Når det virkelig "...er MIG" - og ikke dig !

Gode råd til pleje af børns hud – og VIND så din egen lækre Decubal Junior creme

Konkurrence/reklame

For et par weekender siden var Tutti og jeg til et virkelig hyggeligt – og brugbart – event med Decubal (dem som laver cremer). Anledningen var deres nye (lækre – men mere om det senere) creme til børn; Decubal Junior Cream, som  både er designet til børn indeni og udenpå. Vi blev ret tossede med den, og derfor synes jeg at I skal have muligheden for at blive ligeså vild med den…altså ved at vinde en her hos mig nederst i indlægget her (eller ved at købe den på apoteket, prisen for 200 ml god og allergivenlig creme er 99,95 kr)

Invitationen for eventet lød på akroyoga sammen med et oplæg fra en hudsygeplejerske med speciale i børnehud; så vi kunne blive lidt klogere på, hvad der var fup og fakta i myterne om netop børns hud samt plejen af den.

Cecilie fra “Børn og Balance” fik skudt dagen helt perfekt i gang med en masse øvelser mor/barn sammen og på tværs i gruppen. Det var sindssyg sjovt at tumle med Tutten, og lave alle mulige akrobatiske øvelser. Man kommer bare tættere sammen med fysisk leg – og så elsker jeg når grænserne bliver afprøvet, hovedet vender nedad og man rigtig får brugt sin krop. Tutten er altid blevet tumlet meget med (man er vel fys). Hun har hængt med hovedet nedad fra hun var få dage gammel, blevet drejet rundt, gynget, rutschet, slået koldbøtter med osv osv…så jeg tænker ikke hun er understimuleret på de kanter…men…det skal jo holdes ved lige. Og det er altså en lækker måde at bruge sin krop på…i aktivitet med sit barn.

decubalevent

Efter tumleriet, flyveriet og legen med de øvrige mødre og børn kom der lidt forfriskninger frem, hvorefter at snakken blev drejet hen på dagens helt store emne nemlig hudpleje til børn. Og dette på en allergi- og eksemvenlig måde.

Flere af mødrene i salen havde børn med børneeksem, og et par af dem havde allerede haft god effekt med brug af Decubal creme, og mange af os andre kunne bare nikke genkendende til Decubal, som et “apoteker-lægeagtigt-mærker”, som ingen havde hørt (eller prøvet) noget skidt med. Tutti og jeg lige så – eller nok mest mig.

Decubal junior cremen er uden parfume, farvestoffer og parabener og så bærer den mærket “allergy Certified”, som indikerer at risikoen for allergi er minimeret. Den kan bruges til børn i alle aldre, kan snildt bruges på hele kroppen, til dagligt brug og så er den også god på alle udsatte steder som; bleområdet på de mindste, ansigtet og kinderne, hænderne og fødderne. Den har et fedtindhold på 38% og beskytter huden mod fugttab. Den kan bruges forebyggende og plejende til tør og sart hud (evt til børn med eksem tendens) eller bare til “normal” hud, som har brug for pleje fx i vinterhalvåret.

Cremen er let at smøre ud – Tutti har testet og kan sige god for dette.

fullsizeoutput_1dc6 fullsizeoutput_1dc4

Huden er kroppens berøringsflade mod omverdenen og børnenes største sanseorgan. Hver dag bliver vi – og vores børn – udsat for ydre påvirkninger, som vind, vejr og kulde, og børns hud er generelt mere udsat end voksnes, da den er under udvikling. Derfor har barnets hud ofte behov for opmærksomhed og pleje. OG har du – som jeg, og mange af de andre mødre i salen – fået af vide af fx din sundhedsplejerske efter fødslen, at man skulle vente med bade sit barn så længe som muligt, og generelt sørger for at de ikke gik i bad dagligt, for ellers kunne huden udtørre ?!? SKRØNE ! Man må sagtens bade sit barn, og man må sagtens smøre det ind i cremer – man fratager ikke huden dens egen produktion eller gør den “doven” eller hvad du evt er bildt ind. Du kan roligt smøre dit barn ind – og gør det da gerne til en hyggesituation samtidig, med en lækker creme.

