Forældre; vi må steppe op ! Fri for mobberi !

Tutti tester Reima overgangstøj. Tøj der dur !

Reklame

For bare et år tilbage kendte jeg ikke Reima personligt… altså det vil sige, at jeg jo selvfølgelig havde hørt om det, men aldrig selv havde prøvet det på Tutten. To af mine kollegaer havde lovpriset det – og egentlig fortalt mig, at som “udflytter-mor”; hvordan kunne jeg ikke kende det ?!?

Og på stående fod (siddende balle) kan jeg da heller ikke forstå, hvorfor der som netop “udflytter-mor”, skulle gå så unødvendig lang tid, før Tutti fik prøvet deres fantastiske tøj !

Once you go Reima, you never go back ! Er der vist et saying der siger ! Og det holder stik. Jeg kan hvert fald aldrig putte Tutti i noget ligegyldigt overtøj igen.

img_4104

I vinters havde Tutti fået en lækker pink flyverdragt – efter eget farveønske – og I er flere der så den og spurgte til den. Især pga de helt fantastisk smarte seler. Faktisk har vi aldrig været et sted med flyverdragten, og selerne i brug, uden at nogen har henvendt sig og spurgt til dem ! Men de er altså også geniale – både hos bageren, på cafeen, i supermarkedet, i bussen, i bilen, ja alle steder hvor det lige blir for varmt med hele dragten på. Og hvor dragten så jo altså ikke blir slæbt henad vejen og mega beskidt og/eller trådt på !

img_2555 img_2558

Reima er fra Finland, og lets face it, finnerne er noget med outdoor-aftige end vi er ! Alt deres tøj har en funktion ! Det er lavet smart og med det fokus at det skal fungerer optimalt til det, som det skal bruges til !!!

Altså jakkerne kan klare blæst og regn. Man kan ånde i dem, man kan bevæge og tonse rundt i dem uden at drukne i sved indvendigt.

img_4103 img_4100 img_4109

Noget jeg bed mærke i til en præsentation af Reima tøjet engang var, at De undrede sig over danskernes brug af Termo-tøj….?! Termo-tøj der jo netop ingen funktion har. Det er en trøje, jo vist, men vinden blæser lige igennem, regnen regner lige igennem. En Softshell-jakke er Reimas bud på en “Termo-jakke”…nu er der bare en funktion i jakken; ja flere faktisk: Den er åndbar, vindtæt og vandtæt – en overgangsjakke til alle temperaturer…og mega perfekt til den lumske “forårsvejr” her i Danmark.

Tutti bruger den både i de “varme” 10,12,16 grader og i de koldere 3,5,7 grader bare med en fleece under.

Kvaliteten er lækker og har du aldrig prøvet en på dit barn – udflytter eller ej – så gør det ! Du fortryder det aldrig ! Det eneste er, at man selv vil have en !

img_4114

Reima laver også regntøj i blødt lækker kvalitet. Regnbukserne fåes både med og uden seler, og kan sagtens klare en glidetur ned ad Bakken på måsen eller at sidde i en våd sandkasse i lang tid. Tuttis er – selvfølgelig – pink.

img_3900 img_3892

Og som noget jeg slet ikke vidste, så laver Reima sko. Både vintersko(støvler), som Tutti skal prøve næste vinter, og så de helt perfekte overgangssko, som Tutti har været så heldig at have haft i denne overgang fra vinter til sommer. Fødderne kan ånde samtidig med at de blir holdt tørre fra vandpytter, mudderpytter og hvad de små ellers kan støve op.

Og så kan de maskinvaskes…Whats not to Like ?!???

Tuttis er selvfølgelig…pink !

Og det med maskinvask – det kan ALT Reimas tøj (og sko/støvler) !! Jeg er fan ! Stor fan !!! Og det kan også tumbles ! Mere fan !

Og hvor er det rart at vide, at Tutti altid er klædt rigtigt på i børnehaven og i skoven ligegyldigt vejret…også selvom det skifter fra vinter, til forår og til sommer over bare en enkelt dag !

Der findes vitterlig ikke dårlig vejr – kun dårlig påklædning…og det undgår man med Reimas tøj og sko !!

img_4107 img_3910

// Tøjet er modtaget fra Reima til brug ved test – meningerne er mine og smilene Tuttens <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre; vi må steppe op ! Fri for mobberi !