det ALT for vågne barn skyder i vejret. Fysisk smerte – på mig selv selvfølgelig. Men jeg pakker det væk – trækker vejret dyyyyybt – og tænker på hvor åndssvagt det vil lyde på skadestuen og arbejdet i morgen…

Måske kan hun mærke at der er noget i gære ?! For måske er der noget i gære enten hos mama, her, børnehaven eller oppe i hovedet på hende – eller mig ??

Men i al fald så er hun pisse træt. Har grædt hele eftermiddagen af træthed, og evt andre ukendte årsager…for så ikke at ville sove når hun endelig bliver puttet. Tidligere end normalt, bevares…men hun var jo så træææælt !? Jeg gir op…

De to næste dage skal hun til mama, og så kan vi vel starte forfra lørdag ?! Også fordi at jeg skal til nytårskur med min afdeling…og gerne er lidt rundt på gulvet efterfølgende…

Kontrasten; barn – ikke barn – fest er en underlig størrelse.

Sammen med: barn – ikke barn – date (!!)

Jeg bliver sgu altid (som om jeg har gjort det tit?!) lidt rundt på gulvet… sådan lidt distanceret fra mig selv…! Og Tutten måske ?!

Kan det være dét der er i gære – om ikke andet så oppe i hovedet på mig selv ?!

For der ER jo faktisk noget i gære…noget vildt godt og dejligt. Men jo så også noget der sætter gang i kontraster… For pludselig bliver det så tydeligt hvornår jeg har barn og ikke-barn ! Hvornår jeg opfylder behov og selv får opfyldt behov… Og hvornår jeg er i en familie og ikke er…og det er vist lidt svært. Selvom jeg er meget bevidst omkring tingene og hvad der skal ske hvornår…sådan ca 🙂

Her sker noget – for mig. Ikke for Vega !! Men måske hun kan mærke det på mig ?! Som mama pointerer; vi har jo et utrolig klogt og intelligent barn. Helt objektivt set…

img_2564

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man vælge at dø - i fred for sin praktiserende læge ?