Kommer dit barn hjem med “dejlig røde kinder” efter en god dag på legepladsen ?? Så er det altså ikke nødvendigvis lutter idyl ! De røde kinder kunne nemlig godt være tegn på en udtørring, og altså en mere sart hud i forhold til vind og vejr; kinder der trænger til en gang god (fed) creme.

Hud der sprækker pga udtørring har større risiko for infektion – og smerter. Smør den – og helst forebyggende så de kære små ikke skal trækkes med rifter og sår pga tør hud.

Og vidste du så her på falderebet, at man har fundet ud af at børn der bliver solskoldet, har større risiko for at udvikle hudcancer senere i livet ?!?? Pas på den hud på de små krapyler ! Solcreme, fed creme eller hvad det må være; hudpleje, ja tak – af den allergivenlige slags.

img_3306

Har du lyst til at vinde en Decubal Junior Cream og et aktivitetshæfte med opgaver, sjov og historier (børn3-12år), så læg en kommentar herunder med hvem der skal prøve cremen og HUSK at skrive din mail også.

Jeg trækker 3 vindere – som hver vinder 1 creme og et aktivitetshæfte – på ONSDAG d 22/3 2017 kl 21.00

(vinderen offentliggøres her i indlægget og får også direkte besked)

Følg gerne bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram – så blir jeg så glad <3 HELD OG LYKKE

img_3304

VINDERNE ER FUNDET – konkurrencen er SLUT 🙂 Vinderne får tilsendt en mail….

skaermbillede-2017-03-21-kl-15-04-05 skaermbillede-2017-03-21-kl-15-07-01 skaermbillede-2017-03-21-kl-15-07-42

50 kommentarer

 • Christine

  Det skal min søn! Har måttet indse at han vist er en af dem med sart hud, og creme verdenen er jungle! Så kunne være dejligt at prøve denne creme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den ville jeg gerne prøve på mine døtre. De har begge meget tør hud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Jeg kunne rigtig godt bruge creme til mine to børn på 5 og 1 år. De har, ligesom mig, lidt sart tør hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, den vil jeg vildt gerne vinde til min datter! 🍀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene J

  Min datter har lidt sart hud hvor der ikke skal meget til før der kommer eksem, men den creme vi bruger nu er hun ikke fan af, så det kunne være fedt at vinde og se om det her er den rette for hende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Vi har to mindre børn i familien som trænger:-)
  Vi sad lige den anden dag og talte om at når de havde været ude i kulden og få røde kinder, at så kunne det også gøre ondt.
  Så creme til børn – JA TAK!
  Rigtig god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min datter på 8 år – pt lader jeg hende bruge min creme/olie, men jeg tit tænkt at jeg skulle finde et børneprodukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Morsing

  Mine to drenge kunne godt bruge en lækker creme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Den creme vil være helt perfekt til min søn. Han svømmer rigtig meget og det kan huden godt blive meget tør af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Den vil jeg gerne vinde til mine piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Det skal mine drenge på 4 og 1 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Bertelsen Kunstmann

  Den vil jeg gerne vinde til min søn på 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie Johanne

  Dem ville jeg helt klart prøve på mine to unger på 5 og 8 år. De kæmper begge med eksem og vi har, i samråd med lægerne, afprøvet stort set alt. Drengen kæmper ekstra meget med det, efter han er begyndt at have kampudstyr på flere gange om ugen. Stramt kampudstyr og sved er åbenbart ikke godt for børneeksem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det skal min søn på to, der bøvler med børneeksem og tør hud. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg vil gerne prøve den på mine døtre på 9 og 1- især den yngste døjer med tør hud ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det skal jeg – som pædagog i en børnehave og med masser af allergiske reaktioner, passer denne creme perfekt til mine tørre hænder og kinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla jensen

  Den skal jeg prøve på begge mine børn på henholdsvis 11 og 4 år, da de begge har tendens til tør og lidt sart hud. 🙏🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det vil vi rigtig gerne har en pige på 3 og dreng på 9 år det ser rigtig hyggeligt og sjove ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Den skal bruges på min dejlige dreng på 5 år, det vil klart hjælpe på hans udfodrede hud ☺️🙌🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Nordentoft

  Åh det ville være lækkert. Min Kaya på 2 år og 10 mdr lider rigtig meget af børneeksem og vi har været SÅ mange forskellige cremer igennem uden særlig effekt. Storebror Liam på 6 år har også ret sart hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Ej, det gad jeg virkelig godt at vinde til min søns sarte hud 🙏🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Det skal min datter Ida på knap 2 år, som døjer med børneeksem. Så en god creme er et must for os 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tænker den kunne være god til min nevø, der altid har tørre og irriterede kinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Haps, fordi vi har prøvet meget, ikke alt men virkelig meget.
  Pt er kinderne røde og ru af al den blæst
  🍀❤️👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cremen skal bruges til min søn, der har meget tør hud på kroppen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg har desværre rigtig meget håndeksem og min søn har lidt arvet den tendens til eksem, så ville meget gerne afprøve decubal på både ham og min datter i håb om de kan undgå de gener jeg har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det synes jeg min nevø på 2,5 år skal 💙
  TAK for en spændende blog, selvom jeg ikke har børn! Du siger mange ting som jeg selv tænker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil bruge den til min søn på næsten 4.
  Og vil nok også prøve den på mig selv, jeg døjer med meget tørre hænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mine tre dejlige drenge skulle da agere prøvekaniner 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Mine to mindste piger har tit tørre hænder og der skal smøres med god creme for at de ikke får revner , så vil meget gerne prøve den creme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  WAUUW! 💕 Den creme lyder virkelig lækker…. – jeg vil elske at vinde den til lille C 💕🙂

  Krydser fingrene herhjemme og håber på en masse held 💕🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Den creme skal Charlie og Ellie da prøve😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Den skal min pige prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  M it skønne barneBarn Melanie på 1 år har meget tørre og røde kinder, så der ville cremen passe perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Den vil jeg rigtig gerne vinde til min datter på 2,5 år. Hun har børneeksem på hænderne og kinderne og er meget ude i vuggestuen, hvilket er virkelig dejligt.. men ikke altid for hendes eksem. Vi bruger i forvejen Decubals produkter til hende, men vil helt klart prøve den der – uanset om vi er så heldige at vinde eller ej.. ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Degnebolig

  Til min datter Phie på 3 år – hun er udebarn og for altid tørre rødekinder som vi creamer hver dag. Ville elske at prøve denne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • silke p

  Ku være så lækkert at vinde til min datters sarte hår…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Svare

  Mine to børn vil have stor glæde af deres. nye børnecreme, jeg har selv brugt Decubal i hele min levetid faktisk og bruger det bl.a. til at fjerne make-up med:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Novak

  Den vil vi gerne prøve herhjemme👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Calundan

  Den ville min datter, Lily, blive lykkelig for at vinde! Hun elsker selv at smøre creme på og når hun ser moren bruge noget creme er det første hun siger “os mig” 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Den vil jeg mægtigt gerne vinde til mine to drenge👏🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Jeg passer mine fætre hver 2. weekend 💙 Det er super hyggeligt! Tobias bliver 1 år til juni og Patrick bliver 5 år til juni 🙂 Når de er hjemme ved mig, skal de have mange ting med – og creme er noget som deres forældre ofte glemmer at sende med, så det ville da være fedt at have den på lager, så de aldrig mangler og får den bedste af den bedste creme, der findes! 😄 Aktivitetshæftet er en lækker bonus, som jeg helt sikker også vil bruge 👍🏻 Krydser fingre på mine fætres vegne, så de ikke skal rende rundt med tørre kinder eller lignende, når vi har været ude og lege i alt slags vind og vejr 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uh det ville jeg elske at vinde. Har to piger med meget tørre og røde hænder og kinder – jeg er sikker på at cremen kan hjælpe dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Hvis jeg skulle være så heldig og vinde skal den prøves pp min datter på (næsten) 3år… meeen mon ikke også jeg selv skal afprøve den 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  v

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Den vil jeg gerne vinde.Jeg vil bruge den til min datter, som har meget tør hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det virkelig "...er MIG" - og ikke dig !